Parhaat iPhone 6 Plus -vedenkestävät kotelot vuonna 2021

Oletko valmis menemään erinomaisiin ulkoiluaktiviteetteihin, kuten uimiseen? Haluat pitää älypuhelimesi turvassa nauttien hauskaa harrastavasta urheilusta. Siksi olisi parempi tarkistaa huomattava luettelo parhaista iPhone 6 Plus -vedenkestävistä koteloista ja valita se, joka voi tarjota koko kehon suojan laitteellesi. Normaalin sisääntulosuojausluokan lisäksi nämä vedenpitävät kotelot on tehty iskunkestäviksi. Ne ovat erittäin kevyitä ja niissä on ohut muotoilu. Lisäksi nämä suojakotelot mahdollistavat häiriöttömän pääsyn laitteen kaikkiin ominaisuuksiin. Tarpeeksi puhetta, tutkitaan iPhone 6: n vedenpitävien koteloiden luetteloa!

 1. Elinkestävä FRE-SARJA
 2. HESG
 3. Cambond
 4. JOTO
 5. Effun
 6. LifeProof NUUD
 7. CellEver
 8. Punainen paprika
 9. Temdan
 10. Meritcase
 11. KOTELO

1. Elinkestävä FRE-SARJA

Lifeproof FRE SERIES on yksinkertaisesti yksi parhaista vedenpitävistä koteloista. Ohut muotoilu näyttää tyylikkäältä iPhone 6 Plus -puhelimellasi. Sisäänrakennettu näytönsuoja reagoi hyvin kosketukseen. Voit ladata ja synkronoida laitteen helposti mikro-USB-portin avulla.

Äännetyillä painikkeilla on hyvä napsautus. IP-68-suojausluokka ja sotilaallinen pudotussuoja tekevät siitä huippuluokan vaihtoehdon kaikilta osin. Tämä upea vedenpitävä kotelo on saatavana viidessä värivaihtoehdossa.

USP: Erinomainen suoja

Tutustu Amazoniin

2. HESG

HESG-vedenpitävä kotelo on täysin varustettu antamaan koko kehon suoja iPhoneen. Laadukkaana TPU- ja PC-materiaalina sen kiinteä kotelo voi kestää jopa ikäviä kolhuja.

Sen profiili on erittäin ohut, ja se sopii hyvin; tarjoaa helpon pääsyn laitteen kaikkiin ominaisuuksiin. IP68-luokituksella tämä vesitiivis kotelo varmistaa, että laitteellasi on paras suoja, jotta voit hyödyntää uima-aikaa parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi HESG: tä on saatavana yhdeksässä värivaihtoehdossa.

USP: Koko kehon suojaus

Tutustu Amazoniin

3. Cambond

Cambond antaa sinulle vedenpitävän pussin, joka pitää iPhonen 6 Plus turvallisena kaikista kulmista. Pussiin on kiinnitetty merkkijono, jotta voit pitää sitä tiukasti veden alla.

Lisäksi merkkijono antaa sinulle mahdollisuuden laittaa pussi kaulasi ympärille, jos et halua pitää puhelinta kädessäsi.

IPX8-sertifioidun vedenpitävän pussin avulla voit sukeltaa syvälle alle 100 jalkaan. Nauti nyt vesiurheilusta ja seikkailunhaluisista peleistä, kuten koskenlasku, sukellus, hiihto, kalastus, veneily, luistelu, surffaus, melonta, snorklaus, pyöräily ja paljon muuta.

USP: Vaaraton elintarvikekäyttöinen ABS-materiaali

Tutustu Amazoniin

4. JOTO

Jos etsit poikkeuksellisen käyttäjäystävällistä vedenpitävää koteloa, sinun on annettava JOTOlle kohtuulliset mahdollisuudet. Tämä laukku sopii kaikkiin älypuhelimiin, joiden halkaisija on enintään 6,0. Siinä on selkeä ikkuna molemmin puolin. 100 jalan IPX8-sertifioitu vedenpitävä tekee siitä välttämättömän vesiurheilun harrastajille. JOTO-vesitiivis kotelo on saatavana jopa kahdeksassa värivaihtoehdossa.

USP: Erinomainen suoja

Tutustu Amazoniin

5. Effun

Sukella mihin tahansa vesimuodostumaan, pidä hauskaa tunnin ajan, niin vesi ei vahingoita iPhone 6 Plus -laitettasi. Se on Effun - iPhonen vedenpitävä kumppani. Effunin vedenpitävässä kotelossa on monisuojausominaisuus.

IP68-standardin mukainen vedenpitävyys antaa sinun sukeltaa syvälle kahteen metriin tunnin ajan. Lisäksi kotelo suojaa iPhonea putoamisilta ja iskuilta.

Tässä tapauksessa on tarkat aukot kaikille painikkeille ja hallintalaitteille, kuten Touch ID, kamerat, kaiuttimet, virtapainike, mykistyspainike, äänenvoimakkuuspainikkeet ja latausportti. Arvostat sen korkeaa kosketusherkkyyttä, sisäänrakennettu näytönsuoja.

USP: Erittäin kevyt ja ohut

Tutustu Amazoniin

6. LifeProof NUUD

LifeProofin tiedetään tuottavan laadukkaita vedenpitäviä koteloita. Ja tämä ei ole erilainen. LifeProof NUUD, IP68-suojausluokituksella, antaa laitteellesi tarvittavan suojan vedeltä.

Lisäksi se tarjoaa myös sotilaallisen tason suojan varmistaakseen, että phabletillasi on tarpeeksi lihaksia iskun vaimentamiseksi. NUUD-vedenpitävä kotelo on erittäin tyylikäs ja muodostaa muotoilun ulkonäöltään älypuhelimessa. Musta ja lumivyöry ovat vain kaksi värivaihtoehtoa.

USP: Muotoon sopiva muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. CellEver

Sekä vaaditun kuoppien että vesien turvallisuuden suhteen CellEver on erinomainen laskutuksen mukaisessa työssä. Tämän vedenpitävän kotelon merkittävin asia on minimaalinen muotoilu, joka näyttää hyvältä iPhone 6 Plus: lla.

Apple-logon ja kameran tarkka aukko parantaa sen yleistä ulkoasua. Kevyt muotoilu tuntuu erittäin mukavalta kämmenissä. CellEverin vedenpitävää koteloa on saatavana kolmessa värissä, kuten valkosininen, valkoinen ja musta.

USP: Kevyt muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. Punainen paprika

RedPepper on suunnitellut tämän iPhone 6 Plus -vedenkestävän kotelon, joka on täynnä paradokseja. Kotelo on vedenpitävä, mutta yhteensopiva, täysin suojaava mutta tarkka, herkkä mutta ympäristöystävällinen, paksu mutta kannettava ja laadukas mutta edullinen.

Yleensä korkealaatuisista materiaaleista valmistetuissa koteloissa on ensiluokkainen hintalappu. Näin ei ole RedPepperissä, koska brändi uskoo periaatteeseen: Vähemmän on enemmän. Vaikka kotelon paksuus on 0,08 tuumaa, se ei vaikuta puhelimesi luistoprofiiliin.

Vedenpitävä kotelo on valmistettu myrkyttömästä materiaalista, eikä se siten aiheuta haitallisia vaikutuksia ympäristöön.

USP: Paksu mutta kannettava

Tutustu Amazoniin

9. Temdan

Kelluva hihna tekee kaiken eron. Vaikka pudotat puhelimen, se kelluu jatkuvasti veden pinnalla, koska kelluva hihna säästää puhelinta uppoamisesta. Tedman noudattaa IP68-standardeja, ja siksi tuotemerkki on valmistanut tämän vedenpitävän kotelon, jonka avulla voit pysyä veden alla kaksi tuntia.

Kotelo on erinomainen suoja iPhone 6 Plus -puhelimeesi riippumatta siitä, mitä vesiurheilua pelaat. Voit avata ja sulkea kotelon tuhat kertaa, ja se pysyy täysin suljettuna.

USP: Kestää ankaria ympäristöjä

Tutustu Amazoniin

10. Meritcase

Haluat nauttia vesiurheilusta tai haluat tutustua merimaailmaan, mutta samalla pidät ajatuksesta kuvata kaikkea iPhone 6 Plus -laitteellasi. Miten se on mahdollista? Mmeritcagen korkealaatuisella vedenpitävällä kotelolla voit pysyä veden alla 30 minuuttia. Pidä iPhone 6 Plus -laitettasi ja upota itsesi jopa 6,6 metrin syvyyteen ja sieppaa kaikki puhelimellasi.

Meritcase on valmistanut tämän vedenpitävän kotelon korkealaatuisesta TPU + PC -materiaalista, joka suojaa puhelinta naarmuilta. Tämä täysin suljettu kansi estää lian tai pölyn pääsyn puhelimeesi.

USP: Yhteensopiva autotelineen kanssa

Tutustu Amazoniin

11. KOTELO

Vedenkestävä, pöly- ja iskunkestävä SUPCASEn vedenpitävä kotelo sisältää myös sisäänrakennetun näytönsuojan, joka suojaa näyttöä naarmuilta. Se ei estä kosketusherkkyyttä millään tavalla.

Kotelossa on edistyksellinen kaksikerroksinen muotoilu, joka koostuu joustavasta TPU: sta ja polykarbonaattikovasta. Kotelo on leikattu tarkasti siten, että muotoilu mahdollistaa täydellisen pääsyn portteihin. Koska koteloa ei ole suljettu vedenpitäväksi, älä upota iPhonea veteen tai altista sitä paljon kosteudelle. Se on saatavana kolmessa eri värissä.

USP: Sisäänrakennettu näytönsuoja

Tutustu Amazoniin

Paketoida!

Toivon, että tämä luettelo on auttanut sinua löytämään parhaat iPhone 6 Plus -vedenkestävät kotelot. Olisin todella kiitollinen, jos ilmoittaisit meille suosikkisi ja laadun, josta olet pitänyt siinä.

Pidän näistä tapauksista seuraavista ominaisuuksista: alan standardi vedenpitävä luokitus ja kyky tarjota laitteen kaikkien ominaisuuksien helppo käyttö tekevät näistä tapauksista niin käteviä. Ne tarjoavat välttämättömän suojan pudotuksilta ja naarmuilta. Lisäksi ne ovat suhteellisen kevyitä ja ohuita.

Haluat myös katsoa:

 • Parhaat iPhone 6 Plus -lompakkokotelot
 • Parhaat iPhone 6 Plus -jalustakotelot
 • iPhone 6 Plus -kotelot
 • Parhaat iPhone 6 Plus -puskurin kotelot

Uusimmat viestit