SlateMath for Kids: iPad Education -sovellus matematiikan oppimiseen

SlateMath for Kids (Slate Science -sivustolta) on luultavasti hienoin matematiikan oppimissovellus iPadissa. Se on suunniteltu 1. luokan lapsille ja päiväkodeille tavalla, joka näyttää sopivimmalta antaa koulutusta hauskojen pelien / aktiviteettien avulla.

Monien vuosien tutkimuksen pohjalta rakennettu ja kokeneiden varhaisikäisten matematiikanopettajien johdolla SlateMath lyö ehdottomasti oikeat soinnut pyhänä graalina, kun on kyse iPad-oppimisohjelmasta lapsille.

"Leikkisä vuorovaikutus"

SlateMath on suunniteltu mukaansatempaavaksi - vain leikkisä tai pelimainen. Ensimmäiselle luokalle (tai jopa korkeammalle) sovellus on utelias sekoitus interaktiivisia ja kiinnostavia pieniä haasteita / pulmia. Mielestäni se on yksi vaikeimmin saavutettavissa olevista sovelluksista. Juurruttaa tämä hieno linja pelimäisen sovelluksen olemisen välillä samalla kun se on myös kiinnostava - samalla kun välitetään tietoa palapelien avulla.

Sovelluksessa on yli 30 erilaista "oppituntia", jotka on suunniteltu yhteisen ydinstandardin ympärille. Oppitunnit on jaoteltu selvästi eri osioihin, mikä tekee jatkuvasta oppimisprosessista helppoa.

Grafiikka, suunnittelu ja käytettävyys

Kun koko käyttäjäkokemusta ohjaa yksinkertainen suunnittelu / käyttöliittymä, voit lyödä vetoa siitä, että se on hyvä sovellus. SlateMathin käyttöliittymässä ei ole mitään hienoa tai ylimääräistä. Se on niin yksinkertaista kuin se saa, antamatta käyttäjän käydä läpi säätimiä ja asetuksia. Kaikki on selkeää, ytimekästä ja ystävällistä.

Aktiviteetit / palapelit / pelit / oppitunnit on itse suunniteltu kiinnostaviksi - kuten edellä mainittiin. Ääniopastus tekee sovelluksesta todella vuorovaikutteisen.

Yksi ongelmista muutamissa näkemissämme / käyttämissämme iPad-koulutusohjelmissa liittyy eleisiin. IPadissa on paljon eletukea, mutta ei ole hienoa odottaa lasten tuntevan sitä. Siksi SlateMath on hauska ja ystävällinen: se ei ole riippuvainen eleistä tai muista hienoista ominaisuuksista. Napauta ja mene.

Vahvan matematiikkasäätiön perustaminen

SlateMath for iPad ei poikkea ensisijaisesta painopisteestaan ​​koko sovelluksessa. Matematiikan oppimisen painopiste, vahvan perustan rakentaminen numeroille käy selvästi ilmi sovelluksen eri ominaisuuksista. Vuosien tutkimuksen tuella oppitunnit on suunniteltu ja muotoiltu helposti, haastavasti ja samalla hauskasti. Tarkoitan, kuka ei rakastaa nähdä lintuja, mehiläisiä, käyttää helmiä, kaloja ja muuta.

Ilmaista sovellusta varten SlateMath tuo melkoisen joukon asioita pöydälle. Vaikka se ei ole ainutlaatuinen, sillä on varmasti kaikki tarvittavat oppitunnit, jotta lapsesi ymmärtäisi perusteet helposti. Sovelluksen hinta on 113 Mt - mikä on valtavaa ilmaista koulutusohjelmaa varten.

Hinta: Vapaa

Vieraile Matificissa saadaksesi lisätietoja.

Uusimmat viestit