Kuinka vaihtaa ilmoituspalkkeista ponnahdusikkunahälytyksiin iPhonessa

Aina kun saat ilmoituksen iPhonellasi, se näkyy vain yläosassa muutaman sekunnin ajan ja katoaa sitten. Tämä on uusi tapa, joka on otettu käyttöön iOS 7: stä lähtien. Aiemmin saimme aloitusnäytölle ponnahdusikkunan, joka ei menisi pois, ellet napauta vaihtoehtoja. Uudessa käyttöliittymässä ei ole mitään haittapuolta, mutta jos haluat tuntea vanhat koulupäivät, on tapa siirtyä ilmoituspalkkeista ponnahdusilmoituksiin.

Vaihtoehto ei vaadi ylimääräisiä sovelluksia tai säätöjä. Se on siellä iPhonen tai iPadin Asetukset-sovelluksessa. Tämän ominaisuuden hyödyllisin osa on, että voit ottaa ponnahdusikkunahälytykset käyttöön mille tahansa sovellukselle. Vaikka prosessi on melko yksinkertainen, olemme selittäneet sen vaihe vaiheelta ymmärrettävyyden parantamiseksi. Joten katso ja tunne vanhojen hyvien aikojen aikaisempi iOS.

Kuinka muuttaa ilmoitustyyliä iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Aivan ensimmäinen asia on avata asetukset sovellus.

Vaihe # 2. Napauta Asetukset-sovelluksessa Ilmoitukset.

Vaihe # 3. Napauta nyt haluamasi sovellus saada ponnahdusilmoitus.

Vaihe # 4. Kun olet sovelluksen asetuksissa, napautaHälytykset”Sijaitsee otsikossa”VAROITUSTYYLI LUKITTAMATON.”

Vaihe # 5. Voit toistaa yllä olevat vaiheet myös muille sovelluksille. Tämä on valinnainen vaihe, jota et voi noudattaa.

Siinä kaikki; kaikki tietyltä sovellukselta saadut uudet ilmoitukset näyttävät ponnahdusilmoituksen yläosan bannerin sijaan.

Piditkö tästä vinkistä? Kerro meille kommenteissa.

Uusimmat viestit