Paras muistiinpanosovellus Macille vuonna 2021

Vaikka Apple Notes tarkistaa suurimman osan ruuduista, se ei välttämättä sovi kaikkien tarpeisiin. Tässä tulevat esiin Macin parhaat Notes-sovellusvaihtoehdot. Sen lisäksi, että muistiinpanojen tekeminen on melko suoraviivaista, nämä kolmannen osapuolen sovellukset myös kaksinkertaistuvat erittäin kätevänä huomautus- ja kirjoitusvälineenä. Lisäksi ne mahdollistavat projektien luomisen monissa muodoissa, kuten teksti, ääni, video ja muu. Vaikka App Storessa on useita hyviä vaihtoehtoja, vain harvat ovat käyneet luettelossa Macin parhaiden muistiinpanosovellusten luettelosta. Olemme valinneet heidät niiden tehokkuuden ja toimivuuden perusteella. Sukella oikealle kanssani katsomaan heitä tarkasti!

1. Evernote

Kurkista kilpailusta huolimatta “Evernote” on edelleen yksi arvostetuimmista muistiinpanosovelluksista sekä macOS: lle että iOS: lle. Tämän sovelluksen kohokohta on laaja valikoima työkaluja, jotka tarjoavat enemmän joustavuutta.

Mahdollisuus tehdä muistiinpanoja useissa muodoissa, kuten video, ääni, leikkeet, luonnos varmistaa, että pystyt antamaan ajatuksillesi oikean muodon. Helposti muotoiltavan tekstinkäsittelyohjelman avulla voit kirjoittaa ajatuksesi tyylikkäästi.

Voit luoda esityslistan keskusteltavaksi kokouksessa, kirjoittaa nopean muistion ja siirtää Evernote-muistiinpanosi Apple-muistiinpanoihin.

Unohdatko usein tehdä joitain tärkeitä tehtäviä? Tee tarkistuslista kaikista asioista, jotka sinun on tehtävä. Lisäksi luot myös esityksiä ilmaisemaan ajatuksiasi halutulla vaikutuksella.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Microsoft OneNote

“OneNote” on täydellinen paketti. Sovelluksen avulla voit siepata ideoitasi eri muodoissa ja tarjota tarvitsemasi vapauden pitää kaikki täydellisessä synkronoinnissa.

Voit merkitä muistiinpanosi löytääksesi ne nopeasti. Tee luettelo tehtävistä ja seuraa niitä, jotta pystyt suorittamaan tehtävänsä ajoissa.

Yhteistyöominaisuudet toimivat moitteettomasti, jolloin voit työskennellä kollegojesi kanssa. Lisää turvallisuutta lisäämällä myös ylimääräinen kilpi projekteihisi, jotta ne pysyvät yksityisinä.

Vielä parempi, OneNote for Mac on yhteensopiva monien kansainvälisten kielten kanssa, mukaan lukien ranska, saksa, kreikka, yksinkertaistettu kiina, slovakki, espanja ja paljon muuta. Joten kielen ei pitäisi koskaan tulla esteeksi muistiinpanojesi tekemiseen.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Muistikirja

Zoho Corporation on tunnettu tehokkaiden sovellusten tuottamisesta. Ja Notebookilla on kaikki ominaisuudet ollakseen erittäin tehokkaita.

Vaikka tässä sovelluksessa on paljon pidettävää, älykortit ovat mielestäni erittäin suloisia. Se pohjimmiltaan tekee sisällön automaattisen muotoilun tietyille korteille, kuten resepti, video ja linkki.

Sovelluksessa on useita ennalta määritettyjä muistilappuja, joiden avulla voit suunnitella tarinasi tyylikkäästi. Jos et pidä valmiin vaihtoehdoista, voit luoda mukautetun kannen. Lisäksi on myös mahdollisuus tehdä julkisia muistiinpanoja jaettavien linkkien avulla, jotta kuka tahansa voi tarkastella niitä.

Pimeä-teemalla yötilassa voit nauttia työskentelystä myöhään yöhön. Lisäksi muistutukset eivät anna minkään tehtävän mennä huomiotta.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Karhu

Jos haluat, että Mac-tietokoneellasi on huippuluokan kirjoitus-cum-muistiinpanosovellus, tutustu Beariin tarkasti. Olen käyttänyt tätä sovellusta pitkään ja löytänyt aina melko siistin.

Parasta siinä on yksinkertainen käyttöliittymä yhdessä helppokäyttöisten työkalujen kanssa. Siksi voit kirjoittaa upeita tarinoita ja antaa villeimmille ajatuksillesi ihanteellisen muodon.

Bearilla on hyvä kirjasto, jossa on yli tusina teemaa, mikä helpottaa tarinoiden suunnittelua. Ominaisuudet, kuten tunnisteiden lisääminen, arkistointi ja tehtävien lisääminen muistiinpanoihin, mahdollistavat tavaroiden hallinnan. Lisäksi voit viedä projektisi useissa muodoissa, kuten HTML, PDF, DOCX, MD, JPG ja EPUB.

Viimeisen viikon ilmaisen kokeilun jälkeen sinun on päivitettävä Bear premiumin 1,49 dollaria kuukaudessa tai 14,99 dollaria vuodessa.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Esityslista

Jos haluat virtaviivaistaa kaikkia projektejasi ja saada ne valmiiksi ennen määräaikaa, valitse Agenda. Yksi tämän sovelluksen merkittävistä ominaisuuksista on edistynyt tekstieditori.

Teemasta riippuen voit antaa muistiinpanoillesi sopivan ilmeen. Sen avulla voit muuntaa tekstisi useiksi muodoiksi, kuten Markdown ja HTML. Erota tiedostosi eri luokkiin, jotta pääset niihin välittömästi.

Sovelluksen avulla voit liittää muistilaput henkilökohtaisen kalenterisi tapahtumiin. Tämän seurauksena voit suunnitella kokouksesi täydellisesti.

Vielä parempaa, sinun ei tarvitse maksaa taalaa käyttääksesi kaikkia Agendan ominaisuuksia.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Huomattavuus

Merkinnöissä ja rikkaiden nuottien luomisessa "Notability" on yksi paremmista vaihtoehdoista. Laaja valikoima fontteja, kokoja, mukautettuja värejä, voit suunnitella tarinasi täydellä mielenrauhalla.

Voit tuoda PDF-tiedostoja, DOC-tiedostoja, PPT-tiedostoja, kuvia, GIF-tiedostoja projektiisi ja hienosäätää niitä joustavammin. Muunna tarinasi helposti PDF-muotoon, jotta voit jakaa ne ystäviesi ja kollegojesi kanssa.

Hyödynnä erittäin käteviä työkaluja valokuvien merkitsemiseen tyylikkäästi. Automaattisen iCloud-synkronoinnin ansiosta tehtävät synkronoidaan automaattisesti laitteidesi välillä.

Lisäksi Notability toimii useiden pilvipalvelujen kanssa, kuten Dropbox, Google Drive, Box ja OneDrive.

Hinta: $9.99

ladata

7. Yksinkertainen huomautus

Macille on hyvin vähän muistiinpanosovelluksia, jotka näyttävät yhtä tutuilta kuin Simplenote. Sen käyttöliittymä on melko puhdas, ja sinun ei tarvitse viettää aikaa työkalujen hallintaan.

Yksi suosikkini piirteistä tässä sovelluksessa on tarkennustila. Aikoina, kun haluat kirjoittaa mahdollisimman keskittyneesti, tämä ominaisuus tulee esiin todella hyvin.

Voit järjestää muistiinpanoja nastojen ja tunnisteiden avulla. Ja Markdownin avulla voit muotoilla projektisi parhaalla mahdollisella tavalla. Varmistaaksesi, että silmäsi eivät palaa työskennellessäsi yöllä, sovelluksen mukana tulee pimeä tila.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Hyvä huomautus

Olen valinnut GoodNoteksen muutamasta tärkeimmästä syystä. Ensinnäkin se tekee asiakirjojen merkitsemisestä todella hauskaa. Ja jos haluat antaa dokumenteillesi luovan ilmeen, tämä voi olla sinun juttusi.

Voit korostaa tai poistaa tekstin PDF-dokumenteissasi. Kohteen väriä voi helposti siirtää, skaalata ja mukauttaa ihanteellisesti. On myös mahdollisuus lisätä kirjanmerkit asiakirjoihisi.

Nopean iCloud-synkronoinnin ansiosta löydät muistiinpanosi kaikista laitteistasi. Voit jakaa muistiinpanosi muiden kanssa ja myös tulostaa ne. Yhteensopivuus useiden kielten kanssa, kuten englanti, hollanti, ranska, saksa, italia, japani ja muut, tekevät siitä ikivihreän työkalun.

Hinta: $7.99

ladata

9. Quip

“Quip” on paljon enemmän kuin vain yksinkertainen muistiinpanosovellus macOS: lle. Tarkemmin sanottuna tätä tulisi käyttää yhteistyössä joukkuetovereidesi kanssa. Chat- ja viestintegraatio-integraation ansiosta se auttaa sinua työskentelemään työtovereidesi kanssa hauskalla tavalla.

Voit käyttää sovellusta muistiinpanojen tekemiseen nopeammin, tehtäväluetteloiden luomiseen ja asiakirjojen muokkaamiseen. Sen avulla voit myös tehdä kattavia laskentataulukoita.

Toinen tämän sovelluksen merkittävä piirre on, että sen avulla voit tuoda osoitekirjasi useista palveluista, kuten Gmail, Yahoo, Hotmail, Microsoft Outlook, Google ja iCloud.

Luo oivaltavia kaavioita käyttämällä laskentataulukoiden ja Salesforce-tietueiden tietoja. Älykkäät diat tekisivät esityksestäsi vaikuttavamman, mutta myös säästävät aikaa.

Hinta: Vapaa

ladata

10. BoostNote

Jos olet kehittäjä, “BoostNote” pitäisi olla ensisijainen vaihtoehto. Syy miksi sanon sen, koska sovelluksella on tuki koodisyntaksille korostamalla yli sadalla kielellä, kuten Javascript, Python, HTML, CSS ja paljon muuta.

Tämä avoimen lähdekoodin markdown-editori tarjoaa useita työkaluja, joiden avulla kehittäjät voivat tehdä muistiinpanoja nopeammin. Muotoiluominaisuuksilla on osittain reaaliaikaiset esikatselut, jotta voit tarkistaa kirjoituksesi nopeasti.

Lisäksi teksti alustetaan automaattisesti kirjoittaessasi, mikä nopeuttaa tehtävääsi ja säästää myös paljon aikaa. Eikä siinä kaikki, BoostNote toimii myös offline-tilassa, joten voit työskennellä missä ja milloin tahansa.

Hinta: Vapaa

ladata

11. Selkeä

"Unclutter" on todella fiksu! Se on suunniteltu moniajoiksi ja sen avulla voit järjestää leikepöydän tiedot, tiedostot ja muistiinpanot. Jos et pysty hallitsemaan niitä, anna sille mahdollisuus selvittää sotku.

Voit seurata leikepöydän historiaa ja hallita sitä helposti. Tallenna kaikki tiedostosi kerralla ja pääse niihin nopeasti. Ja kyllä, tee muistilappuja, jotta et koskaan unohda tehdä välttämättömiä asioita.

Helppojen muokkaustyökalujen avulla voit tehdä muutoksia kätevästi. Pääasiassa pikahakutoiminnon ansiosta löydät luettelon heti. Lisäksi sovellus voidaan asettaa Dropboxilla tietojen synkronointiin laitteiden välillä.

Hinta: $13.99

ladata

Se on melkein kaikki! Joten tämä tiivistää yhteenvedon Macin tärkeimmistä huomautussovelluksista.

Mikä on sinun suosikkisi?

Nyt kun olet tuntenut suosikki muistiinpanosovelluksemme, kerro meille niistä, jotka voivat käydä henkilökohtaisessa pyöristämisessä. Arvostamme todella kokoelmasi ja arvokasta palautetta.

Katso vilkaisu myös seuraaviin viesteihin:

  • Tehtävienhallintasovellukset Macille
  • Parhaat kalenterisovellukset Macille
  • Sovellukset GIF: n luomiseen Macissa
  • Parhaat iTunes-vaihtoehdot Macille

Uusimmat viestit