Lifeproof iPhone 6 vedenpitävä kotelo

Lifeproof on saapunut uusimpaan avatariin, jossa on ohuin, kestävin ja kevyin iPhone 6: n vedenpitävä kotelo. Pidä muodikkaasti tyylikäs profiili ensi silmäyksellä.

Lifeproof frē -vedenkestävä kotelo on saapunut täysin uudella profiililla - ohuin, kevyin ja kestävin koskaan valmistettu Lifeproof-kotelo!

Tarvitaan paljon suojaa

Kanssa sisäänrakennettu naarmuuntumissuoja pitää kosketusnäyttösi turvassa ilman, että siitä tulee haittaa Touch ID: lle ja suojaat iPhonea vaurioilta jopa 2 metriä vettä tunnin ajan, frē on pakattu joihinkin korkealaatuisiin ominaisuuksiin.

Kameran suojaus ja äänenparannus

Vedenpitävä kotelo on ladattu Heijastamaton optinen lasilinssi se paitsi suojaa kameraa myös antaa sen liikkuvalle toimintakameralle. äänenparannusjärjestelmä voit lisätä äänenvoimakkuutta sydämesi mielesi mukaan.


Lue myös: Parhaat iPhone 6 -vedenkestävät kotelot


Vankka muotoilu

frē on kompakti muotoilu, joka tarjoaa sinulle mukavan pääsyn kaikkiin portteihin, toimintoihin ja hallintalaitteisiin. Läpinäkyvä ikkuna on erityisesti veistetty, jotta ikoninen Apple-logo loistaa läpi. Ohut ja tyylikäs ulkonäkö tekee siitä kiireisen kumppanin iPhonellesi.

Ennakkotilaa nyt

Voit tilata sen ennakolta nyt. Sen hinta on 79,99 dollaria. Ennakkolinkki annetaan kuitenkin vain uutiskirjeen tilaajille ja se on saatavana vain mustana.

iPhone 6 Plus vedenpitävä kotelo?

Tiedotusvälineiden mukaan iPhone 6 Plus tulee todennäköisesti tässä kuussa.

ominaisuudet

  • Sisäänrakennettu näytönsuoja
  • Heijastamaton optinen lasikameran linssi
  • Äänijärjestelmän parannus
  • Kevyin, kestävin ja ohuin Lifeproofista
  • Kompakti muotoilu
  • Toimii iPhone 6: n Touch ID: n kanssa
  • Tyhjennä ikkuna esittelee Apple-logon
  • Kätevä pääsy kaikkiin portteihin, painikkeisiin ja hallintalaitteisiin

iGeeksBlog's Take

Kaikilla parannetuilla ominaisuuksilla ja päivitetyllä muotoilulla varustettu frē näyttää tyylikkäästi houkuttelevalta, mutta myös muodikkaasti tyylikkäältä ja on samanlainen kuin iPhone 6. Jos sinulla on halu mennä veteen puhelimellasi ja säilyttää jännittävä hetki niin selkeästi kuin se todella on, kotelo voi tehdä sen hienosti.

Ennakkotilaa frē osoitteesta Lifeproof.com.

Uusimmat viestit