IPhonen löytämisen poistaminen käytöstä etänä iCloudin avulla

Find My iPhone on eräänlainen Applen kehittämä varkaudenestojärjestelmä. Tämä on siunaus sekä kirous. Jos olet unohtanut salasanasi ja haluat nollata iPhonen iTunesin avulla, sinun on poistettava Etsi iPhoneni -vaihtoehto käytöstä Asetuksista.

Kun sinulla ei ole pääsyä iPhoneen, miten aiot poistaa sen käytöstä. Siellä on myös kiertotapa. Voit poistaa Find My iPhone -palvelun käytöstä etänä iCloud.com-verkkosivustolla. Tämä menetelmä osoittautuu hyödylliseksi myös silloin, kun myyt tai luovutat vanhan iPhonen jollekin. Olemme antaneet vaiheittaisen oppaan prosessin selittämiseksi, seuraamalla sitä saadaksesi täydelliset yksityiskohdat.

IPhonen löytämisen poistaminen käytöstä etänä iCloudin avulla

Vaihe 1. Laite, jonka haluat poistaa käytöstä, on käännettävä VINOSSA tai ainakaan ei ole yhteydessä Internetiin.

Vaihe # 2. Nyt Macilla tai millä tahansa muulla työpöytävierailulla iCloud.com.

Vaihe # 3. Kirjaudu sisään vain Apple ID: lläsi ja salasanallasi.

Vaihe # 4. Kun olet kirjautunut sisään, napsautaEtsi iPhone”-Kuvaketta.

Vaihe # 5. Napsauta nyt sivun yläosassaKaikki laitteet”. Napsauta avattavasta valikosta laitetta, jonka haluat poistaa käytöstä.

Vaihe # 6. Nyt sinulla on kaksi vaihtoehtoa: Poista iPhone tililtäsi tai Poista se. Poista se asettamalla kohdistin laitteen pudotusvalikosta, joka voidaan paljastaa napsauttamallaKaikki laitteet" päällä. NäetX”-Merkki laitteen vieressä.

Napsauta "X" poistaaksesi laitteen luettelosta. Ponnahdusikkuna tulee näkyviin vahvistusta varten, napsauta vainPoista“.

Vaihe # 7. Jos haluat poistaa sisällön iPhonesta, napsautaPoista iPhone”Näytön oikeassa reunassa.

Verkkopohjaisen menetelmän lisäksi voit tehdä sen myös muusta iOS-laitteesta. Lataa ja asenna vain Löydä iPhoneni sovellus toisella iOS-laitteella ja kirjaudu sisään Apple ID: lläsi ja salasanallasi. Valitse offline-laite ja napauta joko “Poista iPhone” tai Poista. Tämä tekee saman työn kuin teimme verkkopohjaisella menetelmällä.

Kerro meille, onko tämä opas auttanut sinua ratkaisemaan ongelmasi joko kommentoimalla alla tai Facebookissa, Twitterissä ja Google Plusissa.

Uusimmat viestit