Parhaat juhlasuunnittelusovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Olkoon se rento viikonloppujuhla tai virstanpylväsjuhla; tarvitset paljon suunnittelua ja hallintaa juhlien järjestämiseen. Mutta älä huoli! Asumme maailmassa, jossa meillä on sovellus kaikille. Tässä on muutamia parhaita iPhone- ja iPad-juhlasuunnittelusovelluksia, jotka johtavat App Storea ja käyttäjien sydämiä ympäri maailmaa. Mutta ennen kuin siirrymme luetteloon, on välttämätöntä tietää;

Mitä sinun pitäisi odottaa juhlasuunnittelusovellukselta?

Tapahtumatyypistä riippumatta on monia asioita huomioitava järjestettäessä juhlia. Luettelo sisältää vierasluettelon, juomat, ruoat, pelit, koristeet ja monia muita asioita. Niiden kaikkien käsitteleminen samanaikaisesti voi olla ikävä tehtävä, ja saatat lopulta unohtaa yhden tai toisen asian. Tämän seurauksena koko puolue tuhoutuu.

Tässä tulee kuvaan hyvä juhlasuunnittelusovellus. Se auttaa sinua lieventämään stressiä. Katsotaanpa joitain parhaita juhlasuunnittelusovelluksia, upeista resepteistä aina App Storessa saatavilla olevaan vierasluettelon hallintaan.

 1. Suuri ilta
 2. Cocktaileja Art
 3. Spotify
 4. Karaoke
 5. Psych
 6. Boolimalja
 7. Pinterest
 8. Vierasluettelon järjestäjä
 9. Eventbrite-järjestäjä
 10. Any.do

1. BigNight - Paras juhla-aterioiden suunnitteluun

Ruoka on olennainen osa juhlia. BigNight: Dinner Party Planner -sovellus varmistaa, että et missaa sen olemusta. Valmistaudu suunnittelemaan ja järjestämään seuraava illallinen puolisosi kanssa. Tämän sovelluksen avulla voit asettaa valikkosi ja tuoda reseptejä varmistaen, että yhtäkään ainetta ei hukata. Sen avulla voit myös luoda ostoslistan ja asettaa muistutuksia.

Lisäksi voit synkronoida sovelluksen kaikkien osallistujien kanssa jakamaan reaaliaikaisia ​​päivityksiä ja jakamaan lopullisen valikon hyvin suunnitellussa muodossa kaikille ystävillesi.

Hinta: $3.99

ladata

2. Cocktails Art - Paras juhlatarttuja

Älä missaa viinaa! Cocktails Art -sovelluksessa on hienoimpia cocktailreseptejä. Siinä on joukko yleisiä ainesosia, joita käytetään parhaisiin cocktaileihin. Voit myös luoda cocktaileja lisäämällä ja tallentamalla reseptejä. Voit myös tallentaa ne tilanteiden perusteella. Kaiken kaikkiaan, jos haluat olla baarimikko ja isännöidä cocktailjuhliasi saumattomasti, tämä on juuri oikea sovellus sinulle.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset alkaen 0,99 dollaria)

ladata

3. Spotify - Paras juhlamusiikin toistamiseen

Spotify on yksi rakastetuimmista sovelluksista musiikin ystäville. Siellä asuu useita kappaleita, joita laulavat taiteilijat ympäri maailmaa ja eri kielillä. Loputtoman kappaleiden luettelon lisäksi se tarjoaa myös tuhansia podcasteja, mukaan lukien alkuperäiset, joita ei löydy mistään muualta. Siinä on helppokäyttöinen käyttöliittymä, jonka avulla voit selata suosikkiluetteloita, trendejä, kielikohtaisia ​​ja monia muita mukautettuja soittolistoja.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset alkaen 3,99 dollaria)

ladata

4. Karaoke - Laula rajoittamattomia juhlakappaleita

Musiikin ystävät ovat luokittaneet Yokeen iPhonen ykkössovellukseksi. Ja tämä on hyvin selitetty tarkoituksella, jonka tämä sovellus ratkaisee. Tässä sovelluksessa asuu loputon luettelo musiikkivideoista. Sovelluksen avulla voit tallentaa suosikkikappaleidesi version ja jakaa sen maailmalle. Voit myös rakentaa sosiaalista yhteisöäsi ottamalla yhteyttä ystäviin ja äänestämällä heidän äänityksistään.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset alkaen 2,99 dollaria)

ladata

5. Psykologia! Ymmärrä ystäväsi - Paras juhliin

Peleillä on voittamaton rooli kaikkien läsnäolijoiden mukanaolossa. Ja Psych on peli, jota rakastat epäilemättä. Peli on suunniteltu antamaan nokkelan puolesi avautumaan ystävien ja perheen edessä. Voit valita käytettävissä olevista luokista ja tehdä väärennettyjä vastauksia tai merkityksettömiä kysymyksiä. Tavoitteena on ohittaa ystäväsi ja ansaita korkeimmat pisteet voittaaksesi pelin.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset alkaen 0,99 dollaria)

ladata

Tarkista: Juhlapelit iPhonelle ja iPadille

6. Punchbowl - Juhlakutsujen valmistaja

Kutsu on toinen tärkeä puolue jokaiselle osapuolelle. Punchbowl-sovelluksella voit luoda ja muokata henkilökohtaisia ​​kutsuja juhlaasi varten. Sen mukana tulee tuhansia ennalta suunniteltuja kutsuja, joita voit muokata ja muokata. Valitse joukosta käsintehtyjä malleja, jotta voit antaa kutsusi yhdistelmällä taidetta ja luokkaa. Lisäksi sovelluksen avulla voit hallita ja seurata vastauksia reaaliajassa. Kun olet valmis, lähetä ne tekstin tai sähköpostin kautta ja odota hauskan alkua.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset alkaen 5,99 dollaria)

ladata

7. Pinterest - Paras etsimään inspiraatiota juhliin

Pinterest ei ole uusi nimi kaikkialla verkossa. Sovellus on pitstop lukuisille taiteilijoille ympäri maailmaa, jotka etsivät inspiraatiota. Siinä on yli 100 miljardia uutta ideaa, jotka voivat auttaa sinua saamaan inspiraatiota jokapäiväisessä elämässäsi. Voit myös tehdä yhteistyötä ystäviesi kanssa seuraavaa ryhmämatkaa, juhlia tai projektia varten. Sovellus voi voittamattomasti palvella häähenkiä, ruokaa ja ruoanlaittoa, muotia ja tyyliä sekä kodinsuunnittelua.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Vierasluettelon järjestäjä - paras vieraslistalle

Vierasluettelon järjestäjä -sovellus on yhden luukun ratkaisu kaikkiin tarpeisiisi järjestäessäsi tapahtumia. Voit tuoda osoitekirjamerkintöjä aiemmista tapahtumista ja seurata samanaikaisesti kaikkia vaadittuja tietoja. Voit myös lajitella vierasluettelon RSVP: n perusteella ja hallita tehokkaasti heidän suhteitaan. Voit saada tulostettavan raportin yksin saapuneista ja perheen tai työtovereiden kanssa saapuneista.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Eventbrite-järjestäjä - paras juhlien luomiseen

Sovellus on suunniteltu niille, jotka aikovat hallita tapahtuman lippumyyntiä. Eventbrite Organizer -sovelluksella voit seurata reaaliaikaista lippumyyntiä, seurata läsnäoloa, lähtöselvitykseen osallistuvia ja hyväksyä maksuja verkossa. Siinä on myös integroitu lippujen skannaus ja vaivaton sisäänkirjautuminen, jotta vieraille saadaan saumaton kokemus. Kyllä, se tukee useita kieliä, mukaan lukien ranska, saksa, hollanti, italia, espanja, ruotsi ja portugali.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Any.do - Tehtäväluettelon ja kalenterin luominen

Any.do on tunnustettu parhaaksi tehtäväluetteloksi App Storessa. Olipa tapahtuma tai juhlat, siellä on valtava tehtäväluettelo, joka on suoritettava, ja jokaisella niistä on etusija. Tämän tunnustamisen myötä sovelluksella on vertaansa vailla olevat synkronointimahdollisuudet ja vapaus työskennellä useista laitteista. Sen avulla voit hallita tehtäväluetteloa, jakaa ja määrittää sen kyseiselle henkilölle varmistaen, ettei mikään pilaa puolueesi.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset alkaen 2,99 dollaria)

ladata

Lataa nämä parhaat juhlasuunnittelusovellukset ennen valmistelujen aloittamista !!

Kun listasin sovellukset tänne, varmistin, että kaikki tapahtuman tai juhlien keskeiset näkökohdat kattavat. Tavoitteena ei todellakaan ollut unohtaa yhtä asiaa ja säästää aikaa itsellesi.

Mitkä näistä pidit eniten? Oma suosikkini on Cocktail Art and Guest List Organizer. Vaikka ensimmäinen on kaikkien aikojen kaveri, jälkimmäinen auttaa minua hallitsemaan ja lähettämään kutsuja saumattomasti.

Voit halutessasi kurkistaa:

 • Portrait Mode -sovellukset iPhonelle
 • Musiikin suoratoistosovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Kuinka luoda seurue Facebook-ryhmiin
 • Housepartyn käyttäminen iPhonessa ja iPadissa hauskoihin videopuheluihin

Uusimmat viestit