Kuinka asettaa video näytönsäästäjäksi Mac -iGeeksBlogissa

Menneet ovat päivät, jolloin ihmiset asettivat valokuvia tai kuvia näytönsäästäjiksi Macissa. Nyt voit käyttää videota Mac-näytönsäästäjänä.

Aiemmin Mac-käyttäjät pystyivät hakemaan valokuvia valokuvakirjastosta asettamaan ne näytönsäästäjäksi. Sitten Apple yllätti Mac-käyttäjät antamalla heille mahdollisuuden hankkia Apple TV: n antenninäkymät näytönsäästäjä. Ja nyt, viimeisin asia on, että voit määrittää videon Mac-näytönsäästäjänä.

Kuinka käyttää videota Mac-näytönsäästäjänä

Tämän toteuttamiseksi sinun on käytävä tällä sivustolla ja ladattava SaveHollywood Mac-tietokoneellesi.

Vaihe 1. Kun SaveHollywood.dmg ladataan Maciin, avaa tiedosto.

Vaihe # 2. Valintaikkuna avautuu SaveHollywood-tiedostolla ja Lue minut -asiakirjalla. Tuplaklikkaus SaveHollywood-tiedosto.

Vaihe # 3. Sinua pyydetään asentamaan tiedosto Maciin. Sinulta kysytään myös, haluatko asentaa vain sinulle tai kaikille käyttäjille. Valitse kumpi tahansa vaihtoehto ja napsauta Asentaa.

Nyt on aika käyttää suosikkivideoitasi Mac-näytönsäästäjänä.

Yleensä näytönsäästäjän asetukset avataan asennuksen aikana TallennaHollywood; jos näin ei tapahdu, voit käynnistää näytönsäästäjän asetukset napsauttamalla Omena kuvake → JärjestelmäasetuksetNäyttö (työpöytä) ja näytönsäästäjä.

Vaihe # 4. Napsauta nyt Näytönsäästäjä -osiossa. Näkyviin tulee sivuvalikko, jossa on joitain näytönsäästäjäasetuksia. Selaa alaspäin ja löydät TallennaHollywood; Klikkaa sitä.

Vaihe # 5. Ei videoita -näyttö tulee näkyviin. Napsauta nyt tämän mustan näytön alla Näytönsäästäjän asetukset…

Vaihe # 6. Näkyviin tulee uusi valintaikkuna, jossa on joitain vaihtoehtoja elokuvien, koon, kehyksen, taustan, äänen, äänenvoimakkuuden, näyttöjen jne. Valitsemiseksi.

Klikkaa “+” merkki ylhäältä.

Vaihe # 7. Toinen ikkuna avautuu valintaa varten video-; Huomaa, että voit lisätä useita videoita.

Vaihe # 8. Kuten edellä mainittiin, voit säätää videosi asetuksia valintasi mukaan.

Napsauta lopuksi OK -painiketta ja ala käyttää videota Mac-näytönsäästäjänä.

Videota aletaan toistaa Työpöytä ja näytönsäästäjä -ikkunassa. Samasta ikkunasta voit valitse minuutit näytönsäästäjän videot alkavat sen jälkeen.

Tämän jälkeen, kun Mac-näyttösi pysyy käyttämättömänä tiettyjä minuutteja, näytönsäästäjän video alkaa toistaa. Paina vain välilyöntinäppäintä päästäksesi eroon toistettavasta videosta Mac-näytönsäästäjänä.

Siinä kaikki ihmiset!

Kirjautua ulos…

SaveHollywood on helppo tapa asettaa videot Mac-näytönsäästäjäksi. Mielestäni tämä työkalu on varsin hyödyllinen käyttäjille, jotka nukahtavat Macinsa edessä.

Korkean äänen omaava video toimii herätyskellona. Hauska, SaveHollywood on loistava tapa pitää sinut motivoituneena upeista videoista toimistossa. Kotona voit käyttää perheesi videoita.

Voit myös viitata:

  • Kuinka käyttää nopeaa verkkosivustohakua Safarissa Macissa ja iPhonessa
  • Kuinka lisätä sääennuste Mac-valikkopalkkiin
  • Ota näyttökuva Macissa

Uusimmat viestit