Parhaat iPhone- ja iPad Ninja -pelit vuonna 2021

Pelilistallani on yksi pysyvä jäsen-Ninja. Se on eräänlainen peliluokka, jonka avulla voit maistella melkein kaikkia makuja. Ja kun olet ylittänyt muutaman alkutason, se ei koskaan näytä antavan sinun päästä irti koukusta. Tänään olen kaikki valmis jakamaan parhaat iPhonen ninjapelit kanssasi. Joten riippumatta siitä, haluatko mennä loputtomaan kalastukseen, kääntää ja lentää tai omaksua pomotaisteluja, valintani voivat täyttää laskutuksesi.

Pidätkö monimutkaisesta pelattavuudesta, jossa jokainen taso on täynnä ansoja? Hienoa, olen valinnut myös pelejä, joiden avulla voit nauttia eeppisistä taisteluista ja voittaa tuottoisia palkintoja. Joten, hyppää oikealle, jotta voit tarkastella nopeasti ja valita mukavan juuri nyt.

1. Kömpelö Ninja

Jos olet valmis käsittelemään erittäin tuhma ninjaa, tämä peli houkuttelee sinut heti alusta alkaen.

Lopullinen tavoitteesi on kouluttaa kömpelö Ninja ja tehdä hänestä taitavampi. Pelaa hänen kanssaan ja opeta kaikki kaupankäynnin temput yhdessä yliäänen liikkeiden kanssa.

Tarjoa hänelle parasta hoitoa ja viettää mahdollisimman paljon aikaa hänen kanssaan. Ja muista auttaa häntä löytämään ystävänsä Kira. Se ei ole kaikki, matkustaa uusiin paikkoihin ninjasi kanssa ja suorita monia tehtäviä avataksesi tonnia arvokkaita esineitä.

Hinta: Ilmainen (kolikkopussi - 2,99 dollaria)

ladata

2. Varjotaistelu 3

Jos pidät eeppisestä taistelusta, on suuri todennäköisyys, että saat rakastua ”Shadow Fight 3: een”.

Tässä roolipelissä on paljon käänteitä, jotka pitävät sinut kiehtovana enemmän. Parasta on mielenkiintoinen konsepti, joka esittelee kolmea eri tapaa elää ja taistella.

Valtavan maailmankartan kanssa vaeltaa ympäriinsä ja tarjolla on paljon sivutehtäviä, se ei koskaan näytä antavan hauskaa mennä pois. Massiivisen asekokoelman avulla sinulla on vapaus valita tappava omaisuus, joka voi auttaa sinua eliminoimaan kilpailijat.

Hinta: Ilmainen (Starter Pack - 2,99 dollaria)

ladata

3. Shadow Ninja Assassin -peli

Uskokaa minua, on hyvin vähän ninjapelejä, jotka voivat olla yhtä jännittäviä kuin Shadow Ninja Assassin Game. Olitpa arvioinut grafiikan, pelattavuuden tai äänen perusteella, kaikki on huippuluokkaa.

Tarinasta puhuessasi otat osan samurai-taistelijasta. Astu sisään kuninkaan linnaan varkaustilassa ja varmista, ettet jää kiinni. Viimeistele kuka tahansa polkusi ylittämättä herätystä.

Sinun tarvitsee vain ansaita kolikoita, nousta tasolle ja taistella pomoja vastaan! Se ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista, eikä kukaan myöskään valittaa siitä.

Hinta: Ilmainen (saat 200 kolikkoa - 0,99 dollaria)

ladata

4. Ninja Turtles: Legends

Jos ajattelet kokeilla vauhdikas ninjapeli, "Ninja Turtles: Legends" olisi parempi valinta. Syy, miksi sanon sen, koska olen pitänyt tätä peliä erittäin haastavana.

Saat mahdollisuuden tutustua massiiviseen kilpikonnauniversumiin ja taistella tiesi läpi seitsemän tiukkaa lukua. Taistele mahtavien vihollisten kuten Shredderin ja Kraangin kanssa pelastaaksesi veljesi ja muut mutantit.

Pakattu 70 vaiheeseen, se ei tarjoa sinulle aikaa levätä. Varmistaaksesi, että sinulla on etua muihin nähden, kerää mutantteja ja kouluta heitä taistelemaan puolestasi.

Hinta: Ilmainen (Pino vihreitä - 0,99 dollaria)

ladata

5. Ninja Kid Run VR

Tämä tuo sinut loputtomaan liikkeeseen! “Ninja Kid Run” on hauska ja yksi rakastetuimmista juoksijapeleistä iOS: lle.

Pelattavuudesta puhuttaessa sinun täytyy kilpailla niin nopeasti kuin pystyt välttäessäsi kuitenkin kaikkia esteitä. Hypätä, hypätä, kääntää ja lentää paeta esteitä.

Varmista, että ankka on ajoissa, jotta et osuisi. Ja aina kun sinulla on mahdollisuus, ammu tähdet murskaamaan esineet!

Hinta: Ilmainen (pino kolikoita - 0,99 dollaria)

ladata

6. Ninja Arashi

Upea yhdistelmä tasohyppelyä ja RPG: tä, "Ninja Arashi" on eräänlainen peli, joka voi testata sekä taitosi että pitkäikäisyytesi. Legendaarisena taistelijana pelaa, sinun on mentävä kaikki turmeltunutta maailmaa vastaan.

Paholainen Orochi on sieppannut poikasi, ja sinun on löydettävä tapa salakuunnella häntä. Koska kilpailijasi on asettanut liikaa ansoja ja sillä on valtava armeija suojaamaan häntä, voitto ei tule helposti sinulle.

Ninja Arashilla on kolme erilaista karttaa ja 45 tasoa. Hävitä vihollisesi ja päivitä voimaasi esittäen samalla karismaattisia liikkeitäsi eniten koristeltu mestari.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Breakout Ninja

Peli, johon sisältyy kehittäjien lakisääteinen varoitus: "Ennen lataamista, muista, että tämä peli on erittäin mahtava, ja pidät siitä todella." Älykkään strategian ohella lausunnossa on suuri vaatimus. Meille onneksi Breakout Ninja on uskollinen lausunnolleen.

Kukaan ei voi nähdä ninjaa, joten sinun täytyy käyttäytyä kuin vesi ja säilyttää ylivoimainen varkain. Kilpaile ystäviä vastaan, voittaa pahiksia ja tuhota rakennuksia, mutta muista, ettei kenenkään pitäisi nähdä sinua.

Hinta: Ilmainen (Go Premium - 1,99 dollaria)

ladata

8. Fruit Ninja Classic

Tällä hetkellä mieleeni tulee Fruit Ninja Classic, josta ajattelen lähteä mukaan hienoimpiin ninjapeleihin. Siinä on kaikki ainekset, joita haluat pelata tuntikausia.

Tässä pelissä on kyse hedelmien viipaloinnista älykkäästi, ja siinä on kolme kiehtovaa tilaa: Classic, Zen ja Arcade. Jokaisella tasolla, jossa on paljon haasteita, sinun on laitettava paras jalkasi eteenpäin saadaksesi suuria pisteitä.

Mutta älä huoli; voit hyödyntää lisävoimia parantaaksesi mahdollisuuksiasi. Lisäksi erityiset banaanit ovat aina valmiina pitämään sinut askeleen edellä kollegoistasi.

Hinta: $1.99

ladata

9. NinjAwesome

NinjAwesome väittää olevansa kaikkien aikojen paras ninjapeli, ja se näyttää olevan täysin varustettu suosikkisi. Yksi sen kohokohdista on voimakas tarina, jonka avulla voit nauttia niin monista asioista, kuten järkyttävä salamurha, sydäntä puristava sabotaasi ja loputon vaeltelu.

Saat viiden tyyppisiä jännittäviä tehtäviä suoritettavaksi. Kun jokainen heistä on täynnä haasteita, sinun on oltava paras mahdollinen päästäksesi läpi. Joten kerää tappava shuriken pitämään sinut eteenpäin loputtomassa ylivalta-taistelussa!

Hinta: Ilmainen (NinJems-laukku - 1,99 dollaria)

ladata

# 10. Varjoterä: Lataa uudelleen

Shadow Bladessa on paljon pidettävää. Ja asia, joka tekee siitä varman kuvan, on eeppinen taistelu. Yli 40 tasoa, jotka on täynnä ansoja, se voi saada kaiken irti pelaajasta.

Se, jonka olen löytänyt todella suloisesta tässä pelissä, on pomotaistelu. Sinun on käytettävä katanaa, shurikensia ja kusarigamaa parhaalla mahdollisella tavalla hallita taistelua.

Joka kerta kun teet jotain epätavallista, voitat paljon arvokkaita saavutuksia. Jokaisen menestyksen myötä nouset tikkaita tullaksesi huippupelaajaksi.

Hinta: $4.99

ladata

Se on melkein kaikki! Joten nämä ovat suosikki ninjapelejä iOS: lle. Oletko pitänyt niistä?

Taistele edelleen, kunnes sinusta on tullut kiistaton mestari ...

Kuten aina, jaa ajatuksiasi parhaista valinnoistamme ja niistä, jotka ovat näyttäneet olevan paremmin varusteltuja hauskanpidon piristämiseksi. Tarjolla on useita vaihtoehtoja, joten olet löytänyt parhaat vedot.

Ota kiinni myös näistä viesteistä:

  • Parhaat älypelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat sanapelit iPhonelle ja iPadille
  • Tower Defense -pelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat toimintapelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit