Parhaat iPhone 8 Plus -puskurikotelot vuonna 2021

Pidän puskurikoteloista parista syystä. Ensinnäkin ne tarjoavat olennaisen suojan älypuhelimelle lisäämättä mitään irtotavaraa. Toiseksi ne tarjoavat toivotun vapauden laittaa laitetta ilman häiriöitä. Tietäen kuinka käyttäjäystävällisiä ne ovat, on järkevää koota eliittilista parhaista iPhone 8 Plus -puskurikoteloista. Joten mikä tekee näistä puskureista erottuvan? Ne ovat hyvin rakennettuja ja niissä on trendikkäitä malleja. Lisäksi ne tarjoavat tarvittavan suojan iskuilta ja tekevät laitteesta miellyttävämmän pitää pitämällä ylimääräistä pitoa. Haluatko tietää enemmän siitä, mitä näillä 10 suosituimmalla iPhone 8 Plus -puskurikotelolla on? Sukelletaan suoraan sisään!

1. i-Blason-yksisarvinen kovakuoriainen hybridi

Räikeän muotoilunsa ansiosta i-Blasonin Unicorn Beetle Hybrid pysäyttää huomion heti. Kristallinkirkas profiili varmistaa, että iPhonellasi on lupa ampua jokainen silmä.

Kaksiosainen rakenne tekee siitä luotettavan puolustajan. Iskunkestävä ja tarjoaa tarvittavan suojan pudotuksia vastaan.

Kohotettu huuli ei anna iPhonen näytön koskettaa pintaa, kun se asetetaan kuvapuoli alaspäin. Painikkeet reagoivat hyvin lehdistöön. Ominaisuuksien ohella i-Blason-puskurikotelo on viisi kiehtovaa väriä.

USP: Kompakti muotoilu

Osta se i-Blasonilta

2. Spigen Neo Hybrid

Spigen Neo Hybridillä on tyylikäs ja suojaava muotoilu. Toinen tämän puskurikotelon merkittävä laatu on selkeä profiili, joka tarjoaa älypuhelimeesi toivotun tunnelman hohtavan. Hienojen TPU: n ja PC: n integrointi on tehnyt siitä kestävän kumppanin laitteellesi. Tukevalla kaksiosaisella rakenteella se on tarpeeksi vahva suojaamaan iPhonea tahattomilta putoamisilta.

Kohotettu huuli tarjoaa tarvittavan suojan näytölle tyhjästä. Kosketettavat painikkeet tarjoavat parempaa palautetta. Neo Hybrid Crystal -puskuria on saatavana seitsemässä kauniissa värissä.

USP: Kaksikerroksinen muotoilu

Osta se Amazonilta

3. RhinoShield CrashGuard

RhinoShield's CrashGuard on korkealaatuinen puskurikotelo, joka tarjoaa kaiken puolustus älypuhelimellesi. Ja mikä tämä kansi seisoo hyvässä kunnossa, on tukeva runko, joka voi absorboida iskuja.

Valmistaja mainitsee, että se kestää jopa 11 metrin putoamisen. Rakennuksen laatua tarkastelemalla tapaus näyttää vastaavan korkeita vaatimuksia.

Mutta onko kyse vain kestävyydestä? CrashGuard säilyttää iPhone 8 Plus: n tyylikkään profiilin ja on saatavana muutamissa värivaihtoehdoissa, kuten keltainen, vauvan sininen, mintunvihreä ja paljon muuta.

USP: Kestää jopa 11 metrin putoamisen

Osta se Amazonilta

4. SaharaCase

Tyylittele iPhonesi tällä upealla SaharaCase-puskurikotelolla. Se on suunniteltu antamaan älypuhelimesi hehkua ilman rajoituksia. Se on valmistettu korkealaatuisesta kumista ja kestävästä tietokoneesta. Kaksikerroksisen rakenteen ansiosta se pystyy absorboimaan iskut.

Korotetulla reunalla tämä puskurikotelo ei salli naarmuuntumista vahingoittaa näyttöä. Voit valita tämän puskurikotelon kahdessa värissä: kristallinkirkas ja kirkas ruusukulta.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Osta se Amazonilta

5. POETIC Affinity -sarja

Kun on kyse tehtävän täyttämisestä tai mukavan parin luomisesta phabletin kanssa, POETIC Affinity -sarja on parhaiden parissa. Valmistettu huippuluokan PC- ja TPU-materiaaleista, tämä puskuri on luotettava suoja iPhoneen.

Kompaktin rakenteensa ansiosta se pystyy selviytymään jopa ikävästä vaikutuksesta. Viistoreuna tarjoaa täydellisen suojan herkälle kosketusnäytölle. Liukastumisen estävä reuna tarjoaa varman otteen, jonka avulla voit pitää laitettasi halutulla mukavuudella. Lisäksi tämä kirkas puskurikotelo on neljää väriä.

USP: Parannettu pito

Osta se Amazonilta

6. MoKo

MoKo täyttää merkit sekä hyvännäköisessä suunnittelussa että suojauksessa. Valmistettu korkealaatuisesta PC- ja TPU-materiaalista, se on luotettava suoja älypuhelimellesi. Puskuri on kevyt ja siinä on ohut muotoilu. Pehmeä sisäkehys mahdollistaa sen iskut, kun taas kohotettu kehys suojaa näyttöä naarmuilta.

Pääasiassa helppokäyttöisen suunnittelun ansiosta se asennetaan täydellisesti laitteeseesi. Lisäksi tätä hybridipuskuria on saatavana kymmenessä värivaihtoehdossa.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Osta se Amazonilta

7. KOTELO Yksisarvinen kovakuoriainen

SUPCASE Yksisarvinen kovakuoriainen tarjoaa suojan tinkimättömällä suojauksella pudotuksilta. Vankka rakenne kovalla polykarbonaatilla ja pehmeällä TPU: lla on erittäin vahva. Korotettu kehys sekä edessä että takana varmistaa tarvittavan suojan näytölle ja kameralle. Pehmeä rakenne parantaa paitsi ulkonäköä myös tarjoaa paremman otteen.

Painikkeet reagoivat napsautukseen melko hyvin. Vielä parempi, tämä kestävä puskuri on saatavana kuudessa eri värissä, jotta voit valita täydellisen kumppanin älypuhelimeesi.

USP: Vankka rakenne

Osta se Amazonilta

Suosikkisi?

Kumpi näistä huippulaatuisista puskurikoteloista tulee olemaan älypuhelimesi puolustaja? Luulen, että se tarjoaa tinkimättömän suojan laitteellesi ja näyttää myös miellyttävältä silmille. Puuttuuko yksi suosituimmista puskurikoteloistasi tästä luettelosta? Voit myös ilmoittaa siitä meille.

Voit maksaa täältä:

  • iPhone 8: n armeijan luokan kotelot
  • Parhaat iPhone 8 Plus -vedenkestävät kotelot
  • Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot naisille

Uusimmat viestit