Parhaat iPhone Xs -nahkakotelot vuonna 2021

IPhonet tunnetaan ensisijaisesti tyylistään ja vahvuudestaan. Juuri tästä syystä käyttäjät ovat uskoneet tähän tuotemerkkiin. Jos sinulla on iPhone, sinun kannattaa ostaa parhaat kotelot, jotka vastaavat iPhonen huippuosaamista. Nahkakotelot ovat kallisarvoisen helmesi parhaat kumppanit. Tarkista tämä kokoelma muodikkaita iPhone Xs -nahkakoteloita.

1. Villapähkinä

Jos etsit korkealaatuista nahkakoteloa iPhone XS: lle, Woolnut on oikea valinta. Woolnutin ammattitaito täyttää kasvisparkitun täysjyväisen nappa-nahkan ylellisyyden, ja tuloksena on ylellinen nahkakotelo premium-luokan iPhone XS: lle. Mutta tämän tapauksen estetiikka ei koskaan piilota sen vahvuutta ja toimivuutta.

Tämä ohut kotelo poistaa tarpeettoman irtotavaran ja säilyttää iPhonen ohuen profiilin. Woolnut on käyttänyt pehmeää mikrokuitua, joka antaa lempeän suudelman iPhoneen ja suojaa laitetta. Jopa pinnallinen vilkaisu koteloon saa sinut uskomaan, että Woolnut on kiinnittänyt huomiota yksityiskohtiin tämän nahkalaukun valmistuksessa.

USP: Hienostunut minimaalinen muotoilu

Katso Woolnut

2. Pad & Quill

Oletko katsonut nahkakoteloon, jolla on ensiluokkainen muotoilu? Pad & Quillin ”Traveller” voi olla automaattinen valinta rikkaalle makullesi.

Tämä kauniisti muotoiltu ohut nahkainen kotelo on paljon menossa siihen. Ja ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on amerikkalainen täysjyvänahka. Kohteliaisuus ylellinen nahka rakenne; se pystyy pitämään ulkonäönsä ehjänä pitkään.

Nahkapuskuri vahvistaa koko rakennetta ja tarjoaa myös tarttuvan tunnelman. Leikkausten osalta ne näyttävät olevan tarkassa paikassa, mikä varmistaa, että sinulla on nopea pääsy kaikkiin toimintoihin. Hyödynnätkö langatonta latausta Xs: n virran saamiseksi? No, Traveller on suunniteltu toimimaan myös sen kanssa. Jos pidät folion suunnittelusta, tutustu tähän.

USP: Amerikkalaista täysjyvänahkaa

Tarkista PadandQuill

3. Kulor

Tyylikäs muotoilu on, että Kulorin laaja valikoima iPhone X: n nahkakoteloita on leikkaus muiden yläpuolelle. Ylärakeinen nahka antaa sille ylellisen kosketuksen, mutta käsintehty viimeistely tuo tyylikkään tunnelman sen ohuelle kotelolle.

Toinen asia, joka tekee Kulorin tarjouksista hienon panoksen, on mukavampi pito pääasiassa tarttuvan pinnan takia. Joten voit odottaa kämmenesi nauttivan pitämällä iPhonea.

Leikkaukset on tehty tarkkoiksi, jotta Lightning-portin tai mykistyspainikkeen käyttö pysyy kätevänä. Suojauksella nämä nahkakotelot voivat voittaa pienen äänenvoimakkuuden.

USP: Tyylikäs muotoilu ja käsintehty viimeistely

Katso KulorCases

4. LOHASIC

LOHASIC esittelee erittäin ohuen nahkakotelon iPhone X: lle. Toisin kuin muissa tapauksissa, tämä ei lisää suurta määrää premium-puhelimesi vaikuttavaan profiiliin. Tämä käsintehty kotelo on valmistettu pehmeästä PU-nahasta ilman ompelemista.

Tämän kotelon ohut profiili pitää puhelimesi kevyen ja haluaisit tuntea sen kämmenelläsi. Voit käyttää nopeasti kaikkia iPhonen portteja ja painikkeita.

USP: Pehmeä PU-nahka

Tutustu Amazoniin

5. Toovren

Toovren uskoo valmistavan ylellisiä nahkakoteloita iPhone X: lle. Tämän uskomuksen mukaisesti Toovren on valmistanut nahkakotelon parkitusta ja lehmännahasta ompelematta. Tämä pitää ulkopuolen pehmeänä kosketuksessa ja kehittää luonnollisen patinan pitkän käytön jälkeen.

Huomattava piirre tässä tapauksessa on se, että se on yhteensopiva langattoman latauksen kanssa; joten sinun ei tarvitse irrottaa koteloa iPhonen lataamisen aikana.

USP: Langattoman latauksen yhteensopivuus

Tutustu Amazoniin

6. Hoofur

Hoofurissa yhdistyvät puskurin ja lompakkokotelon muotoilu. Mutta toisin kuin muissa lompakkokoteloissa, tässä ei ole suojaa, joka suojaa puhelimesi näyttöä. Folio-läppä on annettu takana, joka suojaa muovirahaa, jonka olet tallentanut omistettuihin kolikkopeleihin.

Tarkista, että kaksi tiiviisti suljettua magneettilukon napsahtaa pitävät korttisi ja käteisen sisällä. Kotelo on kevyt ja se on suunniteltu pitämään puhelimesi mukavasti taskussa tai laukussa.

USP: Luova suunnittelu

Tutustu Amazoniin

7. Saukkolaatikko

OtterBox tunnetaan raskaiden koteloiden valmistamisesta iPhonille ja iPadille. Tuotemerkki on käyttänyt korkealaatuista nahkaa tämän tyylikkään ja suojaavan kotelon valmistamiseen, joka antaa sinulle pehmeän kosketuksen käsissä.

Toisin kuin muissa tapauksissa, tämä antaa sinulle vain yhden vaakasuoran korttipaikan, johon voit tallentaa kortin tai käteisen. OtterBox on luonut taskuystävällisen muotoilun.

USP: Ensiluokkainen nahka

Tutustu Amazoniin

8. iATO

iATO on tullut suosittu tuotemerkki, joka suunnittelee mahtavia koteloita ja lisävarusteita iPhonelle. Tämä nahkakotelo iPhone Xs: lle huokuu klassista muotoilua, mikä tekee siitä todella erottuvan. Erotuakseen joukosta iATO on käyttänyt tämän kotelon valmistamiseen aitoa luonnollista Bois de ruusupuuta ja mustaa saffiano-aitoa nahkaa.

Tämä minimalistinen kotelo parantaa iPhonen ulkoasua ja suojaa laitetta. Ohut ja kevyt profiili on tarpeeksi vahva suojaamaan puhelinta useilta loukkaantumisilta.

USP: Minimalistinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. totallee

totallee on keksinyt lehmännahkakotelon, joka antaa puhelimellesi ylimääräisen suojan. Huomionarvoista on, että aito nahkapäällyste on tuotemerkkiä vapaa, jotta se näyttää tyylikkäältä ja hienostuneelta.

Tämän kotelon paksuus on vain 0,02 tuumaa, joten voit kuvitella, kuinka vähän irtotavaraa se lisää iPhoneen. Tyylikäs suojaus on Totalleen nahkainen kotelo oikea valinta.

USP: Parempi pito

Tutustu Amazoniin

10. Gulee

Ainutlaatuinen muotoilu ja kevyt profiili tekevät Guleen nahkakotelosta vertaansa vailla olevan luettelossa. Gulee on yhdistänyt ylellisen nahan ja TPU: n saadakseen kauniin mutta yksinkertaisen kotelon, joka näyttää luonnolliselta.

Yhteensopiva langattoman latauksen kanssa, tämä kotelo tarjoaa mukavan otteen ja häikäisevän ulkopinnan. Gulee on lisännyt iskuja vaimentavat kulmat ja korotetun reunan suojaamaan puhelinta pudotuksilta ja kolhuilta.

USP: Kaunis ja yksinkertainen

Tutustu Amazoniin

11. ZVE

ZVE: n avulla voit tallentaa kolme luotto- / maksukorttia, lisenssin, henkilötodistuksen ja käteisen. Sinun ei tarvitse kantaa isoa lompakkoasi toisessa taskussa. Jos ihmettelet, kuinka ottaisit korttisi tai rahasi ulos, ZVE on jo työskennellyt tämän asian parissa; Tarkista, että nauha auttaa sinua vetämään korttisi helposti.

Kotelo on valmistettu nahasta ja TPU-pohjakuoresta ja pehmeästä nahasta, jotta kotelon pitäminen kädessä olisi mukavampaa.

USP: Joustava nauha

Tutustu Amazoniin

Yhteenvetona…

Nahkakoteloilla on laatu, joka pakottaa sinut pitämään puhelimesi kädessäsi suurimman osan ajasta. Tyylin ja muodin lisäksi nahkakotelo suojaa puhelinta useilta vaaroilta. Tässä luettelossa on joitain huippuluokan nahkakoteloita iPhone Xs: lle, ja voit ostaa yhden tai useamman premium-laitteellesi.

Haluat ehkä tutkia lisää lisävarusteita:

  • Parhaat iPhone Xs -kotelot
  • iPhone Xs -kotelot
  • Parhaat iPhone Xs -kuoret
  • Parhaat iPhone Xs Max -lompakkokotelot

Uusimmat viestit