Syncwire UNBREAKcable - Salamakaapeli iPhonelle / iPadille

Aivan kuten pidän mieluummin suojakotelosta, joka pitää iPhonen suojattuna ikäviltä kolhuilta, varmista, että valitsen turvallisen ja luotettavan salamakaapelin virran kytkemiseksi laitteelleni vaaditulla turvallisuudella. Hyvän kaapelin erottaa tavallisista kaapeleista ovat pitkäikäisyys ja kyky toimia johdonmukaisesti äärimmäisissä testeissä.

Syncwiren UNBREAKcable Lightning -kaapeli on peittänyt kaikki perusteet väittääkseen, että se on paitsi erittäin vahva myös erittäin tehokas. Joten mitkä ovat asioita, jotka tekevät siitä todellisen sopimuksen iOS-laitteellesi?

UNBREAKkaapeli salamakaapeli iPhonelle / iPadille

Olipa kyseessä kiinteä rakenne, korkealaatuinen kuparilanka tai Al-Mylar-kalvonsuojaus, kaapelilla on useita ominaisuuksia ollakseen luotettava veto. Mutta mitä otsikoita sille on ylivoimainen tehokkuus, jonka avulla se voi pysyä elävänä ja potkuna pitkään.

Vahva sisäänrakennettu

Vankalla sisäänrakennetulla UNBREAKcable Lightning -kaapelilla väitetään olevan valtavasti 30% vahvempi kuin alkuperäisillä kaapeleilla. Olen antanut sille kohtuullisen määrän pyöriä, olen samaa mieltä tämän väitteen kanssa. Suojaverkko ja Al-Mylar-suojaus vahvistavat sen rakennetta.

Erikoiskuidun ja korkealaatuisen kuparilangan käyttö on tukenut rakennetta. Lisäksi TPE-takki tarjoaa sille tarvittavan suojan kestämään säännöllistä kulumista.

Kitkan / hankautumisen esto

Joustavan rakenteen ansiosta salama-kaapeli on kitkaa estävä. Se on tärkein syy siihen, miksi se pysyy huippuvaihteessa pitkään eikä häviä todellisen testin edessä.

Sileällä viimeistelyllä on merkittävä rooli, jotta sitä ei päästetä repimään. Minulle se on erittäin kätevä ominaisuus, koska se ei vain pidä kaapelia täysin toimivana, vaan myös estää tarttumisen. Seurauksena on, että voit edelleen ladata laitteesi huippunopeudella.

Laserhitsatut liittimet

Toinen tärkeä ominaisuus tässä iPhone-kaapelissa on laserhitsaetut liittimet, jotka on suunniteltu erittäin kestäviksi. Siksi ne jatkavat erinomaisia ​​raskaassa käytössä.

Liittimet ovat niin keskeisiä, että ne on hitsattava voimakkaasti, jotta ne pysyisivät parhaimmillaan paineen alaisina tai niitä käytetään voimakkaasti. Olen löytänyt heidät merkkiin asti, kun he vastustivat tehtävää hyvällä tuloksella.

MFi, UL-FCC-CE-sertifikaatti

MFi, UL-FCC-CE (EU: n ja Yhdysvaltojen markkinoille valmistettujen tuotteiden pakollinen vaatimustenmukaisuus) on sertifioinut sen täysin yhteensopivaksi iOS-laitteidesi kanssa. Siksi se on varustettu lataamaan laitteesi täydellä suojauksella. Lisäksi et saa ärsyttävää virhettä "Lisävarustetta ei ole sertifioitu" iPhonen lataamisen aikana, mikä yleensä lisääntyy, kun käytetään sertifioimattomaa kaapelia.

Syncwiren elinikäinen takuu

UNBREAKcable, Syncwiren valmistajat tarjoavat elinikäisen takuun. Tämä tarkoittaa, että jos kaapeli katkeaa ollenkaan, koskaan - Syncwire lähettää sinulle uuden ilmaiseksi, sinun ei tarvitse edes lähettää rikkoutunutta kaapelia.

Hinta

Mitä tulee hintaan (luettelohinta: 29,99 dollaria, Amazon: 9,99 dollaria), mielestäni se on melko kohtuullinen ottaen huomioon laatu. Jos etsit luotettavaa ja erittäin kestävää Lightning-kaapelia iPhonellesi, sinun tulisi antaa sille vakava ilme.

Hinta: 29,99 dollaria (9,99 dollaria Amazonissa)

Osta se Amazonilta

Tuomio

UNBREAKcable Lightning -kaapeli on valinnut kaikki tärkeät ruudut testini aikana. On olemassa pari asiaa, kuten vankka rakenne ja hankautumista estävä laatu. Valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, se on täysin turvallinen ja varustettu synkronoimaan ja lataamaan laitettasi nopeasti.

Kerro minulle, mitä mieltä olet tästä iOS-laitteen kaapelista alla olevissa kommenteissa. (Saatat haluta vilkaista parhaiten Lightning-kaapeleita iPhonelle ja iPadille.)

Uusimmat viestit