Parhaat äänikirjasovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Jos rakastat äänikirjoja, tiedät hyvin, että se voi olla kiehtova tapa pitää sinut miehitettynä pitkien matkojen tai pitkien matkojen aikana. Kun valitset sopivan äänikirjasovelluksen, iPhonestasi voi tulla mobiilikirjasto, eikä sinun tarvitse enää koskaan unohtaa jännittävää kirjaa. Äänikirjasovelluksia on erityyppisiä. On vaikea luokitella tiettyä sovellusta parhaaksi, koska valinta riippuu enimmäkseen siitä, mitä etsit. Tilauspalveluilla on erilaiset lähestymistavat toimintaansa. Jotkut tarjoavat rajoittamattoman suoratoiston verkossa, kun taas toiset antavat sinulle rajoitetun määrän latauksia kuukaudessa ja antavat sinun omistaa ladatut kirjat.

1. Kuuluva

Audible-sovellus on epäilemättä suurin ja suosituin markkinoilla olevien äänikirjasovellusten joukossa. Audible tarjoaa upean äänikirjatiedostojen hallinnan erottamalla äänikirjat kahteen tyyppiin, suorat kuultavat lataukset ja iPod-kirjaston sisältö. Tämä sovellus myös kääntää ja näyttää suurimman osan iTunesin metatiedoista, kuten luku, yhteenveto ja luokat, mikä auttaa sinua järjestämään kirjastosi tehokkaammin.

Audible tarjoaa sinulle tavalliset soittimen säätimet, kuten toiston tauko, R-F, kappaleen navigointi, kirjanmerkkivaihtoehdot, hankaus ja kerronnan nopeus. Audiblen paras ominaisuus on ylivoimaisesti mahdollisuus ladata äänikirjat suoraan audible.com-sivustolta offline-kuuntelua varten.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Äänikirjat

Audiobooks.com-äänikirjat on pilvipohjainen alusta, joka tarjoaa hyvän äänikirja-sovelluksen sekä iOS- että Android-käyttäjille. Tilaajana voit valita noin 50000 äänikirjan kokoelmasta, joka kattaa melkein kaikki tyylilajit.

Voit etsiä uusia äänikirjoja hakutoiminnon avulla ja suoratoistaa nämä äänikirjat tai ladata ne offline-kuuntelua varten. Sovellus antaa sinulle tarvittavat säätimet, kuten toistonopeuden, automaattisen kirjanmerkinnän ja muut vastaavat ominaisuudet. Sen avulla voit myös synkronoida laitteiden välillä, jolloin voit jatkaa äänikirjan kuuntelua millä tahansa laitteella, jota käytät.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Yläasento

Overdrive Media Console -sovellus tarjoaa mp3-äänikirjoja, jotka voi ladata iDevice-kirjastoon. Tällä hetkellä tämä sovellus sallii vain kirjastojen suorat lataukset Safarilla. Saatat löytää aluksi hieman hankala latausprosessi.

Sovellus tarvitsee myös voimassa olevan kirjastokortin ladattavaksi, koska se toimii porttina julkisten kirjastojen kokoelmiin. Sovelluksen "Hae kirjoja" -ominaisuuden avulla voit etsiä kirjastojen läheltä ja lisätä ne sovellukseen. Tämän sovelluksen yksi ei niin miellyttävä näkökohta on käyttäjälle asetettu latausraja 3. Sovellus antaa sinulle tavallisen äänikirjasoittimen, jolla on kaikki tavalliset ominaisuudet, ja hyödyllisen tiedostojen hallintajärjestelmän, mukaan lukien valikoiva tiedostojen lataus ja nopea tiedostojen poisto.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Scribd-äänikirjat

Scribd on suosittu alusta, joka isännöi runsaasti e-kirjoja, jotka voidaan lukea verkossa. Nyt se tarjoaa äänikirjoja osana tilattavaa palvelua, jonka avulla käyttäjät voivat suoratoistaa tai ladata rajoittamattoman määrän äänikirjoja 30 000 nimikokoelmastaan. Saat tämän 8,99 dollarin kuukausimaksusta ja pääsyn Scribdin laajaan e-kirjokokoelmaan. Kun olet löytänyt haluamasi kirjan Scribdin kirjastosta, voit lisätä sen kirjastoosi ja jopa ladata sen, jos haluat lukea sen offline-tilassa.

Hintatasolla Scribdin uusi äänikirjapalvelu on varmasti tarpeeksi houkutteleva kokeilemiseen.

Hinta: Vapaa

ladata

5. LibriVox-äänikirjat

Jos olet yksi niistä äänikirjojen matoista, jotka eivät ole viimeisimpien myydyimpien kirjojen jälkeen, LibriVox voi olla melko hyvä äänikirjasovellus sinulle. Tämä sovellus antaa sinulle pääsyn yli 15 000 ilmaiseen teokseen, jotka ovat pääasiassa täynnä julkisia teoksia, mukaan lukien klassikoita ja loppuunmyytyjä kirjoja.

Voit tehdä hakuja kirjan nimen, tekijän tai tyylilajin mukaan. Löydät oikean kirjan, voit tallentaa sen ja kuunnella useita kirjoja haluamallasi tavalla. Sinulla voi olla myös rajattomat kirjanmerkit uniajastimen kanssa. Kertomistandardit saattavat vaihdella, mutta ilman mitään kustannuksia saat pääsyn upeisiin äänikirjoihin.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Äänikirjat 15000+

Kuten nimestäkin voi päätellä, tämä sovellus tarjoaa sinulle valikoiman yli 15 000 äänikirjaa kuuntelun iloksi.

Kun olet ladannut sovelluksen, etsi vain eri nimikkeitä eri tyylilajeissa, kuten klassinen, fantasia, lapset jne. Valitse vain haluamasi ja lataa se kuunnellaksesi sitä milloin tahansa offline-tilassa.

Kaikilla kirjoilla on asianmukaiset kuvaukset ja mahdollisuus toistaa jaetuissa kappaleissa. Saat tavalliset äänikirjojen toiston säätimet. Mikä parasta, tämä sovellus on täysin ilmainen, mutta tarjoaa sinulle kunnolliset äänikirjakokoelmat.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Bookmobile-äänikirja ja Podcast-soitin

Bookmobile-sovellus on suunniteltu erityisesti äänikirjojen lukemiseen, mikä tarkoittaa, että se on optimoitu puhutulle äänelle ja tuottaa siten puhtaan, kykenevän äänen. Tämä sovellus tarjoaa erinomaisen äänikirjasoittimen, jota on helppo käyttää, kun siinä on riittävät toistotoiminnot.

Tämän sovelluksen avulla voit tuoda sisältöä iTunes-kirjastostasi, Internetistä ja jopa RSS-syötteistä. Sovellus toimii hyvin sujuvasti sekä DRM-yhteensopivan sisällön että DRM-yhteensopimattoman sisällön kanssa. Itse asiassa voit ladata muun kuin DRM-äänen suoraan sovellukseen.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Äänikirjat nyt

Mikä on kiinnittänyt huomioni tässä sovelluksessa, on jättimäinen kokoelma yli 85 000 äänikirjaa. Voit selata koko kirjastoa ja ladata suosikkikirjat kuunneltavaksi. Ja kyllä, kun olet ladannut kirjat, et tarvitse Internet-yhteyttä kuunnellaksesi niitä.

Sovellus tarjoaa äänentoiston nopeuden hallinnan, ja siellä on myös manuaalinen kirjanmerkki ja tarraominaisuus. Voit ohittaa kirjat kappaleiden luettelossa. Pilvipalvelun avulla voit synkronoida kirjat laitteidesi kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

9. SmartBook

“SmartBook” on täysin varusteltu äänikirjasovellus iOS: lle, jonka avulla voit ladata ja kuunnella jopa 11 000 kirjaa ilmaiseksi! Voit tuoda ja toistaa mitä tahansa kirjaa. Sovellus pystyy muistamaan, missä lopetit kuuntelun, jotta voit aloittaa siitä, mihin jäit edellisen kerran. Lisäksi sen avulla voit pitää välilehden myös tilastasi.

Voit säätää toistonopeutta ja lyhentää myös hiljaisuutta. Se tukee useita tiedostoja, kuten MP3-tiedostoja, M4B- ja M4A-tiedostoja. Lisäksi voit asettaa uniajastimen asettamaan sovelluksen pysähtymään automaattisesti, kun olet kuunnellut suosikkikirjaasi yöllä.

Hinta: Vapaa

ladata

10. vBookz - Ilmaiset äänikirjat

vBookz on loistava äänikirjasovellus lapsille, jotka oppivat puhumaan ja lukemaan, tai näkövammaisille. Se tarjoaa ainutlaatuisen mies- tai naisäänisyntetisaattorin, joka voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä. Vaikka et pidä äänisyntetisaattoreista, sovellus tarjoaa suuren valikoiman e-kirjoja pitämään sinut koukussa.

Sovellus antaa sinulle mahdollisuuden lisätä kirjanmerkkeihin, valita ja muuttaa kirjasinten kokoa, valita yön ja päivän lukemisen, melko hyvän hakuominaisuuden ja animoitujen sivujen kääntämisen. Jos puhut saksaa, ranskaa tai espanjaa, sovellus tarjoaa joitain kirjoja näillä kielillä.

Hinta: $4.99

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Kymmenen yhteen, olet valinnut joitain äänikirjoja tästä luettelosta parantaaksesi kuuntelukokemustasi. Voinko tietää heidän nimensä ja piirteet, joita olet arvostanut niissä?

Älä missaa:

  • Sanakirjaohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • iPhone- ja iPad-kirjoitussovellukset
  • iPad Pro -piirustussovellukset
  • Kielen käännössovellukset iPhonelle

Jaa palautteesi kanssamme kommenttiosassa.

Uusimmat viestit