Kuinka kalibroida liiketunnistimet iPhonessa

IPhonessa on muutama liiketunnistin: gyro, kiihtyvyysanturi, magnetometri jne. Anturit auttavat iPhonea laskemaan kohdistuksen / liikkeen sen perusteella, miten käsittelet sitä.

Nämä anturit auttavat kalibroimaan kompassin, siirtymään pysty- ja vaakasuunnan välillä, laskemaan askeleesi ja saamaan oikean kuvan Maps-sovelluksesta.

Normaalisti sinun ei tarvitse kalibroida mitään iPhonessa, paitsi kompassi. Laivalla olevat järjestelmät on suunniteltu toimimaan heti laatikosta. Mutta siltä varalta, että sinusta tuntuu, että käyttämäsi ajon ylläpitosovellus toimii myöhässä, ja haluat kalibroida iPhonen uudelleen, ratkaisu on vain muutaman napautuksen päässä.

Liiketunnistimien uudelleenkalibrointi iPhonessa (kompassi, gyro jne.)

Kalibroi kompassi uudelleen ja kalibroit kaikki liiketunnistimet uudelleen. Taika? Ei, vain koodi.

Joten nyt kysymys on, miten kalibroit iPhone-kompassin uudelleen? Tiedät, että näit kompassin kalibroinnin ensimmäisen kerran. Mutta saako se kalibroida uudelleen?

Hyvä asia on, että jos suljet kompassisovelluksen (tehtävänvaihtajalta), saat kalibroida kompassin uudelleen. Voit vuorotellen kalibroida liiketunnistimet uudelleen.

Näin teet:

Vaihe 1. Sulje kaikki sovellukset taustalta. Erityisesti kompassi.

Vaihe # 2. Avaa Kompassi sovellus. IPhone pyytää sinua kalibroimaan uudelleen antamalla punaisen pisteen muodostaa ympyrän.

Vaihe # 3. Kun kalibrointi on valmis, näet kompassin. Tämä tarkoittaa, että uudelleenkalibrointi on ohi.

Voit testata uudelleenkalibrointia siirtymällä sovellukseen, joka näytti omituiselta liiketiedoilla. Et huomaa suurta eroa, ellei omituisuus ollut valtava.

Kun otetaan huomioon, että anturit eivät ole täysin mekaanisia, Apple sanoo, että ne eivät ole tarkkoja eikä niitä tule käyttää työkaluna kriittisen datan tuottamiseen.

Joten kompassissa, liikkeentunnistuksessa juoksunpitosovelluksissa ja muilla alueilla, joissa antureita käytetään, on varmasti virheitä (vähäisiä tai muuten).

Haluatko saada kiinni enemmän tällaisia ​​artikkeleita?

Uusimmat viestit