ReiBoot for Mac ja Windows on paras veto iOS-ongelmien korjaamiseen

Hämmästyttävä juoksuni iPhone X: n kanssa yhtäkkiä pysähtyi! Uudelleenkäynnistyksen aikana iPhone juuttui Apple-logoon ja ei vain näyttänyt poistuvan sotkusta. Yritin muutamia yksinkertaisia ​​temppuja ongelman vianmääritykseen, mutta turhaan, koska iPhone X ei käynnisty.

Kun älypuhelin kieltäytyi täysin toimimasta, päätin ottaa iPhonen ja iPadin hallintatyökalun avulla ampua ongelman hieman mukavasti. Metsästyksen aikana huomannut ohjelmisto oli Tenorshare ReiBoot.

ReiBoot Macille ja Windowsille

IOS-laitehallintatyökalu auttoi minua korjaamaan vastaamattoman iPhone X: n tarvitsematta käydä liikenneympyrän läpi. Lisäksi se korjaa laitteesi ilman tietojen menetystä.

Mutta tämä on vain jäävuoren huippu, koska työkalulla on paljon olla erittäin kätevä vianmääritys iPhonellesi.

IPhonen käyttäjänä tämä on juuri se, mitä haluaisit varmistaa, että laitettasi ei vaivaa ongelmat liian kauan, jotta voit käyttää sitä keskeytyksettä.

iPhone X jumissa käynnistysnäytöllä? Pika-korjaus

Vaihe 1. Lataa ensin ja asenna ReiBoot tietokoneellesi.

  • ReiBoot for Mac
  • ReiBoot Windowsille

Vaihe # 2. Liitä nyt iPhone tietokoneeseen USB-kaapelilla. Käynnistä seuraavaksi ReiBoot tietokoneellasi.

Vaihe # 3. Klikkaa Siirry palautustilaan.

Vaihe # 4. Kun olet siirtänyt laitteen palautustilaan, napsauta Korjaa kaikki jumissa olevat iOS-laitteet.

Vaihe # 5. Valitse sitten laiteesi kohtaama ongelma. Osuma Jumissa saappaassa näyttö → Seuraava, napsauta Korjaa nyt.

merkintä: Työkalu korjaa kaikenlaisia ​​jumissa olevia ongelmia, joten älä huoli, jos tiettyä ongelmaa ei mainita. Yksinkertaisesti jatka prosessia.

Vaihe # 6. Seuraavaksi, osui Korjaa nyt (kaikki iOS 11 jumissa olevat ongelmat).

Vaihe # 7. Sitten, lataa uusin iOS-versio ja asenna se laitteellesi.

Vaihe # 8. Kun laiteohjelmisto on ladattu tietokoneellesi, napsauta Aloita korjaus -painike.

Pidä nyt laite kytkettynä tietokoneeseen, kunnes korjaus on valmis.

Kesti noin 10 minuuttia prosessin loppuun saattamiseksi.

Korjaa yli 50 itsepäistä iOS-ongelmaa

Tämän iOS-laitehallintatyökalun suurin kohokohta on kyky korjata yli 50 monimutkaista iOS-ongelmaa. IPhonesta, joka on jumissa valkoisella Apple-logolla, jumissa mustalla näytöllä, näytön reagoimattomuus näytön jumittumiseen kuoleman siniseen ruutuun, työkalu on valmiina tulemaan erittäin käteväksi, kun laitteesi näyttää olevan kokonaan alas ja ulos.

Vaikka et olisikaan tekniikassa, pystyt ratkaisemaan vaikeita asioita ilman paljon vaivaa. Ja tämä tekee ohjelmistosta, kuten käyttäjäystävällisestä työkalusta.

Mene ja poistu palautustilasta iPhonessa ja iPadissa yhdellä napsautuksella

Ei ole monia ihmisiä, jotka pitävät palautustilaan siirtymistä ja poistumista vaivatta. Henkilökohtaisesti olen aina pitänyt sitä hieman hankalana. Mutta tällä ohjelmistolla voit ottaa palautustilan käyttöön yhdellä napsautuksella. Ja kun olet ratkaissut ongelman, tarvitset vain yksinkertaisen napsautuksen päästäksesi pois tästä tilasta. Todellakin, se on paljon helpompaa kuin painaa useita painikkeita, eikö olekin?

Joten jos joskus löydät iPhonen täydellisestä sotkusta etkä pysty palauttamaan iTunesin kautta, sinun kannattaa kokeilla tätä työkalua zoomaamaan tehtävääsi rikkomatta hikiä ollenkaan.

Yhdistä iPhone vain Maciin tai Windowsiin USB-kaapelilla → Käynnistä Reiboot tietokoneellasi ja paina Enter-palautustilaa. Se on niin suoraviivaista. Ja jos haluat poistua tästä tilasta, napsauta vain Poistu-painiketta.

Hyödyllinen tukipalvelu

Toisinaan jotkut erilaiset asiat tulevat tielle ja näyttävät estävän sinua suorittamasta tehtävää juuri haluamallasi tavalla. Ja kun sinulla ei ole ketään kyselemään, oletko paikalla vai ei, sinulla on tapana antaa periksi.

Varmistaaksesi, että vianmääritys ei pääty hämmennykseen, se tarjoaa 24/7 tukea sähköpostitse arkisin. Siksi et koskaan epäröi yrittää ratkaista esteitä tietäen, että voit aina pyytää jotakuta pelastamaan sinut - jos jokin menee pieleen.

Kevyt ja turvallinen

On olemassa muutama olennainen asia, jota en jätä tarkistamatta sovelluksen testaamisen aikana, ovat turvallisuus ja kevyt. Monet sovellukset häiritsevät jatkuvasti satunnaisia ​​ilmoituksia. Heillä on taipumus sekoittaa laitettasi. Mutta ReiBoot on melko kevyt ja toimii sujuvasti. Lisäksi se tarjoaa tarvittavan suojan yksityisyydellesi.

Hinta ja saatavuus

ReiBoot on saatavana sekä Macille että Windowsille. Yhden Macin yhden vuoden tilaus on 49,95 dollaria, kun taas 2-5 Macin perhepaketti (elinikäinen tuki ja ilmainen päivitys) on 59,95 dollaria. Ja rajoittamattoman lisenssin hinta on 219,95 dollaria (elinikäinen tuki ja ilmainen päivitys).

Voit hankkia yhden vuoden tilauksen Windows PC: lle hintaan 29,95 dollaria, kun taas perhepaketin hinta on 39,95 dollaria. Rajoittamaton Windows-käyttöoikeus on saatavana hintaan 199,95 dollaria.

Tällä hetkellä tämä iPhone-hallintatyökalu on saatavana valtavaan 50%: n alennukseen. Joten, jos olet valmis käyttämään sovelluksen päivitettyä versiota, sinun pitäisi kiirehtiä hieman, koska tarjous on saatavilla vain rajoitetun ajan.

Lisätietoja on osoitteessa TenorShare.com

Erittäin kätevä työkalu niille, jotka haluavat ratkaista monimutkaisia ​​asioita, jotka vaivaavat iPhonea ja iPadia helposti, olen tuntenut ja käyttänyt ReiBootia pitkään. Mobiilihallintatyökalu on aina ollut erittäin luotettava voimavara haastavien asioiden käsittelyssä. Mutta uusin avatar on paremmin varustettu ongelmien käsittelemiseen.

Hintojen osalta mielestäni se on merkin ansiota tehokkaan suorituskyvyn, monipuolisuuden ja kyvyn saada työsi tehtyä nopeammin. Suosittelen sitä varmasti sinulle, jos iPhonesi on aina jumissa monimutkaisten ongelmien keskellä ja joudut juoksemaan pylväästä postitse laitteen pelastamiseksi.

Varmistaaksesi, että sovellus sopii parhaiten tarpeisiisi, kokeile ilmaista versiota ennen kuin jatkat pro-versiota varten, koska kokeilu poistaa kaikki jäljellä olevat epäilyt.

Uusimmat viestit