Kuinka synkronoida Safarin kirjanmerkit Macin ja iPhonen välillä

Kirjanmerkit ovat jotain, jota jokainen Mac- ja iPhone-käyttäjä haluaisi säästää pitkään. Joillekin kirjanmerkit voivat olla aarreaitta tietoa tai triviaa, jonka he ovat keränneet tietyn ajanjakson aikana. Ihmiset haluavat aina tallentaa jotain rakastamaansa; hyvä lukema, hyödyllinen verkkosivusto heidän urallaan tai liiketoiminnallaan ja samanarvoiset asiat.

Koska olet osa Applen ekosysteemiä, haluaisit myös vaihtaa näytön tarkistamaan nämä kirjanmerkit - Macista iPhoneen ja päinvastoin. Tässä skenaariossa iCloud-tililläsi on tärkeä rooli kirjanmerkkien siirtämisessä Macista iPhoneen ja päinvastoin.

Kuinka synkronoida Safari-kirjanmerkit iCloudin kautta iPhonessa

Vaihe 1. Käynnistä Asetukset-sovellus iPhonessa → Napauta iCloud.

Vaihe # 2. Jos Safari-vaihtoehto on kytketty pois päältä, vaihda se PÄÄLLE.

Katsotaan nyt, kuinka voit synkronoida Safarin kirjanmerkit iCloudin kautta Macissa

Vaihe 1. Napsauta Apple-valikkoa Macin vasemmassa yläkulmassa.

Vaihe # 2. Napsauta nyt Järjestelmäasetukset.

Vaihe # 3. Napsauta iCloud.

Vaihe # 4. Varmista, että olet tarkistanut Safarin.

Tämän menettelyn jälkeen sinun on voitava käyttää kirjanmerkkejä, jotka on luotu molemmilla laitteilla - Macilla tai iPhonella. Kahden menettelyn välillä on yhteistä iCloud, joten varmista aina, että iCloud on kytketty päälle kaikissa työskentelysi Apple-laitteissa.

Varo kuinka Safari-kirjanmerkit synkronoidaan Macin, iPhonen ja iPadin välillä:

Ennen kuin synkronoit kirjanmerkkejä iCloudin kautta Macissa tai iPhonessa, tarkista, että laitteesi toimivat OS X Mavericks -käyttöjärjestelmillä ja uudemmilla sekä iOS 7: llä ja uudemmilla.

Uusimmat viestit