Parhaat iPhone SE -tukikotelot

iPhone SE -jalustakotelot ovat parhaita kumppaneita iPhone-käyttäjille katsomaan videoita ja elokuvia handsfree-tilassa. Lisäksi jalustakotelot auttavat myös lukemaan e-kirjoja ja nauttimaan Facetime-keskustelusta ystävien ja perheen kanssa. Olemme listanneet joitain parhaita iPhone SE -telineitä, jotka ovat valmistaneet tunnetut tuotemerkit Yhdysvalloissa. Nämä kotelot on valmistettu eri materiaaleista ja saatavana useina eri malleina mukavuutesi vuoksi.

 • Temdan
 • Aduro
 • Cocomii
 • JETech
 • Vakoo
 • Suntechor
 • Amzer
 • E LV
 • Vena
 • BENTOBEN

1. Temdan

Temdanin jalustakotelo on poikkeuksellisen vedenpitävä. IPhone SE on suojattu kaikista kulmista ja sivuilta, koska tämä kotelo on valmistettu materiaalista, joka ylittää armeijan standardin. Kotelo suojaa iPhonea, vaikka se pudotettaisiin 6,6 jalan korkeudelta yli 1000 kertaa.

Tämän tapauksen jalusta seisoo hienovaraisesti takana; voit käyttää sitä aina, kun haluat lukea e-kirjoja, katsella videoita, pelata pelejä ja käyttää FaceTime-puheluita. Tämän vedenpitävän kotelon avulla voit pysyä 10 jalkaa veden alla tunnin ajan.

USP: Erittäin vedenpitävä

Tutustu Amazoniin

2. Aduro

Entä valita kotelo, jossa on sekä jalusta että kotelon pidike? Aduro voi olla erinomainen vaihtoehto, jos haluat kantaa iPhoneasi turvallisemmin ja nauttia mediasta myös handsfree-tilassa.

Kumipintainen rakenne tarjoaa paremman otteen, jolloin sinusta tuntuu mukavalta laitetta pitäessä. Voit käyttää jalustaa asettamaan iPhonen sekä vaaka- että pystytilassa. Painikkeet ja aukot ovat tarkkoja, jotta käyttäjäkokemuksesi pysyy ongelmattomana.

USP: Kotelonpidike, jossa lukitus

Tutustu Amazoniin

3. Cocomii

Cocomii on pakannut kaikki hyödylliset ominaisuudet tähän jalustakoteloon. Se on tyylikäs, tukeva, ylellinen ja kestävä - mitä muuta voit odottaa iPhone SE: n jalustakotelosta. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät tästä tapauksesta ajattoman ja lopullisen premium-paketin. Tämä ohut kotelo tarjoaa tuntuvan otteen kaksikerroksisella TPU-rungollaan ja PC-puskurikehyksellä.

Kotelo halaa tiukasti iPhoneesi tarkoilla aukoilla; voit käyttää kaikkia puhelimen ominaisuuksia ja hallintalaitteita. Tämä monitoiminen jalustakotelo mahdollistaa handsfree-katselukokemuksen, kun haluat katsella elokuvia / videoita tai haluat lukea e-kirjoja.

USP: Ajaton muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. JETech

Haluatko antaa iPhonen loistaa läpi? Tässä JETechin tarjouksessa on läpinäkyvä muotoilu, jonka avulla älypuhelin pystyy edelleen näyttämään tyylikkyyttään.

TPU: n ja PC: n fuusio on antanut tapaukselle tarvittavan voiman selviytyä kolhuista. Lisäksi kaikki neljä kulmaa on vahvistettu vastustamaan kolhuja.

On rengaspidike, joka myös toimii kätevänä jalustana, jotta voit käyttää älypuhelinta mukavammin. Lisäksi JETechiä on kahta väriä - mustaa ja kirkasta.

USP: Rengaspidike

Tutustu Amazoniin

5. Vakoo

Vakoo tarjoaa kaksikerroksisen iPhone SE -tukikotelon, joka on leikattu tarkasti, jotta pääsy tärkeisiin portteihin ja painikkeisiin on nopea. Kotelo näyttää profiililtaan suurelta, mutta voit helposti käyttää iPhone SE: n virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeita. Paremman pidon ja tuntuman takaamiseksi Vakoo on käyttänyt silikonimateriaaleja ja kuvioitua muotoilua.

Tämä kaksikerroksinen kotelo on valmistettu iskuja vaimentavasta silikonista ja karkaistusta polykarbonaattimuovista. Molemmat materiaalit suojaavat iPhoneasi sisäisiltä iskuilta ja ulkoisilta naarmuilta.

USP: Kuvioitu muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. Suntechor

Suntechor on suunnitellut tämän kaksiosaisen kotelon vankasta tietokoneesta ja joustavasta TPU: sta, jotta se olisi suojaava ja tyylikäs. Laadukas TPU ja muovimateriaali suojaavat puhelinta naarmuilta ja iskuilta. Erinomaisen suojauksen lisäksi tämä tapaus takaa älykkään suunnittelun jalustalla. Pääset käyttämään kaikkia toimintoja ja painikkeita irrottamatta koteloa.

Tätä koteloa on saatavana viidessä kirkkaassa värissä; toisin kuin muut jalustakotelot, Suntechor erottaa itsensä esteettisistä elementteistään.

USP: Erinomainen suoja

Tutustu Amazoniin

7. Amzer

IPhone SE ei ansaitse muuta kuin parasta suojaa, ja tämä Amzer-kaksikerroksinen hybridikotelo jalustalla tarjoaa parhaan suojan. Nyt voit mennä huolettomasti sen kahden kehittyneen hybridisuojan avulla.

Ensimmäinen kerros on valmistettu kestävästä silikonikotelosta, joka sopii täydellisesti iPhone SE: hen; toinen kerros on valmistettu kovasta kuoresta, ja siksi se kestää iskuja. Voit käyttää kaikkia painikkeita ja portteja älypuhelimesi nopeaa käyttöä varten.

USP: Kestävä hybridi

Tutustu Amazoniin

8. E LV

Katsokaa vain tätä tapausta E LV: ltä ja tiedät, että se on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat äärimmäisen suojan ikäviä pudotuksia vastaan. Siinä on vankka rakenne, joka vaimentaa iskut helposti. Lisäksi kaikki neljä kulmaa ovat saaneet ylimääräistä puolustusta hajottaakseen vaikutuksia.

Vyöpidikkeen avulla voit kiinnittää iPhonen turvallisesti ja myös tukahduttaa jalustan roolin. Ja kestävä ulkopinta tarjoaa paremman otteen, jotta ei ole mahdollisuutta luiskahtaa.

USP: Erinomainen suoja

Tutustu Amazoniin

9. Vena vCommute

Jos pidät minimalistisen näköisen lompakkokotelon käsitteestä, Vena vCommute voi olla yksi parhaista vaihtoehdoista sinulle. Tämän tapauksen kohokohta on piilotettu paikka, johon voit tallentaa kortin turvallisesti.

Kotelossa on nahkainen päällinen, joka muuttuu myös jalustaksi. Toinen merkittävä asia on, että kansi voidaan taittaa kolmeen asentoon parantamaan katselukokemusta. Lisäksi se tarjoaa sotilastason suojaa, jotta älypuhelimesi pysyy turvassa tavallisilta kolhuilta.

USP: Piilotettu korttipaikka

Tutustu Amazoniin

10. BENTOBEN

BENTOBEN esittelee jalustakotelon, joka kiertää naisellista armoa. Katsokaa tämän kotelon takaosaa, jolla on kasa kimallus- ja bling-vaikutuksia. Sen kuohuviini tekonahka vangitsee nopeasti naisten silmät, jotka väistämättä menettävät sydämensä tämän ruusukullan tapauksessa.

Mutta se ei ole yksi niistä tyylistä, jossa ei ole lihaksia. Tämä tuote on valmistettu kestävästä ja kovasta PC-kannesta ja luistamattomasta TPU-puskurista. Kaksikerroksisessa kotelossa on täydellinen kulmasuojaus, mikä tekee siitä lihaksikkaan ja kestävän.

USP: Luistamaton TPU-puskuri

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Suosikki jalustasi kansi?

Joten minkä edellä mainituista tapauksista olet valinnut iPhonellesi? Onko se, joka antaa iPhonen hehkua vai joka on rakennettu tarjoamaan tinkimätön kilpi?

Älä missaa:

 • Parhaat iPhone SE -kotelot
 • iPhone SE nahkakotelot
 • Parhaat iPhone SE -kotelot
 • Tukijalat iPhone 12, 12 Prolle ja 12 Pro Maxille

Haluatko tutkia lisää tällaisia ​​iPhone-lisävarustekokoelmia?

Uusimmat viestit