Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset kitaristeille vuonna 2020

iPhone on arvokas gadget paitsi audiofiileille myös musiikin luomiseen osallistuville ihmisille. Opit kitaraa vai haluatko pelata välilehtiä ja sointuja suosikkikappaleillesi, näistä parhaista iPhone- ja iPad-sovelluksista, jotka on suunniteltu sekä ammattilaisille että aloittelijoille kitaristeille, voi olla valtava apu.

Voit mukauttaa näitä kitarasimulaattorisovelluksia tuottamaan halutun tuloksen. Jam yhdessä suosikkikappaleidesi kanssa huippuartisteilta vastaamaan nopeutta. Hyödynnä parhaiten useita kitaransoittotiloja taitosi vahvistamiseksi. Sukelletaan eteenpäin lukemaan, mitä näitä sovelluksia on varastossa, ja valitsemaan upea kitarasimulaattorisovellus iOS-laitteellesi!

Parhaat kitarasovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2020

# 1. Ultimate Guitar: Soinnut ja välilehdet

"Ultimate" on sana! Sovelluksella on laaja kokoelma yli 1100000 välilehteä ja sointua sanoituksilla, joiden avulla voit oppia soittamaan sooloja ja riffejä. Vielä parempi, että jokainen välilehti koostuu useista instrumenttiraidoista, kuten basso, kitara, rummut jne. Mukana on myös silmukan ja tempo-ohjaus, jonka avulla voit hienosäätää musiikkia paremmin.

Sen mukana tulee sointuja, nuotteja, kitarapisteitä ja sanoituksia yli 500 000 kappaleelle. Voit jopa nauttia toistosta offline-tilassa, kun olet lisännyt välilehtiä suosikiksi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. KitaraTonnikala

GuitarTuna on yksi hienoimmista virittimistä kitaralle, ukulelelle, bassoille ja muille tunnetuille soittimille. Sovellus toimii sähkö- ja akustisten kitaroiden sekä muiden kielisoittimien kanssa. Tarpeesi mukaan voit asettaa milloin tahansa. Sen avulla voit säätää lyöntiä manuaalisesti tai asettaa sen haluamallesi nopeudelle. Yli 100 viritystä, kuten 12-kielinen, 7-kielinen, drop-D, ovat valmiita parantamaan taitojasi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Kitara - todellisia pelejä ja oppitunteja

Kun oppimisesta tulee hauskaa, et koskaan näytä saavan tarpeeksi oppituntiasi. Ja mitä tämä sovellus tekee, tekee kitarasi oppimisesta hieno kokemus.

Sinulla on pääsy lukuisiin kappaleisiin, joissa on oppitunteja. Joten voit tutustua koko kokoelmaan ja valita ne, jotka kuulostavat jännittäviltä.

Klassisesta, akustisesta sähköiseen, se tarjoaa 12 kitaratyyppiä viihdyttämään sinua. Lisäksi sovellus lisää uusia herkkuja aika ajoin. Tämän seurauksena luettelossa on aina jotain kokeiltavaa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Valmentajan kitaran soinnut virittimen välilehdet

Jos olet halukas hallitsemaan kätesi heti tyhjästä, tämä sovellus voi olla paljon parempi valinta. Voit katsella videoita ja käyttää animoitua otelautaa oppiaksesi soittamaan kappaleita akustisella kitaralla.

Valtavan kappaleluettelon avulla sinulla on haluttu vapaus valita kappaleet ja harjoitella. Hidastettu video ja silmukka-video eivät koskaan anna ilon karata. Lisäksi kitaravirittimessä on 80 viritystä, joten sinulla on paljon työkaluja kokeiluun.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Yousician - musiikinopettajasi

Kun sinulla on henkilökohtainen ohjaaja, musiikin oppiminen on paljon helpompaa. Oikeiden vinkkien avulla ne auttavat sinua oppimaan nopeammin. No, tämä sovellus yrittää tehdä juuri sen.

Mutta toisin kuin monet kollegansa, Yousician on paljon enemmän kuin vain yksinkertainen kitarasovellus. Tarkoitan, että saat kaiken irti kitaran, laulamisen, ukulelen, basson ja pianon oppimisesta. Olitpa aloittelija, edistynyt oppija, ammattilainen tai jopa musiikinopettaja, löydät tämän sovelluksen todella käteväksi.

Yli 1500 harjoitusta ja satoja videoita sisältävän sovelluksen avulla voit oppia musiikkia hauskasti. Muista, että sinun on tilattava Yousicianin premium-versio, jos haluat hyödyntää kaikkia sen herkkuja täysimääräisesti.

Hinta: Ilmainen / yhden instrumentin kuukausittainen suunnitelma on 19, 99 dollaria

ladata

# 6. Kitara ilmaiseksi kappaleilla

Tämän sovelluksen erikoisuus on aito välkkyminen ja tuskailu. Siinä on suuri 1200 kappaleen kokoelma, josta nautit perusteellisesti. Halusitpa sitten pelata rockia, popia, vaihtoehtoa country-, reggae- tai TV- tai elokuvateemoille, siinä on kaikki, mikä viihdyttää sinua.

Kun uusia kappaleita lisätään joka viikko, sinulla on aina jotain mukavaa pelata. Kätevät ominaisuudet, kuten 24-tuskainen kitara, jossa on monikosketus, säädettävä metronomi ja 4-8 merkkijonotuki, muutettavissa olevat nauhat ja kokoluokka, tekevät tästä sovelluksesta todellisen tarjouksen.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Tuskailla

Jos olet äskettäin aloittanut kitaran oppimisen, Fret Trainer on sovellus, jota kannattaa kokeilla. Se on opettavainen sovellus, jolla voit oppia nuotteja ja sointuja ja kokeilla sitä käytännössä kitarallasi. Parasta sovelluksessa on, että se näyttää muistiinpanoja ja sointuja pelin muodossa, mikä ei vie sinua pitkään aikaan.

Sovellus tarjoaa kuusi erilaista instrumenttia ja voit valita käyttämäsi instrumentin. Saat soittimellesi perustuvia nuotteja ja sointuja. Sovellus on ilmainen peruskäyttöön, mutta muiden instrumenttien ja lisäominaisuuksien avaamiseksi sinun on ostettava se.

Hinta: Ilmainen valinnaisella sovelluksen sisäisellä ostolla

ladata

#8. Kitara-työkalupakki

“Guitar Toolkit” on tehokas sovellus, jossa on useita hyödyllisiä kitaratyökaluja, kuten viritin, arpeggios, metronomi, asteikot ja soinnut. Se on yhteensopiva kaikkien instrumenttien kanssa, mukaan lukien 6, 7 ja 12 kielinen kitara sekä 4, 5, 6 kielinen basso.

Valtava kirjasto, jossa on yli 2 000 000 sointua ja asteikkoa, ei koskaan voi antaa sinun lopettaa vaihtoehtoa. Voit päivittää sovelluksen käyttämään tärkeitä ominaisuuksia, kuten mahdollisuutta rumpumallien luomiseen ja muokkaamiseen, sointuarkkien luomiseen ja muokkaamiseen.

Hinta: $2.99

ladata

# 9. Teräs kitara

Teräskitarasta huippuluokan tekee ihastuttava kokoelma korkealaatuisia kitaroita, reaaliaikaisia ​​efektejä ja vahvistinkäsittelyä. Voit käyttää kymmentä ylivertaista kitaraa, 16 pikatehosetta ja kahdeksan ampeeria hallitaksesi ääntäsi paremmin.

Saadaksesi todellisen polkimen teräsäänen, sinulla on mahdollisuus käyttää MIDI: tä tai kiihtyvyysanturia, jotta voit hallita merkkijonon taivutuspedaaleja täydellisesti. On myös vasenkätinen tila, jonka avulla voit hallita kitaraa. Voit tallentaa rajattoman määrän esiasetuksia ja viedä / tuoda ne helposti.

Hinta: $0.99

ladata

# 10. TabToolkit

Tab Toolkit on loistava kitaran, basson ja rumpujen soittamiseen. Erinomaisella nopeudenhallinnalla, A / B-silmukalla ja hyödyllisillä instrumenttioppailla se tekee oppimisesta helpompaa.

Sen avulla voit valita osan, jonka haluat oppia, ja voit jopa hallita täysin kappaleen ääntä. Välilehdet sisältävät satoja tarkasti transkriptoituja kappaleita, joiden kanssa haluaisit hilloa. Voit myös ladata suosikkikappaleesi tietokoneeltasi ja jopa hakea verkosta. Vielä tärkeämpää on, että se tukee useita moniraitamuotoja, kuten Guitar Pro, Power Tab.

Hinta: $3.99

ladata

Kirjautua ulos

Hyödynnä nyt näitä fantastisia kitarasovelluksia parantaaksesi taitojasi ja ollaksesi paljon parempi kitaristi. Nämä sovellukset voivat olla valtavan hyödyllisiä tarjoamaan sekä hauskaa että tarvitsemiaan ohjeita erinomaisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Voit myös lukea nämä sovellusluettelot, kuten:

  • Parhaat musiikkieditorisovellukset
  • Apple Music -vaihtoehdot
  • Parhaat karaokesovellukset
  • Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset musiikin löytämiseen

Onko sinulla palautetta? Kerro siitä meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit