Kuinka estää sovelluksia avaamasta käynnistettäessä Macissa

Oletko koskaan miettinyt, miksi Mac-tietokoneesi alkaa toimia hitaasti muutaman kuukauden tai vuoden kuluttua? Sen takana on useita syitä; niistä yksi syy on se, että sovellukset käynnistyvät automaattisesti, kun käynnistät Macin uudelleen tai käynnistät sen. Nämä sovellukset mainitsevat enimmäkseen tämän, kun asennat ne, mutta useimmat meistä vain sivuuttavat sen.

Ne hidastavat käynnistysprosessia ja ennen kaikkea syövät prosessointitehoa ilman tuottavaa tuottoa. On yksinkertainen tapa rajoittaa näiden sovellusten avaamista käynnistyksen yhteydessä. Olemme maininneet alla olevan yksityiskohtaisen oppaan prosessin osoittamiseksi, katsokaa.

Kuinka estää sovelluksia avaamasta käynnistettäessä Macissa

Vaihe 1. Klikkaa Omenalogo valikkoriviltä ja käynnistäJärjestelmäAsetukset“.

Vaihe # 2. Napsauta käytettävissä olevien asetusten luettelossaKäyttäjät&Ryhmät“.

Vaihe # 3. Nyt näet luettelon rekisteröityneistä käyttäjistä Mac PC: lle. Valitse se, jolle haluat vaihtaa käynnistyssovelluksia.

Vaihe # 4. Napsauta käyttäjää napsauttamalla samassa ikkunassaKirjaudu sisäänkohteita”-Välilehti näytön oikeassa reunassa.

Vaihe # 5. Saat nyt luettelon sovelluksista, jotka avautuvat Macin käynnistyessä. Täällä voit joko piilottaa kaikki / kaikki sovellukset tai poistaa ne kokonaan luettelosta.

Vaihe # 6. Piilota sovellukset napsauttamalla valintaruutu jokaisen sovelluksen vieressä. Voit poistaa ne kokonaan valitsemalla sovellukset napsauttamalla valintaruutu rasti ja napsauta sitten merkki sijaitsee alaosassa.

Vaihe # 7. Voit nyt poistua JärjestelmäAsetukset ja tarkista muutokset käynnistämällä Mac uudelleen.

Siinä kaikki; kaikki piilotetut tai kokonaan poistamasi sovellukset eivät enää häiritse sinua tai Maciasi käynnistyksen yhteydessä. Huomaat huomattavan nopeuden muutoksen, kun käynnistät Macin seuraavan kerran.

Jaa palautteesi meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit