Langaton lataus ei toimi iPhonessa 11 Pro Max

Mikä voisi olla vielä yksi kiistaton todiste siitä, että iOS 13 on virheen aiheuttama päivitys, useat Applen asiakkaat ovat ilmoittaneet iPhone 11: n, 11 Pron ja 11 Pro Maxin langattomista latausongelmista Applen tukifoorumilla. Ja monien raporttien mukaan iOS 13.1.3 (viimeisin virallinen versio) näyttää olevan päämies.

Mikä tekee siitä vakavan huolen, on, että langattoman latauksen ongelmat eivät rajoitu vain iOS 13.1.3: een, jopa iOS 13.1.1: ää ja iOS 13.2: ta (joka on vielä beta-versiossa tällä hetkellä) käyttävät ovat kohdanneet ongelmia.

Jotkut käyttäjät ovat sanoneet, että vaikka akun latauskuvake ponnahtaa iPhone 11: een, kun se asetetaan langattomaan laturiin, latauskuvake katoaa välittömästi ja lataus loppuu heti sen jälkeen, toiset ovat ilmoittaneet, että laitteet eivät yksinkertaisesti ala ladata, kun sijoitettu langattomille lataustelineille / tyynyille.

"Edellisenä iltana minulla ei ollut ongelmia XS: n lataamisessa samalla latausalustalla. Kun panin 11: n alas, se aiheutti melua ja välähti latauskuvaketta, mutta heti sen jälkeen kuvake oli poissa eikä puhelin latautunut. "

"Minulla on sama ongelma iOS 13.2: n käytössä. Satunnaisesti iPhone 11 Pro Max ei ala latautua, kun se asetetaan langattomalle latausalustalle. "

Vaikka Apple ei ole vielä vastannut, odotamme teknisen jättiläisen vastauksen ennemmin kuin myöhemmin. Sillä välin voit kokeilla muutamia väliaikaisia ​​ratkaisuja langattomien latausongelmien korjaamiseen iPhone 11 -sarjan laitteissa.

iPhone 11, 11 Pro ja 11 Pro eivät lataudu langattomasti? Kokeile muutama mahdollinen ratkaisu

Tilapäinen korjaus

Jotkut iPhone 11 -omistajat, jotka olivat törmänneet langattomiin latausongelmiin, ovat ilmoittaneet, että he pystyivät korjaamaan ongelmat väliaikaisesti käynnistämällä laitteen uudelleen. Joten, yritä tätä temppua päästä eroon ongelmasta, jotta voit aloittaa laitteen lataamisen langattomasti.

Paina ja pidä painettuna kumpaakin äänenvoimakkuuspainiketta ja sivupainiketta, kunnes virran katkaisunäppäin näkyy iPhonessa. Vedä nyt virta pois liukusäätimestä ja odota sitten jonkin aikaa (jopa 30 sekuntia). Kytke sitten laite päälle pitämällä sivupainiketta painettuna uudelleen.

Kun laite on käynnistynyt uudelleen, yritä ladata se uudelleen langattomasti tarkistaaksesi, onko ongelma kadonnut.

Seuraavassa on muutama yleinen vinkki, joista voi olla hyötyä langattomien latausongelmien ratkaisemisessa iPhonessa

Nyt puhumme muutamista yleisistä ratkaisuista, jotka voivat olla hyödyllisiä ratkaistessasi langattomia latauskysymyksiä vuoden 2019 iPhonella tai vanhemmalla iPhonella, kuten iPhone X tai Xs.

Varmista, että käyttämäsi tapaus tukee langatonta latausta

Ensinnäkin, sinun on varmistettava, että käyttämäsi kotelo tukee langatonta latausta. Jotkut isot kotelot ja renkaanpitimet eivät välttämättä ole yhteensopivia Qi-latauksen kanssa. Poista kotelo ja aseta sitten laite langattomaan laturiin nähdäksesi, käynnistyykö lataus.

Olemme koonneet yhteen parhaista langattomien latausten kanssa yhteensopivista koteloista iPhone 11 -sarjan laitteille. Siinä tapauksessa, että kotelosi vaikuttaa estävän Qi-latausta, osta yhteensopiva suojus, jotta voit käynnistää älypuhelimesi mukavasti ilman, että sinun tarvitsee irrottaa koteloa.

  • Parhaat iPhone 11 -kotelot, joissa on langaton latausyhteensopivuus
  • Parhaat iPhone 11 Pro -kotelot, joissa on langaton latausyhteensopivuus
  • Parhaat iPhone 11 Pro Max -kotelot, joissa on langaton latausyhteensopivuus

Varmista, että sinulla on tehokkaat laturit

Vaikka markkinoilla on tonnia Qi-yhteensopivia langattomia lataustyynyjä ja -jalustoja. Kaikki eivät voi käynnistää iPhonea tehokkaasti. Olen nähnyt monia Qi-latureita, jotka lämmittävät ja lataavat laitteita helposti etanan vauhdilla huolimatta korkeista vaatimuksista. Joten varmista, ettet ole tekemisissä viallisten laturien kanssa, jotka eivät kykene lataamaan laitettasi tarvittavalla tehokkuudella.

  • Parhaat langattomat laturit iPhonelle

Vaikka se saattaa kuulostaa liian hauskalta, mutta haluaisin toistaa, että sijoita iPhone oikein. Varmista, että laitat laitteen täydellisesti latausalueelle. Heti kun laite tunnistaa laturin, akun latauskuvake ilmestyy näyttöön ja vahvistaa, että langaton lataus on käynnistynyt.

Yritä poistaa optimoitu akun lataus käytöstä

iOS 13: ssa on ominaisuus nimeltä "Optimized Battery Charging", joka on suunniteltu pidentämään akun käyttöikää. Ohjelmisto käyttää koneoppimista seuraamaan lataustottumustasi ja odottaa latauksen päättymistä yli 80%.

Lisäksi, jos iPhonen akku lämpenee liian kuumaksi, iOS varmistaa, että lataus pysähtyy automaattisesti yli 80%. Kun lämpötila laskee normaalille tasolle, laite alkaa latautua uudelleen.

Vaikka optimoitu akun lataaminen on varsin hyödyllistä, se saattaa pelata pilaantumista. Joten yritä poistaa se käytöstä nähdäksesi, ratkaiseeko se ongelman. Avaa Asetukset-sovellus → Akku → Akun kunto → Optimoitu akun lataus.

Päivitä laitteesi iOS

Tämä ei ole järkevää, eikö olekin? Halusitpa iPhonesi käydä hitaalla tahdilla tai kohtaat muita virheitä, jotka ovat osoittautuneet painajaisiksi, älä koskaan jätä päivittämättä laitteesi ohjelmistoa. Päivitä ohjelmisto siirtymällä kohtaan Asetukset → Yleiset → Ohjelmistopäivitys.

Käärimistä…

Odotamme Applen vastausta ja päivitämme tämän viestin mainitsemaan pysyvän ratkaisun langattomiin latausongelmiin, jotka vaikuttavat vaikuttavan moniin iPhone-käyttäjiin. Joten, pysy kuulolla kanssamme.

Haluat lukea myös nämä viestit:

  • RAM-muistin tyhjentäminen iPhonessa (kaikki mallit)
  • Kasvotunnus ei toimi iPhonessa? Korjaa ongelma
  • Onko iPhone jumissa Apple-logossa? Kuinka korjata se
  • IPhonen ja iPadin nopea lataaminen (Ultimate Guide)

Uusimmat viestit