Whim iPhone App Review: Korvaa henkilökohtaiset ajoneuvot App

App Storessa on satoja matkasovelluksia, mutta tuskin harvat voivat tehdä matkastasi mukavan. Globetrottereiden mielestä on haastavaa päästä tuntemattomiin paikkoihin, joissa kaikki ajoneuvot eivät kolhi. Matkustaja vaatii eri ajoneuvoja eri matkalle. Julkisesta liikenteestä polkupyöriin, halpoihin takseihin ja vuokra-autoihin - kaiken pitäisi olla vain napautuksen päässä.

Onneksi Whim tapahtui oikeaan aikaan. Vuonna 2015 sen luojat, Maas Global, testasivat Whimin, ja seuraavana vuonna se julkaistiin julkiseen käyttöön. Sovellus oli ja on kuitenkin saatavana vain kolmessa maassa: Suomi (syntymäpaikka), Iso-Britanniaja Belgia. Maas Global aikoo tarjota tämän saataville useammissa maissa tulevina aikoina.

Hullu: Korvaa henkilökohtaiset ajoneuvosi sovelluksella

Sovelluksen ja henkilökohtaisen ajoneuvon välillä ei ole vertailua. Silti sovellusta mainostetaan sellaisena, joka toimii paremmin korvaamaan ajoneuvosi. Yksi sovellus on kehitetty niin voimakkaasti, että sinun ei tarvitse käyttää omaa ajoneuvoasi matkustaaksesi kaupungissa.

Löydät parhaan tavan siirtyä paikasta toiseen, sekoittamalla julkista liikennettä ja erilaisia ​​vaihtoehtoja osallistuvilta yksityisiltä yrityksiltä. Joten mitä nämä vaihtoehtojen vaihtoehdot ovat?

No, voit vuokrata taksin, auton tai kaksipyörän kuten kaupunkipyörän päästäksesi määränpäähän. On monia kohteita, joissa ei ole selvää reittiä. Tässä Whim ehdottaa sinulle polkupyörää kaupungin pyöräjako-ohjelmasta.

Useita matkatiloja

Whimin kyky yhdistää useita matkamuotoja erottaa sen muista matkasovelluksista. Jokainen matkustaja tietää, että matkasuunnitelman tekeminen on yksi asia ja sen toteuttaminen on toinen asia. Matkailijat saavat ilmaista neuvontaa reiteillään myös digitaalisten karttojen ja ystävällisten paikallisten kautta. Mutta he tietävät saatuaan tämän avun, heidän on päästävä sinne yksin. Heidän on tarkoitus löytää tapa bussipysäkille tai rautatieasemalle tai soittaa ohjaamoon.

Lippujen varaaminen toiselle kierrokselle on toinen päänsärky. Ihmisten on luotettava jalkoihinsa päästäkseen lopulliseen määränpäähän joukkoliikenteestä. Tämä on väsyttävää. Kapina muuttaa tapaa matkustaa. Ei ole arvauksia, koska se yhdistää erilaisia ​​vaihtoehtoja tehokkaimmilla ja kustannustehokkaimmilla tavoilla ja saa käyttäjän saumattomasti ovelta ovelle.

Kapina on helppokäyttöinen. Vain kolmessa vaiheessa voit suunnitella matkasi kaupungissa: valitse matkatapa; ota lippu ja olet valmis lähtemään. Sovellus tarjoaa sinulle kolme kuukausisuunnitelmaa: Whim to Go, Whim Urban ja Whim Unlimited. Parasta on, että voit peruuttaa matkan milloin tahansa.

Miksi Whim on parempi vaihtoehto?

Maapallon väestö asuu kaupungeissa; jos tarkastat raportit, puolet maailman väestöstä asui kaupungeissa vuonna 2007. Tämän luvun odotetaan saavuttavan vuoteen 2050 mennessä kaksi kolmasosaa. Kaikista ihmisten matkustamista kilometreistä kaksi kolmasosaa kulkee kaupunkialueilla. Tämä kasvaa kolminkertaiseksi vuoteen 2050 mennessä, ja kaupunkien kuljettajat viettävät keskimäärin 106 tuntia vuodessa ruuhkissa.

Tilanteen hoitamiseksi kaikkien maiden hallitusten on käytettävä valtavia budjetteja julkisen liikenteen laajentamiseksi ja teiden rakentamiseksi. Tämä voi olla kaukainen unelma saavuttaa; Nopean ratkaisun saamiseksi Whim tarjoaa mahdollisuuden käyttää olemassa olevia julkisia ja yksityisiä liikennevälineitä matkailijoiden hyödyksi. Tämä on ainutlaatuinen tapa houkutella yksityistä pääomaa julkiseen liikenteeseen. Kapina on vahva yhteys kysynnän ja tarjonnan välillä ja tekee julkisesta liikenteestä tehokkaampaa.

Onnistuneen yritysehdotuksen lisäksi Whim auttaa vähentämään liikenneruuhkia ja epäpuhtauspäästöjä miljoonista ajoneuvoista teillä.

Heikko hyväksyntä heikosti

Kapina on helppoa käyttäjille, todellisille asiakkaille. Mutta sen kehittäjille on melkoinen haaste tuoda kaikki pöydälle, jotta käyttäjillä on saumaton kokemus.

Sovellus tarvitsee 3-5 prosenttia alueen väestöstä tilaamaan kuukausipaketin. Tämän tilauksen avulla Whim voi ostaa kuljetuspalveluja irtotavarana ja ansaita voittoa yksittäisiltä asiakkailta.

Monet kuluttajat Helsingistä, Suomen pääkaupungista, ovat hyväksyneet Whimin ja luopuneet ajoneuvoistaan. Whimin haasteena on tarjota asiakkaille tarvitsemansa autotyypit tarvitsemaansa paikkaan ja aikaan.

Varainhankinta

Whim kutsuu palveluntarjoajia auttamaan heitä laajentamaan siipiään muissa kaupungeissa ja maissa. Maas Global on jo kerännyt noin 16,5 miljoonaa euroa (19,3 miljoonaa dollaria) joiltakin kuljetusyrityksiltä, ​​kuten Toyota Financial Services ja Transdev SA. Palveluntarjoajat laskevat myös, kuinka paljon tuottoa he saisivat tältä yritykseltä.

Tällä hetkellä yritys työskentelee Birminghamin alueella Isossa-Britanniassa. Lisäksi projekti on käynnissä Amsterdamissa, Wienissä, Berliinissä ja Münchenissä. Mahdolliset sijainnit Pohjois-Amerikassa ovat Miami, Seattle ja Vancouver.

Hinta: Vapaa

ladata

Kirjautua ulos…

Hullu mullistaa epäilemättä ihmisten matkustamistavan. Tällä hetkellä sovellus on saatavana vain kolmessa maassa, mutta toivon sovelluksen olevan saatavilla ympäri maailmaa liikkua mukavasti kaupungeissa.

Voit myös viitata:

  • Parhaat iPhone-kääntösovellukset
  • Parhaat iPhone Travel Planner -sovellukset
  • Offline-karttasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat Hurricane Tracker -sovellukset iPhonelle ja iPadille

Haluatko käyttää Whimiä maassasi? Jaa palautteesi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit