VidPaw - Lataa videoita Facebookista ja Twitteristä

Suurin osa meistä on saattanut törmätä videoon millä tahansa sosiaalisen median sivustolla, ja haluamme tallentaa sen myöhempää tarvetta varten. Tietylle sosiaalisen median sivustolle on omistettu monia työkaluja videoiden lataamiseen. Mutta ei ole yhtään, joka tukisi videoiden lataamista melkein kaikista Internetin sivustoista. Näin VidPaw Video Downloader on erilainen; se tukee minkä tahansa verkkosivuston video-URL-osoitetta.

Tämän väitteen tarkistamiseksi kokeilimme tätä työkalua Facebookin kanssa. Yllättäen työkalu toimi kuten sanottiin. Seuraavassa on yksityiskohtaiset tiedot sen ominaisuuksista ja havainnoistamme auttaaksemme lukijoitamme ymmärtämään VidPaw: ta.

VidPaw - Lataa mikä tahansa video mille tahansa verkkosivustolle - tarkistus

UI ja UX

VidPaw: n käyttöliittymä ja käyttöliittymä ovat erittäin yksinkertaisia ​​ja suoraviivaisia. Tämän työkalun käyttämisen ymmärtäminen vie tuskin minuutin. Sinun tarvitsee vain syöttää video-URL-osoite millä tahansa verkkosivustolla; työkalu hakee sen automaattisesti ladattavaksi. Se oli niin yksinkertaista.

Yksinkertaisen navigoinnin avulla ensimmäiset käyttäjät voivat tottua siihen nopeasti, ja he asettavat siitä yleensä prioriteettinsa videoiden lataamiseksi verkkosivustoilta.

Yksityisyys

Kun lataamme asioita ilmaiseksi Internetistä, olemme usein huolissamme yksityisyydestämme. Parasta VidPawista on, että vaikka se on täysin ilmainen, se ei kerää tietoja. Tietenkin tavalliset evästeet tallennetaan selaimeesi, mutta kaikki tekevät näin.

Työkalu ei edes pyydä sinua rekisteröimään tai jakamaan mitään videon lataamista varten. Kuten aiemmin sanottiin, kaikki se pyytää vain ladattavan videon URL-osoitteen. Tämän lisäksi verkkosivustolla ei havaittu mainosta.

Video Converter

Kun olet kirjoittanut videon URL-osoitteen, työkalu hakee siitä tilannekuvan ja näyttää selaimessa. Tämän avulla voit vahvistaa, lataatko oikean videon. Sen lisäksi työkalu tarjoaa myös erilaisia ​​tiedostotyyppivaihtoehtoja ennen lataamista.

Voit valita, haluatko tavallisen videon vai HD-version. Voit myös ladata vain MP3: n videosta tai vain tekstityksen. Nämä vaihtoehdot riippuvat lataamastasi videosta. Jos videolla ei ole lainkaan tekstitystä, et ehkä näe vaihtoehtoa.

Selaimen laajennus

Kun olet käyttänyt työkalua jonkin aikaa ja löytänyt sen hyödylliseksi, käytettävissä on myös selainlaajennus, jonka avulla voit käyttää sitä nopeammin. Laajennus on saatavana Safarille, Chromelle ja Firefoxille. Tämän lisäksi on tulossa Android-sovellus, joka tekee videoiden lataamisesta entistä helpompaa.

Verkkosivustotuki

Toisin kuin monet online-lataustyökalut, VidPaw tukee yli 1000 verkkosivustoa, mukaan lukien Facebook, Twitter ja monet muut. Kaikki mitä sinun tarvitsee oppia, on hankkia video-URL kyseiseltä verkkosivustolta. VidPaw hoitaa loput tylsistä tehtävistä. Parasta on, että kaikki nämä toiminnot ovat saatavilla ilmaiseksi tarvitsematta edes rekisteröityä sähköpostiosoitteella.

Kokeile VidPawia

Käärimistä…

VidPaw ratkaisee varmasti videon lataustehtävän, mutta käyttäjänä sinun pitäisi olla vastuussa, kun sitä käytetään. Kehotamme katsojiamme olemaan lataamatta videoita, jotka ovat joko tekijänoikeuksien alaisia ​​tai jotka rikkovat piratismin sääntöjä. Sen lisäksi, käytä sitä hyväksi ja nauti VidPawista.

Voit myös tutkia:

  • Kuinka ladata Instagram-valokuvia ja videoita iPhone-kamerarullalle
  • Lataa Vine-videot iPhoneen ja iPadiin
  • Twitter-videoiden lataaminen iPhoneen, Androidiin ja tietokoneeseen
  • Täydellinen tapa ladata Instagram-valokuvia ja tarinoita

Yrititkö VidPawia? Mitkä ovat ajatuksesi? Jaa se kommenteissa.

Uusimmat viestit