IOS 14 -päivityksen asentaminen iPhoneen ei onnistu? Kuinka korjata se

iOS 14 on julkaistu kaikille, joilla on yhteensopiva iPhone tai iPod Touch. OTA-päivitys on helppo suorittaa, ja vaiheet ovat samat. Jotkut käyttäjät eivät kuitenkaan pysty asentamaan iOS 14 -päivitystä. Tässä on useita mahdollisia ratkaisuja ongelman korjaamiseen ja uusimman iOS: n hankkimiseen iPhoneen.

Joitakin välttämättömiä tarkastuksia ennen aloittamista:

 • Laitteiden yhteensopivuus: Jos iPhonessasi on iOS 13, voit päivittää sen versioon iOS 14. Tämä tarkoittaa iPhone SE: tä, 6s: ää ja uudempia. Voit tarkistaa tämän viestin nähdäksesi täydellisen luettelon kaikista iOS 14 -yhteensopivista laitteista.
 • Varmista, että paristo on yli 50%: IPhonessa on oltava vähintään 50% akku tai sen on oltava kytketty lataukseen, ennen kuin voit asentaa päivityksen.
 • Varmista vakaa Wi-Fi-yhteys: Voit päivittää vain Wi-Fin tai tietokoneen kautta. Apple ei anna sinun päivittää solukkotietoja. Jos käytät VPN: tä, poista se käytöstä.
 • Vapaa tila iOS 14: n lataamiseen: Kuinka paljon tilaa tarvitaan asennukseen, riippuu iPhone-mallista. Esimerkiksi iPhone 6s: ssä se vaatii vähintään 3,13 Gt. Muista vapauttaa tilaa, jos päivitysnäytössä näkyy tallennustilaan liittyvä viesti.
 • Tee varmuuskopio: Tämä pitää tietosi turvassa virheiden sattuessa.
 • Odota hetki tai yritä myöhemmin uudelleen: Jos tämä on uuden iOS-julkaisun ensimmäinen päivä, saatat nähdä pitkiä odotusaikojaPyydetty päivitys ...‘Näyttö. Vastaavasti latausnopeus voi olla myös huono.
 1. Pakota Lopeta Asetukset-sovellus
 2. Käynnistä iPhone uudelleen
 3. Korjaa jäädytetty iOS 14 -päivitys
 4. Lataa iOS 14 Mac- tai PC-tietokoneella
 5. Palauta iPhone tehdasasetuksiin ja yritä päivittää

1. Pakota Lopeta Asetukset-sovellus

Korjaa ohjelmiston latausongelma sulkemalla ensin Asetukset-sovellus ja yrittämällä ladata uudelleen.

Lopettamisen pakottaminen: Kasvotunnuksella varustetuissa iPhone-laitteissa pyyhkäise näytön alareunasta ylöspäin ja pidä painettuna. Kaksoisnapsauta Koti-painiketta iPhonessa, jossa on Touch ID. Olet nyt App Switcherissä. Sulje se vetämällä Asetusten sovelluskortti ylös.

Muutaman sekunnin kuluttua avaa asetukset napauta KenraaliOhjelmistopäivitys, ladata ja asentaa iOS 14.

2. Käynnistä iPhone uudelleen

Jos yllä oleva menetelmä ei toiminut, seuraava ratkaisu on käynnistää iPhone uudelleen. Tähän kuuluu laitteen sammuttaminen ja kytkeminen sitten päälle lyhyen tauon jälkeen.

Sammuta se iPhonen painikkeilla. Voit myös avata asetukset napauta Kenraalija napauta sitten Sammuttaa. Vedä nyt liukusäädintä oikealle.

Kytke hetken kuluttua iPhone päälle ja yritä ladata päivitys uudelleen. Tämän pitäisi huolehtia asioista.

Merkintä: Jos tämä ei toimi, voit antaa voiman aloittaa laukaus uudelleen.

3. Korjaa jäädytetty iOS 14 -päivitys

Joskus päivitys jäätyy, ja olet jumissa etenemispalkissa, joka ei liiku! Se auttaisi, jos tarkistat vielä, että laite on edelleen yhteydessä toimivaan Wi-Fi-verkkoon.

Toinen ratkaisu on poistaa jo ladattu keskeneräinen iOS 14 -tiedosto ja aloittaa prosessi uudelleen. Yksityiskohtainen opas iOS: n jumittumisesta päivityksen aikana kertoo sinulle enemmän ja auttaa sinua ratkaisemaan tämän.

4. Lataa iOS 14 Mac- tai PC-tietokoneella

Jos mikään yllä olevista ratkaisuista ei toimi sinulle, harkitse päivittämistä tietokoneella. Meillä on täydellinen opas, joka opastaa sinut läpi jokaisen vaiheen ja näyttää, kuinka iPhone päivitetään iTunesin tai Finderin avulla Windows PC: ssä ja Macissa.

Voit myös käyttää palautustilaa uusimman päivityksen lataamiseen. Ota varmuuskopio ennen tämän menetelmän jatkamista.

5. Palauta iPhone tehdasasetuksiin ja yritä päivittää

Viimeinkin, kun mikään ei toimi, on aika poistaa kaikki laitteesta ja yrittää sitten päivittää. Vaikka olen maininnut sen kahdesti edellä, palautan, että otat varmuuskopion laitteestasi ennen kuin menet täydelliseen nollaukseen.

Kun olet palauttanut iPhonen ja suorittanut asennusprosessin loppuun, yritä päivittää se uusimpaan iOS 14: een.

Kirjautua ulos

Näin voit ratkaista ongelman, joka ei onnistu päivittämiseen. Toivon, että yksi tai näiden ratkaisujen yhdistelmä teki tempun!

Useimmissa tapauksissa yrittää jonkin ajan kuluttua, toisen Wi-Fi-verkon käyttäminen, Wi-Fi-reitittimen uudelleenkäynnistys tai iPhonen uudelleenkäynnistys ratkaisee tämän uhkan. Jos käytät mukautettua DNS: ää, muista poistaa se käytöstä, kun pyydät iOS 14 -päivitystä.

LUE SEURAAVA:

 • Takaisin käyttäminen Napauta iPhonessa, jossa on iOS 14
 • IPhonen sovelluskirjaston käyttäminen iOS 14: ssä
 • Vaiheet asettaa Chrome oletusselaimeksi iOS 14: ssä iPhonessa

Uusimmat viestit