Parhaat iPhone 8 Plus -nahkakotelot vuonna 2021

IPhone 8 Plus ei ehkä ole täysin uusi muotoilu, kuten iPhone X, mutta klassinen phablet näyttää silti melko vaikuttavalta. Jos olet ostanut tämän tehokkaan phabletin, sinun täytyy (todennäköisesti) leikkiä ajatuksella valita sopiva kotelo tarjotaksesi sille tarvittavaa hoitoa. Jos haluat ajatella esteettisempää, nämä parhaat iPhone 8 Plus -nahkakotelot olisivat vakavan harkinnan arvoisia.

Pidä mielessä erilaiset makut ja olen valinnut useita kansia. Laadukkaasta materiaalista valmistetut kotelot ovat erittäin kestäviä. Ne sopivat tahrattomasti iPhoneen ja tarjoavat tärkeän suojan pudotuksilta. Koska useimmat niistä ovat monivärisiä, voit helposti valita sopivan kaverin älypuhelimeesi.

 1. bellroy
 2. Ylellinen kirja Pad & Quilliltä
 3. SHIELDON
 4. Kulor
 5. ZVE
 6. QIALINO
 7. B BELK
 8. Pierre Cardin
 9. Jogurtti
 10. OtterBox STRADA -SARJA
 11. Spigen Valentinus
 12. Jisoncase
 13. FRIFUN
 14. VOIMA

1. bellroy

Puskurin kotelon ja jalustan ominaisuuksia on vaikea yhdistää yhdeksi koteloksi. Bellroy on tehnyt tämän tehokkaasti ja vaivattomasti. Tämä nahkakotelo plus-kokoiselle iPhonelle on paras kotelo, joka tarjoaa sinulle kaksi etua jalustasta ja lompakkokotelosta.

Takana on huomaamaton magneettinen suljin, kun avaat, voit tallentaa kolme luotto- tai maksukorttiasi. Voit käyttää samaa magneettista suljinta kääntääksesi kotelosi jalustakoteloksi.

USP: Suunniteltu joustava polymeeri

Katso Bellroy

2. Ylellinen kirja Pad & Quilliltä

Aseta näkösi huippuluokan nahkakotelolle? Pad & Quillin ”Luxury Book” olisi ansaitseva kilpailija.

Mikä tuo tämän nahkapäällysteen omaan liigaansa, on ainutlaatuinen yhdistelmä täysjyväistä amerikkalaista nahkaa ja aitoa Baltic Birch -puupuuta. Vaikka sileä nahkarakenne tarjoaa mukavan tuntuman kosketuksessa, luonnonpuinen kehto vahvistaa rakennetta selviytyäkseen sokista.

Pääasiassa UV-säteilyn laadun vuoksi Luxury Book ei koskaan näytä vanhenevan. Jos haluat mieluummin kuljettaa useita kortteja, sinulla on mahdollisuus tallentaa jopa 6-8 korttia merkittäväksi. Lisäksi tämä ylellinen puku sopii täydellisesti myös langattoman latauksen kanssa.

USP: Sekoitus aitoa puuta ja Itämeren koivua

Katso Pad & Quill

3. SHIELDON

Jos rakastat upeaa käsityötä, sinun ei pidä hukata SHIELDONia. Tämä lompakkokotelo on valmistettu kauniisti aidosta lehmännahasta. Pehmeä, imukykyinen sisustus vahvistaa sen rakennetta ja tekee siitä myös kestävän.

Kolme korttipaikkaa ja rahaholkki tekevät siitä täydellisen lompakkokotelon. Voit myös kaksinkertaistaa folion, jotta siitä tulee kätevä jalusta.

Vielä parempaa, tätä klassista nahkakoteloa on saatavana kuudessa värissä: musta, punainen ja ruskea, ja sillä on elinikäinen takuu. SHIELDON on 28 dollaria varastaa joka kulmasta.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. Kulor

Haluatko phabletia ohuelle nahkalaukulle? Jos yksinkertainen vastaus on kyllä, Kulorin iPhone 8 Plus -nahkakoteloiden valikoima näyttää olevan hieman selvempi valinta.

Se, mikä antaa näille etu monien kollegoidensa yli, on tyylikäs, mutta erittäin kestävä rakennettu laatu pintanahan ansiosta. Lisäksi käsityönä valmistettu viimeistely lisää vintage-tunnelman profiiliin.

Koska pinta on melko sileä, sekä tasku että kädet menevät sen kanssa helposti. Lisäksi Kulorin nahkapäällysteet voivat myös estää säännölliset putoamiset ilman mitään ongelmia.

USP: Laadukas viljanahka käsityönä

Katso KulorCases

5. ZVE

Vaikuttavan minimalistisen muotoilun esittävän ZVE-lompakkokotelon ei tarvitse ponnistella paljon silmiesi kiinnittämiseksi. Se on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta ja pehmeästä tekstuuripinnasta. TPU-pohja mahdollistaa sen iskut.

Sileä rakenne tarjoaa turvallisen otteen; antaa sinun pitää älypuhelinta kätevämmin. Sen takana on paikka, jonka avulla voit kuljettaa turvallisesti henkilötodistustasi tai luottokorttiasi. Lisäksi tässä tyylikkäässä lompakkokotelossa on useita värivaihtoehtoja.

USP: Ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. QIALINO

QIALINO on tyylikäs muotoilu, joka sopii mukavasti phabletiin. Se on veistetty korkealaatuisesta lehmännahasta. Hienostunut viimeistely parantaa sen ulkonäköä.

Mikrokuituvuoren sisätila antaa sen vastustaa naarmuja, kun taas kohotettu reuna estää naarmut vahingoittamasta näyttöä. Apple-logon aukko lisää sen ulkonäköä. Lisäksi voit valita tämän erittäin ohuen nahkakotelon kolmessa värissä: musta, ruskea ja vaaleanruskea.

USP: Mikrokuituliina vuori

Tutustu Amazoniin

7. B BELK

"Yksinkertainen" on sopivin sana B BELK -laukkuun. Valmistettu pehmeällä nahalla, sillä on hienostunut ulkopinta. Hienostunut ulkonäkö ja käsintehty muotoilu näyttää todella miellyttävältä silmille.

TPU-sisustus antaa sen vastustaa iskuja. Siinä on vain yksi korttipaikka. Telineen toiminnot ovat ihanteellisia mukavaan median katseluun. Lisäksi sitä on kymmenen kauniisti näyttävää väriä, kuten musta, sininen, ruskea jne.

USP: Telineen toiminnallisuus

Tutustu Amazoniin

8. Pierre Cardin

Pierre Cardinin siististi muotoiltu muoto on huomionarvoinen. Se on valmistettu aidosta nahasta ja siinä on kuvan täydelliset aukot, jotka tekevät siitä sopivan saumattomasti iPhone 8 Plus: n ympärille. Nahkarakenteen ansiosta sinulla on paljon parempi pito.

Tyylikäs ja kompakti muotoilu ei myöskään lisää paljon irtotavaraa älypuhelimeesi. Korotetut reunat toimivat näytön luotettavana puolustajana.

Värien osalta sinulla on kolme vaihtoehtoa valita musta, ruskea ja harmaa. Lisäksi Pierre Cardinilla on elinikäinen takuu.

USP: Melko kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. Jogurtti

Jogurtin nahkainen kotelo on täysin käsintehty aitoa lehmännahkaa ja se on varmasti upea. Katseen kiinnittävä asia on kotelon rakenne. Sitä ei ole kiillotettu tekemään siitä kiiltävää. Sen sijaan se osoittaa luonnollisen nahan ulkonäön.

Sen lisäksi on kolme korttipaikkaa kortillesi ja pieni tasku joillekin laskuillesi. Jos etsit tyylikästä ja aitoa nahkakoteloa, haku voi päättyä tähän. Viimeisenä se on saatavana eri värivaihtoehdoina.

USP: Aitoa lehmännahkaa

Tutustu Amazoniin

10. OtterBox STRADA -SARJA

Jos etsit puhdasta luokkaa, kannattaa pitää mielessä OtterBox STRADA SERIES -nahkakotelo. Lompakkokotelo on valmistettu aidosta nahasta ja siinä on kaupunkisuunnittelu. Se tarjoaa älypuhelimellesi yleisen suojan. Kaikista niin kestävistä se ei näytä lainkaan isoilta.

Kotelossa on pystysuora paikka korttien ja dollarin seteleiden säilyttämiseen. Se napsahtaa täydellisesti laitteeseen; kameran, portin ja kaiuttimien esteetön käyttö. Viimeisenä se on saatavana vain puhtaana mustana.

USP: Suojaava muotoilu

Tutustu Amazoniin

11. Spigen Valentinus

Spigen Valentinus on erityisesti pohjustettu ihmisille, jotka pitävät korkealaatuisesta nahkakotelosta. Lompakkokotelo on valmistettu aidosta nahasta ja siinä on PC-kotelo, joka antaa sille voimaa torjua kolhuja.

Tässä folio-lompakkokotelossa on kolme korttipaikkaa ja rahatasku, joka on tarpeeksi hyvä vastustamaan tehtävääsi. Magneettisen sulkemisen avulla voit pitää arvotavarasi turvallisesti sisällä. Lisäksi Valentinus on saatavana kahtena värinä: musta ja tummanruskea.

USP: Klassinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

12. Jisoncase

Suoraan sanottuna tärkein syy, miksi olen sisällyttänyt Jisoncasin tähän yhteenvetoon, on uskomattoman ohut muotoilu. Se näyttää ihastuttavalta phabletilla. Tarkkojen aukkojen ansiosta nahkakotelo napsahtaa tiukasti laitteeseen.

Pääasiassa korkealaatuisesta viljan nahasta johtuen se pystyy säilyttämään viehätyksensä pitkään. Sileä ulkopinta tuntuu miellyttävältä kosketuksessa ja tarjoaa tarvittavan mukavuuden iPhonen pitämiseen. Lisäksi voit toimittaa Jisoncase-nahkakotelon useissa värivaihtoehdoissa, kuten musta, sininen, ruskea jne.

USP: Korkealaatuinen viljan nahka

Tutustu Amazoniin

13. FRIFUN

Ylpeä iPhone 7: n ja 8 Plus: n kauneudesta FRIFUNin aidolla nahkalaukulla. Se on ohut ja tyylikäs, ja siinä on luonnollista nahkaa, mikä lisää iPhonen kauneutta. Tämän lisäksi pehmeä sisäkangas antaa laitteelle vähän tyynyä eikä naarmuta pintaa.

Kotelo kestää myös pieniä iskuja normaalista putoamisesta tai kolhusta. Kotelossa on tarkkoja leikkauksia, jotka eivät estä puhelimen toimintaa. Viimeisenä se on saatavana neljänä eri värivaihtoehtona.

USP: Ohut ja tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

14. VOIMA

Minusta, joka arvostaa minimalistista profiilia, olen löytänyt CIVPOWERin melko mukavan vaihtoehdon. Se on veistetty korkealaatuisesta vegaaninahasta ja sen ulkopinta on sileä.

Pehmeän mikrokuituliinan sisällyttäminen siihen antaa tarvittavan lujuuden iskujen absorboimiseksi. Se voi myös vastustaa naarmuja.

Katso takana oleva aukko, jonka avulla Apple-logo paistaa läpi. Vielä parempi, sinulla on useita viileitä värivaihtoehtoja: musta ja ruskea.

USP: Iskunkestävä sisustus

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Valintasi?

Olen varma, että sinun ei tarvinnut viettää paljon aikaa valitaksesi sopivan ottelun phabletillesi! Mikä se on? Mitkä ovat pitämäsi ominaisuudet tässä nahkakotelossa? Palautteen saaminen olisi mukavaa.

Haluaisit katsoa läpi:

 • Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot
 • Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot
 • iPhone 8 Plus -lompakkokotelot
 • Nahkakotelot iPhone 12 Mini: lle

Uusimmat viestit