Yhteystietojen yhdistäminen iCloudin ja muiden iPhone-ryhmien välillä

Useimpien käyttäjien on helppo lajitella ja löytää kontakteja, kun yhteystiedot on erotettu ryhmittäin. Se voi kuitenkin olla pelottavaa, kun haluat yhdistää yhteystiedot eri yhteysryhmiin tai kun haluat yhdistää koko ryhmän toiseen.

Oletuksena et voi tehdä tätä iPhonessa. Itse asiassa kontaktiryhmien muokkaaminen / poistaminen / luominen on hankalaa työtä (ja monesti mahdotonta) iPhonellasi. Voit luoda ryhmiä iCloud.com-sivustolla, mutta siitä on kyse. Macissa voit käyttää osoitekirjaa. PC: llä kolmannen osapuolen ohjelmistot tulevat pelastamaan.

Tapa yhdistää yhteydet ryhmien välillä käyttämälläsinun Vain iPhone:

#1. Sisään Asetukset → Posti, yhteystiedot, kalenterit, alla YHTEYSTIEDOT Valitse Oletustili mihin haluat uusien kontaktien menevän. Kun napautat Oletustiliä, sinulle näytetään yhteysryhmät. Sinun on valittava oikea ryhmä (oletusvalintasi).

#2. Lähetä seuraavaksi sähköpostilla itsellesi toisen ryhmän yhteystiedot, jotka haluat yhdistää oletusryhmään. Voit tehdä tämän avaamalla yhteystiedon (Puhelin-sovelluksesta) ja napauttamalla Jaa yhteystieto ja lähettämällä se itsellesi (sähköpostilla tai viestillä).

#3. Kun olet saanut yhteystiedon sähköpostilla / viestissä, lisää se iPhoneen. Kun tuot yhteystiedon, se tallennetaan vaiheessa # 1 valittuun oletusryhmään.

Epäilemättä tämä ei ole paras ratkaisu, mutta se toimii niille viidelle tai kymmenelle yhteyshenkilölle, jotka sinulla on ryhmässä. Tärkeintä on huomata, että juuri lisäämäsi yhteystiedot ovat kaksoiskappaleita. Voit poistaa yhteystiedot vanhasta ryhmästä.

Parempi ratkaisu on käyttää ohjelmistoja, kuten CopyTrans. Tällä StackExchange-ketjulla on itse asiassa enemmän ratkaisuja, mutta mielestäni CopyTrans on luultavasti paras.

Kun käytät CopyTrans-yhteystietoja, voit itse vetää ja pudottaa yhteystietoja eri ryhmien välillä. Emme käy läpi koko prosessia, mutta kun olet suorittanut CopyTransin ja tuonut iPhone-yhteystietosi siihen, myös ryhmät heijastuvat.

Voit yksinkertaisesti valita yhteystiedot tietystä ryhmästä ja vetää ne kaikki ryhmään, johon haluat siirtää ne. Kun olet valmis, synkronoi iPhone CopyTrans-yhteystietoihin ja muutokset tapahtuvat välittömästi.

Useimmille käyttäjille kolmannen osapuolen ratkaisu toimii täydellisesti ja on paljon helpompaa. Lisäksi, kun ryhmien välillä on paljon kontakteja, tämä on paras ratkaisu.

Uusimmat viestit