Kuinka lisätä kappaleita soittolistaan ​​Apple Musicissa lisäämättä sitä kirjastoon

Joku, joka rakastaa musiikin kuuntelua, olen koonnut valtavan musiikkikirjaston. Jotta luettelo pysyisi siistinä, käytän muutama yksinkertainen hakkerointi hallitakseni sitä taitavasti. Ja yksi temppuista, joita olen käyttänyt jo jonkin aikaa, on lisätä kappale kappaleeseen Apple Music -soittolistaan ​​ilman, että tarvitsen lisätä sitä kirjastoon.

Esimerkiksi kun teet soittolistaa hauskaa musiikkia varten, voit lisätä kappaleita soittolistaan ​​lisäämättä niitä kirjastoosi. Varmista vain, että iPhonellasi on iOS 9.3 tai uudempi, iTunesilla on 12.3.3 tai uudempi, tvOS toimii 9.2: lla tai uudemmalla ja Apple Music on 0.9.7 tai uudemmalla Androidilla.

Kappaleen lisääminen soittolistaan ​​Apple Musicissa lisäämättä sitä kirjastoon iPhonessa, iPadissa, Androidissa, Apple TV: ssä, Macissa ja Windowsissa

IPhone, iPad, iPod touch:

Vaihe 1. Tuoda markkinoille asetukset sovellus iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Selaa nyt alas ja napauta Musiikki.

Vaihe # 3. Sammuta seuraavaksi Lisää soittolistan kappaleita.

Mac- tai Windows-tietokoneellasi

Vaihe 1. Käynnistä iTunes tietokoneellasi.

Macissa: Valitse tietokoneen näytön yläreunan valikkoriviltä iTunes → Asetukset.

Napsauta Yleiset-välilehteä ja poista valinta "Lisää kappaleita kirjastoon, kun lisäät soittolistoja" Poista vaihtoehto käytöstä → lopuksi napsauttamalla OK tallentaa muutokset.

Windows-tietokoneellasi: Valitse iTunes-ikkunan yläosassa olevasta valikkoriviltä Muokkaa → Asetukset.

Napsauta Yleiset-välilehteä, poista valinta"Lisää kappaleita kirjastoon, kun lisäät soittolistoihin" kytkeäksesi vaihtoehdon pois päältä → napsauta OK tallentaa muutokset.

Apple TV: lläsi (4. sukupolvi)

Vaihe 1. Avata asetukset -sovelluksen Apple TV.

Vaihe # 2. Napsauta nyt SovelluksetMusiikki.

Seuraavaksi sinun täytyy pyyhkäistä alas kaukosäätimen kosketuspinnalla kohtaan "Lisää soittolistan kappaleita kirjastoon" napsauta sitten kosketuspintaa sammuttaaksesi sen.

Android-puhelimellasi:

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Apple Music -sovelluksen Android-laitteellasi ja napauta valikkopainiketta oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 2. Napauta nyt Asetukset.

Vaihe # 3. Sammuta seuraavaksi kytkin vieressä "Lisää soittolistakappaleita."

Se siitä!

Milloin tahansa haluat sisällyttää kappaleesi automaattisesti kirjastoosi, noudata samoja ohjeita laitteellasi ja kytke päälle Lisää soittolistakappaleita -valinta

Ota kantaa

On monia muita tapoja pitää musiikkiluettelosi järjestyksessä. Jos tiedät tällaista temppua, ilmoita siitä meille kommenteissa.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Parhaat Apple Music -vaihtoehdot iPhonelle ja iPadille
  • Apple Music -profiilin luominen iOS 11: ssä
  • Suoratoista Spotify, Google Music ja Pandora HomePodiin
  • Kuinka estää HomePodia toistamasta eksplisiittistä sisältöä

Uusimmat viestit