Apple Watch puuttuu kontakteja? Kokeile näitä korjauksia saadaksesi ne takaisin

Sait juuri puhelun joku tunnettu henkilö ja Apple Watch ei näytä yhteyshenkilön nimeä? Älä huoli; meillä on muutama yksinkertainen hakkerointi, joka voi ratkaista Apple Watchin puuttuvat yhteystiedot ja auttaa sinua saamaan puuttuvan yhteyshenkilön takaisin.

Yhteystietojen puuttuminen Apple Watchista voi aiheuttaa useita ongelmia. Esimerkiksi Siri ei voi soittaa tai lähettää viestejä tälle kontaktille, etkä löytänyt heitä Viestit-sovelluksesta. Ainoa hyvä asia tässä on, että asiaan on olemassa yksinkertainen ratkaisu.

Puuttuvien yhteystietojen korjaaminen Apple Watchissa

Toisinaan, kun asennat uuden päivityksen Apple Watchiin tai lataat joitain kolmannen osapuolen sovelluksia, kaikki tai osa kontakteista saattaa kadota. Todennäköinen syy niiden takana on virhe synkronoinnissa tai tausta-asetuksissa. Alla mainitaan joitain hakkereita ongelman korjaamiseksi.

Nollaa synkronointitiedot

Vaihe 1. Avaa Katso sovellus iPhonellasi.

Vaihe # 2. Vieritä alas kohtaan Kenraali ja napauta sitä.

Vaihe # 3. Vieritä alas kohtaan Nollaa ja napauta sitä.

Vaihe # 4. Näpäytä Nollaa synkronointitiedot.

Kummallista, kun napautat Nollaa synkronointitiedot, iPhone tai Apple Watch ei näytä mitään ilmoitusta, onko nollaus aktiivinen vai ei. Se toimii kuitenkin taustalla, ja jos tarkistat Apple Watchisi muutama minuutti myöhemmin, yhteystietojen pitäisi todennäköisesti olla palanneet.

Käynnistä Apple Watch uudestaan

Vaikka tämä saattaa kuulostaa oudolta, mutta pakotettu uudelleenkäynnistys päivittää Apple Watchin nykyiset asetukset ja korjaa ajoittain muutamia minuuttivirheitä.

Vaihe 1. Pidä Digitaalinen kruunu ja sivupainike noin 10 sekunnin ajan.

Vaihe # 2. Vapauta painikkeet, kun näet  Apple-logo kellonäytöllä.

Poista Apple Watchin ja iPhonen laitepari ja pariliitos

Siirry iPhonen Watch-sovellukseen ja napauta Oma katselu -välilehteä. Kun olet valinnut kellosi, napsauta ”(I)” -kuvaketta ja napauta Poista Apple Watchin pariliitos. Tutustu täydelliseen opetusohjelmaamme, jos tarvitset lisää apua.

Kun purat iPhonen pariliitoksen, varmuuskopioit kaikki Apple Watchin tiedot. Kun se on valmis, Apple Watch katkaisee yhteyden automaattisesti iPhoneen ja palauttaa tehdasasetukset. Yhdistä nyt laitteet takaisin. Nollauksen ja uudelleen synkronoinnin pitäisi korjata Apple Watch, joka ei näytä yhteystietoja.

Siinäpä se!!

Kirjautua ulos…

Syy Apple-kellossa näkymättömien kontaktien takana voi olla pieni asia, ja nämä edellä mainitut temput voisivat ratkaista sen välittömästi. Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä Applen tukeen.

Oletko kokenut tämän ongelman? Toimiiko joku hakkereista sinulle vai käytitkö jotain muuta temppua? Kerro meille heti kommenttiosassa!

Älä missaa:

  • Kuinka korjata toimintosovellus, joka ei näytä tietoja Apple Watchissa
  • Not saada ilmoituksia Apple Watchista: Vinkkejä sen korjaamiseen
  • 21 vinkkiä ja vihjeitä, jotka jokaisen Apple Watch -käyttäjän tulisi tietää
  • Apple Watch liian hidas? Vinkkejä Apple Watchin nopeuttamiseen
  • Kuinka korjata Apple Watch ei muodosta pariliitosta iPhonen kanssa

Uusimmat viestit