Native Union CLIC -marmorikotelo iPhone 6: lle

Kun Michelangelo veisti Daavidin patsaan marmorista, kaikki arvostivat hänen ammattitaitoaan, mutta kukaan ei nostanut kulmiaan yllätyksestä; oli melko normaalia luoda patsaita marmorista. Mutta entä jos joku suunnittelee mobiilikotelon marmorista? No, kaverit pidättävät hengitystäsi. Tässä on aidosta marmorista valmistettu kotelo.

CLIC Marmori

CLIC Marble on maailman ensimmäinen todellinen marmorikotelo iPhonelle. Native Unionin, tämän tapauksen tekijöiden, innovatiivinen otos on tarkoitettu niille, jotka arvostavat taidetta ja käsityötä elämässään. Tämä ainutlaatuinen marmorikotelo muuttaa iPhonen himoituksi kappaleeksi kauniilla ja monimutkaisilla suonillaan. Jos luulet, että tämä voisi olla eräänlainen kakku, sinun on tarkasteltava tätä tapausta uudelleen.

Esteettinen ja toiminnallinen

Kaikki mobiililaitteet, jotka ovat vain kauniita ja toimimattomia, ovat kuin kauneus ilman aivoja. Onneksi näin ei ole tässä mobiilikotelossa. Native Unionin teknikot tekivät kaikkensa tuodakseen tyyliä ja hienostuneisuutta tähän marmorikoteloon. Samanaikaisesti he ovat onnistuneet luomaan myös kevyen ja murtumattomasta marmorikotelon iPhonelle. Siksi saat molempien maailmojen parhaat puolet - vankka sisältö ja tyylikäs muotoilu.

Kevyt

Tekninen huippuosaaminen on luoda vohveliohut mobiilikotelo kiinteästä kivestä. Lisäksi se on marmoria ja silti se on kevyt, ja se on CLIC-marmorin kauneus. Tällaisen ylimääräisen tuotteen valmistaminen marmorista vaatii luovaa neroa; tavallisesti marmoria käytetään raskaiden tuotteiden valmistamiseen. Mutta Native Union on tehnyt mahdottomaksi mahdollisuuden valmistamalla viileä 0,3 mm: n viipale muinaisesta kivestä.

Luonnollinen kauneus

Marmori on aina ollut ylellisyyden ja tyylikkyyden symboli. Tuhansien vuosien ajan ihmiset ovat kokeneet kylmää marmoria. Nyt voit myös tuntea saman kosketuksen joka kerta, kun pidät iPhoneasi käsissäsi.

Värit

Tätä CLIC Marble iPhone 6 -koteloa on saatavana kahta väriä: valkoinen ja musta.Huolehdi tapauksestasi

Vaikka marmori on kiinteä materiaali, sen pehmeä ja huokoinen luonne tekee siitä haavoittuvaa; sinun on huolehdittava sen kiillon säilyttämisestä. Puhdista kotelo lämpimällä vedellä ja pyyhi se pehmeällä liinalla. Älä koskaan käytä mitään happamia tai hankaavia aineita kotelon puhdistamiseen. Asiantuntijat sanovat ei luonnonliuoksille etikkaa tai sitruunaa, joka tylsistää marmorin pinnan.

Hinta: $79.99

Osta se osoitteesta NativeUnion.com.

Uusimmat viestit