VIP-yhteystietojen hallinta Mail-sovelluksessa iPhonessa ja iPadissa

IPhonen ja iPadin Mail-sovelluksen avulla voit lisätä useita tilejä eri sähköpostipalveluiden tarjoajilta, kuten Gmail, Yahoo, Outlook jne. Sen lisäksi yksi ainutlaatuinen asia, jonka Mail-sovellus tarjoaa, on kyky hallita VIP-luetteloa. Voit lisätä, muokata ja hallita VIP-yhteystietoja suoraan iPhonen tai iPadin Mail-sovelluksessa.

VIP-luettelo on pohjimmiltaan luettelo yhteystiedoista, jotka ovat sinulle ensisijaisen tärkeitä, etkä halua jättää väliin yhtään sähköpostia heiltä. Kun asennus on oikein, saat erityisen ilmoituksen sähköpostin vastaanottamisesta VIP-lähettäjältä. Olettaen, että sinulla on yleinen idea tästä ominaisuudesta, katsotaanpa, miten sitä voidaan käyttää tehokkaasti.

VIP-yhteystietojen lisääminen, muokkaaminen ja hallinta Mail-sovelluksessa iPhonessa ja iPadissa

VIP-postilaatikko on kuin tunnisteet / suodattimet, jotka löydät useimmista sähköpostiohjelmista. Gmail-tililläni on lukemattomia tunnisteita, jotka erottavat sähköpostin lähettäjän mukaan.

IPhonessa / iPadissa VIP-postilaatikko toimii samalla tavalla. Aina kun joku VIP-luettelostasi lähettää sinulle sähköpostia, kyseinen sähköpostiosoite näkyy VIP-postilaatikossa (ja myös tavallisessa postilaatikossa).

Yhteystietojen lisääminen VIP-luetteloon Mail App -sovelluksessa

Vaihe 1. Avata Mail-sovellus ja siirry kohtaan Kaikki postilaatikot.

Vaihe # 2. Näpäytä VIP.

Vaihe # 3. Näpäytä ”Lisää VIP…” lisätä yhteystietoja tähän VIP-luetteloon.

Vaihe # 4. Valitse ottaa yhteyttä luettelosta kohtaan lisää VIP-yhteyshenkilöksi.

merkintä: Yhteyshenkilön on oltava sähköpostiosoitteensa kanssa tallennetussa yhteystietoluettelossa.

Voit myös lukea: Suosikkikontaktien hallinta iPhonessa

VIP-ilmoitusten hallinta Mail-sovelluksessa

Nyt, jos napautat VIP-ilmoitukset Vaihtoehto, sinut siirretään suoraan Asetukset → Ilmoitukset → Posti → VIP, jossa voit muokata ilmoitusasetuksia. VIP-posti on usein tärkeää, joten banner-ilmoituksen saaminen olisi hienoa yhdessä VIP-luetteloiden ainutlaatuisten äänien kanssa.

Käärimistä

Vaikka kummalliselta se kuulostaakin (minusta kuulosti oudolta), monet ihmiset haluavat poistaa VIP-postilaatikon ominaisuuden. Valitettavasti se ei ole mahdollista. Olemme kuitenkin tarkastelleet, kuinka voit siirtää VIP-postilaatikon luettelosta alaspäin, jotta se ei estäisi normaalia sähköpostikokemustasi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

  • Sähköpostin allekirjoituksen muuttaminen Mail-sovelluksessa iPhonessa ja iPadissa
  • Kuinka muuttaa sähköpostiohjelman oletussähköpostiosoitetta iPhonessa tai iPadissa
  • Parhaat iPhone- ja iPad-sähköpostisovellukset: Aika hallita sähköposteja älykkäästi

Mitä sähköpostisovellusta käytät iPhonessa / iPadissa sähköpostien lähettämiseen tai vastaanottamiseen? Onko se Mail-sovellus? Jaa ajatuksesi kommenteissa.

Uusimmat viestit