Miksi Applen App Store perii 30% maksuja ja miten se on perusteltu?

Monet kuluttajat välttävät ostamasta Apple-tuotteita yksinkertaisesti iPhonen, iPadin ja Macin korkeiden hintojen vuoksi. Toisaalta jotkut ihmiset arvostavat Applen tietosuojakäytäntöä ja turvaominaisuuksia, ja siksi he ovat valmiita ostamaan Applen tuotteita mihin hintaan tahansa.

Apple on kohdellut kaikkia tulokanaviaan allekirjoitusten tasa-arvolla. Koska App Store on osa Applen ekosysteemiä, yritys tarjoaa kehittäjille ja käyttäjille saman kokemuksen kuin tuotteilleen / palveluilleen.

Miksi Applen App Storen 30 prosentin provisio on kohtuullinen?

Tällä hetkellä on meneillään väite siitä, että Applen olisi alennettava palkkion määrää, jonka se perii maksetuista sovelluksista ja sovelluksen sisäisistä ostoista. Nykyinen palkkio on 30%, ja sovelluskehittäjät pyytävät sen vähentämistä 15%: iin.

Käyttäjä on kuitenkin puolustanut tätä väitettä ja näyttää siltä, ​​että hän on esittänyt joitain päteviä syitä perustellakseen Applen veloittaman 30%: n App Storen välityspalkkion.

Grork selitti Twitter-kahvassaan käyttäjä, mitä Apple tekee sovelluskehittäjille.

Maksujen selvitys, petostentorjunta, korvaukset, vakuutukset ja huijaus

Kuvahyvitys: TheBlueDiamondGallery.com

Pelastaakseen käyttäjiä petosovellusten lataamisesta Apple tarkistaa sovellukset valppaasti. IOS-sovellusten lataaminen App Storeen ei ole niin helppoa. Toisin kuin Play Kauppa, Apple on asettanut joitain rajoituksia, jotta kehittäjät eivät voi tehdä mitään petoksia. Lisäksi Applen maksuvelvollisuus on sujuvaa.

Ne, jotka eivät ole perehtyneet juoksuprosessiin, on viestintä, jonka Apple tekee kehittäjien ja sovellusten käyttäjien kanssa. Vakavampi viestintämuoto (joka sisältää uhkaavat puhelut, kirjeet ja sähköpostit) voi kutsua laillisia toimia yritystä vastaan, koska kussakin maassa on erilaiset lakit koskien huijausta.

Paikallinen verolainvalvonta

Kuvahyvitys: CPAPracticeAdvisor.com

Kuten edellä mainittiin, kullakin maalla on eri säännöt e-maksuille. Apple käsittelee useita oikeudellisia kysymyksiä kommunikoidakseen käyttäjien kanssa kaikissa maissa. Muista, että Applen on myytävä sovelluksia eri valuutoissa kyseisten maiden verolainsäädännön perusteella. Esimerkiksi maksettu sovellus Yhdysvalloissa on saatavana hintaan 0,99 dollaria ja sama sovellus Kanadassa on saatavana hintaan 1,29 dollaria.

Applen on laskettava hinta veroineen maissa, joissa sen App Store on saatavilla.

Sisällönjakeluverkosto

Kuvahyvitys: Creative-Artworks.eu

Applen on hallittava CDN: ää maantieteellisille alueille. On välityspalvelimia ja palvelinkeskuksia, joihin sisältyy kehittäjien sovellusten jakelu.

DRM

Kuvahyvitys: PayLoadz.com

Sovelluksesi on tekijänoikeuksin suojattu teoksesi, ja siksi Apple huolehtii työstäsi digitaalisten oikeuksien hallinnan avulla.

Siinä kaikki!

Yhteenvetona…

Turvallisuuden ja yksityisyyden suhteen Apple ei tee kompromisseja, koska näistä kahdesta on tullut myyntipisteitä yritykselle palvelujen ja tuotteiden myymiseksi.

Ylläpitääkseen imagoaan parempana tuote- ja palveluntarjoajana Applen on tehtävä joitain kustannuksia. Kehittäjä on twiitissään perustellut perustellusti Apple-sovellusten palkkiot.

Voit myös tutkia:

  • Kymmenen mielenkiintoista tietoa App Storesta

Oletko samaa mieltä Grorkin jakaman twiitin kanssa? Jaa palautteesi meille alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit