Virheellinen SIM-kortin SIM-kortti? Tässä on kuinka korjata ongelma

On todella turhauttavaa nähdä viesti, Virheellinen SIM-kortti tai Ei SIM-korttia iPhonessa. Pelkästään sen takia et voi käyttää iPhoneasi säännöllisten tekstiviestien lähettämiseen, puheluiden soittamiseen, matkapuhelintietojen käyttämiseen. Ennen kuin paniikkia ja kiirehtiä operaattorikauppaan tai Apple-kauppaan, on olemassa joitain ratkaisuja ongelman korjaamiseen iPhonessa. Kaivakaa meidät tarkempaan tarkasteluun ja käsittele tämä ongelma.

Virheellisen SIM-virheen korjaaminen iPhonessa

 • Varmista, että sinulla on aktiivinen suunnitelma
 • Kytke lentokonetila päälle / pois päältä
 • Käynnistä iPhone uudelleen
 • Päivitä iPhone
 • Tarkista operaattorin asetusten päivitys
 • Onko SIM-kortillasi PIN-koodi?
 • Poista SIM-kortti ja aseta se uudelleen
 • Kokeile toista SIM-korttia
 • Nollaa verkkoasetukset
 • Palauta iPhone tehdasasetuksiin

Varmista, että sinulla on aktiivinen suunnitelma

Soita operaattoritukeen, käytä heidän sovellustaan ​​tai erityisiä lyhytnumerokoodeja (kuten * 123 #) ja tarkista, onko sinulla aktiivinen suunnitelma vai ei. Jotkut operaattorit saattavat myös näyttää suunnitelmasi asetukset sovellus → SoluSolukkosuunnitelmat.

Jos et ole käyttänyt SIM-korttiasi kuukausien ajan tai sinulla on pitkä maksamaton lasku, operaattoriyritys on saattanut sulkea numerosi väliaikaisesti (tai jopa pysyvästi). Jos näin on, sinun on otettava yhteyttä heihin ja osoitettava heille.

Kytke lentokonetila päälle / pois päältä

 1. Avaa asetukset -sovelluksen iPhonessa
 2. Napauta Lentokone Tilan vaihto kytkeäksesi sen päälle.
 3. Kytke se pois päältä napauttamalla sitä uudelleen 30 sekunnin kuluttua

Käynnistä iPhone uudelleen

Käynnistä iPhone uudelleen käyttämällä painikkeita tavalliseen tapaan. Voit myös avata asetukset napauta Kenraalija napauta Sammuttaa. Kytke iPhone päälle minuutin kuluttua. Jos saat edelleen SIM-virheitä, jatka lukemista.

Päivitä iPhone

 1. Avaa asetukset -sovelluksen iPhonessa
 2. Napauta Kenraali.
 3. Napauta Ohjelmistopäivitys.
 4. Jos sinulla on odottava iOS-päivitys, napauta Lataa ja asenna.

Tarkista operaattorin asetusten päivitys

Liikenteenharjoittajat tuovat myös päivityksiä. Lue lisää siitä, mitä se on ja kuinka tarkistaa operaattorin asetusten päivitys.

Onko SIM-kortillasi PIN-koodi?

Käytän PIN-koodia SIM-kortillani. Jokaisen iPhonen uudelleenkäynnistyksen jälkeen minun on annettava nelinumeroinen SIM-kortin PIN-koodi laitteen salasanan lisäksi. Muuten se näyttää lukitun SIM-kortin ja pysyy käyttökelvottomana.

Nyt tämä eroaa virheellisestä SIM- tai Ei SIM -ongelmasta. Mutta jos sinä tai lapsi (joka tietää iPhone-salasanan) on vahingossa täyttänyt väärän SIM-kortin koodin kolme kertaa, SIM-kortti on lukittu.

Sinun on otettava yhteyttä operaattoriin puhelun tai chatin kautta ja pyydettävä henkilökohtaista lukituksen avainta (PUK-koodi). Sen jälkeen, noudata operaattorin ohjeita syöttääksesi PUK-koodin iPhoneen SIM-kortin lukituksen avaamiseksi ja käyttämiseksi.

Poista SIM-kortti ja aseta se uudelleen

 1. Sammuta laite. Tartu nyt iPhonen tai muun vastaavan tapin mukana toimitettuun ejektoritappiin
 2. Käytä sitä SIM-kortin poistamiseen. IPhone 4: ssä ja sitä uudemmissa SIM-lokero on oikealla puolella. Alkuperäisessä iPhonessa jopa iPhone 3GS: ään se on ylhäällä
 3. Voit puhdistaa SIM-korttisi kevyesti ja erittäin huolellisesti erittäin pehmeällä liinalla
 4. Aseta se takaisin iPhoneen ja käynnistä iPhone

Toivottavasti tämä korjaa ongelman. Jos ei, pidä iPhone PÄÄLLÄ ja poista SIM-kortti uudelleen ja aseta se uudelleen. Voit kokeilla tätä varovasti muutaman kerran.

Kokeile toista SIM-korttia

Voit käyttää tätä SIM-korttia eri iPhonessa tai Android-puhelimessa ja nähdä, toimiiko se vai ei. Tai voit käyttää toista SIM-korttia ja asettaa sen iPhoneen. Jos nykyinen SIM-kortti toimii eri puhelimessa, se tarkoittaa, että sinulla on ongelmia iPhonen SIM-kortin kanssa tai joissakin verkkoasetuksissa (katso seuraava ratkaisu).

Jos nykyinen SIM-kortti ei toimi missään puhelimessa, se tarkoittaa tietysti SIM-kortin vikaa. Monet operaattorit tarjoavat SIM-kortin korvaamisen ilmaiseksi tai veloittavat nimellismäärän. Käy operaattorikaupassasi tai valtuutetussa jälleenmyyjässäsi tarvittavien vahvistusasiakirjojen kanssa ja hanki uusi kortti. Sillä on sama numero. Lisäksi nykyinen suunnitelmasi, saldosi, puheaikasi jne. Siirretään uudelle SIM-kortille.

Nollaa verkkoasetukset

Verkkoasetusten palauttaminen poistaa kaikki muistetut Wi-Fi-, VPN-kokoonpanot, Bluetooth-laitteet jne. Tämä ei kuitenkaan poista mitään iPhonen tietoja, kuten valokuvia, musiikkia, sovelluksia jne. On silti suositeltavaa varmuuskopioida iPhone ja jatka sitten sen nollaamista.

 1. Avaa asetukset -sovelluksen iPhonessa
 2. Napauta Kenraali.
 3. Näpäytä Nollaa.
 4. Napauta nyt Nollaa verkkoasetukset.
 5. Syötä iPhone-salasanasi ja vahvista napauttamalla Nollaa verkkoasetukset.

Kun prosessi on valmis, sinulla ei todennäköisesti ole SIM-virheitä iPhonessa. Jos vielä on, se viittaa vahvasti siihen, että ongelma on fyysisellä puolella, eli itse SIM-kortilla. Seuraava looginen vaihe olisi ladata operaattorisi mobiilisovellus Wi-Fi-yhteyden kautta ja ottaa yhteyttä heihin. Voit myös soittaa tai käydä kaupassa.

# 10. Palauta iPhone tehdasasetuksiin

Se poistaa kaiken iPhonesta. Noudata tätä opasta laitteen palauttamiseksi ja palauttamiseksi.

Viimeinkin ota yhteyttä Applen tukeen

Lopuksi, jos mikään ei auttanut, on aika ottaa yhteyttä Applen tukeen. Varmista, että luot varmuuskopion laitteestasi tietokoneellesi tai iCloudiin, ennen kuin vierailet Apple Storessa.

Yhteenvetona…

Etsimme aktiivisesti kaikenlaisia ​​ratkaisuja, jotka toimivat ihmisille ympäri maailmaa. Virheellinen SIM- tai Ei SIM -ongelma on kuten kaikki ohjelmisto-ongelmat: et aina tiedä ongelman sijaintia, mutta on olemassa kiertotapa. Jos olet kohdannut ja ratkaissut tämän ongelman, ilmoita meille mikä ratkaisu toimi sinulle.

Voit myös lukea:

 • Parhaat iPhone-yhteystietojen ja osoitekirjahallinnan sovellukset
 • Kuinka korjata odottavat iPhone-sovellukset
 • Parhaat iPhone-sovellukset toiselle puhelinnumerolle
 • SIM-korttia ei tueta iPhonessa? 5 korjausta

Uusimmat viestit