Parhaat iPhone 8 -kotelot vuonna 2020

Yksi tapaus, joka sopii tapauksettomille kavereille, on selvä tapaus. Se tarjoaa älypuhelimelle täyden vapauden ilmaista itseään. Saitko uuden iPhone 8: n ja halusit kiertää sitä elävästi? Valitse näistä parhaista selkeistä iPhone 8 -koteloista, jotta älypuhelin voittaa kaikki silmät ilman esteitä.

Ominaisuuksista puhuen nämä selkeät tapaukset ovat erittäin suojaavia. Pienikokoinen muotoilu ja tarkat aukot mahdollistavat niiden sopivan virheettömästi iPhoneen. Vielä parempi, suurin osa niistä on saatavana useina väreinä, jotta voit valita paremman puvun.

 • FlexGear
 • Spigen Ultra Hybrid S
 • Caseology Skyfall -sarja
 • Caseology Waterfall -sarja
 • Speck GemShell
 • iSee-tapaus
 • Uusi Trent eSobala
 • SaharaKotelo
 • JETech
 • Anhong
 • Spigen-kristallikuori

# 1. FlexGear

FlexGear on yksiosainen kotelo, jonka kulmissa on vankka vahva selkä ja ilmatyynyllä varustettu tekniikka. Nämä turvaominaisuudet suojaavat iPhone 8: tä täydellisesti normaalilta putoamiselta ja kolhuilta. Sen lisäksi kotelossa on myös lasinsuojus näytölle. Se on täydellinen pakettiostos laitteen suojaamiseksi.

Turvaominaisuuksien lisäksi kotelo on ohut ja riittävän läpinäkyvä parantamaan iPhonen kauneutta julkisesti. Lopuksi kotelon hinta on lompakkoystävällinen.

Hinta: 12,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Tutustu Amazoniin

# 2. Spigen Ultra Hybrid S

Pidän Spigen Ultra Hybrid S: n toiminnallisesta suunnittelusta. Kristallinkirkkaan profiilin ansiosta; se antaa älypuhelimesi loistaa läpi. Vahvan rakenteen ansiosta se voi tarjota sotilaallisen tason suojan iskuilta. Näytöllä ja kameralla on luotettava suojus kohotetun huulen muodossa. Kosketuspalautteen avulla painikkeita on helppo painaa.

Magneettinen jalusta parantaa median katselukokemusta optimaalisella katselukulmalla. Lisäksi Ultra Hybrid S -mallissa on vain kaksi väriä: kristallinkirkas ja jet-musta.

Hinta: 19,99 dollaria [12,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.]

Tutustu Amazoniin

# 3. Caseology Skyfall -sarja

Tämä selkeä Caseology Caseology Skyfall -sarjan tapaus näyttää todella komealta. Se on valmistettu korkealaatuisesta akryyli- ja PC-materiaalista.

Kaksikerroksinen kotelo tarjoaa sotilaallisen luokan pudotussuojan iPhonelle. Selkeä takaosa antaa älypuhelimen näyttää luokkansa ilman rajoituksia.

Näyttö voi pitää naarmut poissa korotetun reunan ansiosta. Painikkeet ovat erittäin sileitä ja reagoivia, kun taas tarkat aukot tarjoavat kätevän pääsyn kaikkiin toimintoihin. Ennen kaikkea voit valita tämän loistavan läpinäkyvän kotelon neljässä värissä, kuten kulta, mattamusta, suihkumusta ja ruusukulta.

Hinta: 24,99 dollaria [12,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.]

Tutustu Amazoniin

# 4. Caseology Waterfall -sarja

Olen todella hurmautunut tämän Caseology Waterfall -sarjan läpinäkyvän kotelon läpinäkyvällä suunnittelulla. Huippuluokan TPU-materiaalilla on pehmeä pinta. Kumipäällysteinen kotelo kestää pieniä kolhuja ja pitää naarmuilta.

Huolimatta siitä, että se on ohut, se pystyy tarjoamaan sotilaallisen tason suojan. Parannettu pito sopii kaikkiin kämmenesi ääriviivoihin, mikä tekee älypuhelimen pitämisestä kätevämmän. Viistetty reuna ei salli kaapimisen vahingoittaa näyttöä. Lisäksi ohut kirkas kotelo on saatavana neljänä värivaihtoehtona, kuten kirkas, harmaa, suihkumusta ja ruusukulta.

Hinta: 21,99 dollaria [10,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.]

Tutustu Amazoniin

# 5. Speck GemShell

Speck GemShell on valmis olemaan ensiluokkainen läpinäkyvä kotelo. Vahvasti rakennettu, vahvistettu kulmilla voi tarjota tarvittavan suojan pudotuksilta. Läpinäkyvä takaosa antaa iPhonen esitellä luokkaa ilman häiriöitä.

Kumipäällysteiden avulla sinulla on turvallinen ote, kun pidät laitetta. Siistit aukot ja herkät painikkeet helpottavat laitteen kaikkien toimintojen käyttöä, kun taas kohotetut reunat suojaavat näyttöä tasaisena. Ominaisuuksien ohella GemShell on saatavana kolmessa värissä: musta, vaaleanpunainen ja tuhkanharmaa.

Hinta: 16 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen aikaan.

Tutustu Amazoniin

# 6. iSee-tapaus

Jos etsit selkeää koteloa, joka voi tarjota iPhonelle täyden vapauden hehkua, sinun on pidettävä mielessä iSee Case. Se on urheilullinen kristallinkirkas muotoilu, joka antaa laitteen kutoa taikaa ilman häiriöitä.

Pehmeä TPU kestää hankausta, kun taas etuhuuli pitää kosketusnäytön suojattuna naarmuilta. Napsautettava muotoilu helpottaa kotelon asentamista ja poistamista. Viistetty reuna estää näytön naarmuuntumisen. Voit valita ennen kaikkea kahdeksasta kiehtovasta väristä.

Hinta: 29,99 dollaria [7,99 dollaria Amazonilla tämän kirjoitushetkellä.]

Tutustu Amazoniin

# 7. Uusi Trent eSobala

Uusi Trent eSobala on yksinkertainen muotoilu, jonka avulla iPhone voi näyttää tyylikkyydeltään tarvittavan tunnelman. Se on erittäin ohut ja tekee laitteesta mukavan ulkonäön. Kaikki neljä kulmaa on kiristetty sokin estämiseksi. Näytönsuoja toimii luotettavana suojana kosketusnäytölle.

Kumipintainen ulkopinta tekee siitä täysin naarmuuntumaton, kun taas painetuilla painikkeilla on parempi napsautus. Pääasiassa korkean joustavuuden vuoksi kotelon asentaminen ja poistaminen on helpompaa.

Hinta: 29,95 dollaria [15,97 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.]

Tutustu Amazoniin

# 8. SaharaKotelo

SaharaCase on saanut 70% viiden tähden luokituksen noin 2000 Amazon-arvosteluun, joten kaikkien ainesosien on oltava ihastuttava selkeä kotelo iPhonellesi. TPU- ja PC-materiaalien integrointi antaa sen tarjota koko kehon suojan. Pehmeä puskuri ei vain levitä iskuja, vaan tarjoaa myös tarvittavan otteen. Tämä selkeä kotelo asettuu laitteelle täydellisesti tarkkojen aukkojen avulla.

Painikkeet ovat melko sileitä ja reagoivia. Mukana toimitettava näytönsuoja tarjoaa terävän terävyyden ja suojaa näyttöä myös naarmuilta.

Hinta: 25,95 dollaria [17,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.]

Tutustu Amazoniin

# 9. JETech

JETechin kotelossa on sotilastason suoja iPhone 8: lle, olitpa sitten työmaalla tai usein seikkailunhaluisilla matkoilla. Korotetut reunat ja ylimääräinen kulmien suojaus suojaavat laitettasi kuin mikään muu. Sen lisäksi kotelon tarkat leikkaukset mahdollistavat täydellisen pääsyn iPhone-toimintoihin.

Jopa niin kestävien materiaalien kanssa kotelo on ohut ja kevyt; joten se on yhteensopiva langattoman latauksen kanssa. Lopuksi on olemassa useita värivaihtoehtoja myös tyylisi mukaan.

Hinta: 8,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä

Tutustu Amazoniin

# 10. Anhong

Ainoa ongelma selkeissä tapauksissa on, että ne muuttuvat keltaisiksi ajan myötä. Anhongin kirkkaassa kotelossa on oleofobinen pinnoite, joka ei anna kotelon kellastua. Se tekee kotelosta myös sormenjälkiä kestävän. Sen lisäksi, kuten kaikilla muillakin, myös tässä on kohotetut reunat ja vahvistetut kulmat suojaamaan putoamisilta ja kolhuilta.

Yksi asia, joka erottaa tapauksen muista, on SGS-putoamisenestosertifikaatti. Toinen hieno ominaisuus on kotelon äänenmuunnos, joka vahvistaa musiikkia. Kaiken kaikkiaan tuote on erinomainen vastine rahalle.

Hinta: 7,97 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Tutustu Amazoniin

# 11. Spigen-kristallikuori

Spigen Crystal Shell on erinomainen yhdistelmä tyyliä ja suojaa. Tässä selkeässä kotelossa on tukeva PC-takakuori taistellakseen iskuilta, kun taas pehmeä TPU-puskuri tarjoaa paremman otteen ja kestää myös naarmuuntumista.

Kaikki neljä kulmaa on panssaroitu ilmatyynytekniikalla. Vahvistettu kuori tarjoaa älypuhelimeesi sotilaallisen luokan pudotussuojan.

Kosketusnäytöllä ja kameralla on lisäsuojaus kohotetulla reunalla. Tarkkojen leikkausten ja reagoivien painikkeiden avulla voit käyttää laitteen kaikkia toimintoja helposti. Ominaisuuksien ohella Crystal Shell on saatavana neljässä värissä: kukkakristalli, tumma, kirkas ja ruusukristalli.

Hinta: 24,98 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Tutustu Amazoniin

Se on nyt!

Mikä on sinun suosikkisi?

Mistä näistä ylivoimaisista selkeistä tapauksista on tullut älypuhelimesi suloinen pari? Olisi hienoa tietää sen nimi ja ominaisuudet, jotka rakastat nähdä läpinäkyvässä tapauksessa.

Haluat ehkä katsoa:

 • Parhaat iPhone 8 -kotelot
 • Parhaat iPhone 8 -kotelot
 • iPhone 8 Lompakkokotelot
 • Parhaat iPhone 8 -nahkakotelot

Uusimmat viestit