Parhaat langattomat virtapankit iPhone X: lle ja 8 Plus: lle vuonna 2021

Kun langaton lataus vihdoin kattaa uudet iPhonet, en usko, että monet ihmiset olisivat edelleen sidoksissa perinteiseen latausmenetelmään. Vaihdon vuoksi olen melkein sanonut hyvästit langallisesta latauksesta. Jos olet myös minun puolellani virtaa, sinun kannattaa katsoa nopeasti iPhone X: n, iPhone 8/8 Plus: n parhaat langattomat latauspankit.

 1. NEWDERY langaton kannettava laturin virtapankki
 2. AideaZ: n ulkoinen PowerOrigin Air -akku
 3. Langaton Kenu Bingebank Power Bank -latauslaite
 4. Q langaton kannettava virtapankki
 5. Bee TIMESin langaton teholiitto
 6. Gnceei tarjoaa erinomaisen ulkoisen akun
 7. Langaton AUKEY-virtapankki
 8. BONAI: n Power Bank -akku
 9. Panergy - Kannettava langaton virtapankki
 10. Langaton BLAVOR-virtapankki

1. UUTISET

Jos etsit keskitason virtapankkia, joka voi toimia myös langattomana laturina, NEWDERY olisi parempi valinta. Virtapankissa on kohtuullisen hyvä 10000 mAh: n akku, joka voi käynnistää älypuhelimesi useita kertoja.

18 W: n pikalatauksen tuen ansiosta se voi myös ladata iPhonesi nopeasti. Mitä tulee langattomaan latausnopeuteen, se on 10 W, mikä on kunnollista.

Virtapankki tarjoaa UL-sertifioidun turvallisuuden suojaamaan älypuhelinta useilta vaaroilta, kuten ylijännitteeltä ja ylivirralta. Nämä ominaisuudet huomioon ottaen NEWDERY näyttää olevan hyvä ostaa hintaan 24,99 dollaria.

USP: UL-sertifioitu turvallisuus

Tutustu Amazoniin

2. AideaZ

Tämä 10000 mAh: n ulkoinen litiumioniakkulaturi pidentää älypuhelimesi katseluistuntoa varaosalla, joten et koskaan unohda suosikkiesityksesi uutta jaksoa.

Lisäksi se on ainoa kannettava virtapankki, jossa yhdistyvät ainutlaatuinen painevalettu metallijalusta, Qi-langaton lataus ja nanopuhelimen kahva tehokkuuden ja mukavuuden takaamiseksi.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. Langaton Kenu Bingebank Power Bank -latauslaite

Tämä 10000 mAh: n ulkoinen litiumioniakkulaturi pidentää älypuhelimesi katseluistuntoa varaosalla, joten et koskaan unohda suosikkiesityksesi uutta jaksoa.

Lisäksi se on ainoa kannettava virtapankki, jossa yhdistyvät ainutlaatuinen painevalettu metallijalusta, Qi-langaton lataus ja nanopuhelimen kahva tehokkuuden ja mukavuuden takaamiseksi.

USP: Jalustalla

Tutustu Amazoniin

4. Q

Niille, jotka etsivät minimalistista langatonta virtapankkia, tämä Q: n tarjous olisi yksi parhaista vaihtoehdoista. Kannettavan muotoilun lisäksi ulkoisessa laturissa on kolme latauskaapelia, joiden avulla voit mehuttaa useita laitteita samanaikaisesti. Lisää tähän PD 18W: n pikalataustoiminto, ja se on täysin varustettu turboahtamaan vuoden 2017 iPhonesi (tai muut tuetut laitteet).

Akun kapasiteetin osalta siinä on kunnollinen 10000 mAh: n akku, joka voi ladata laitteitasi useita kertoja. Turvaluokan Q-ulkoisella laturilla on lisäsuojaus, joka suojaa laitteitasi useilta uhilta, kuten oikosululta, ylivirralta ja ylijännitteeltä. LCD-ilmaisimen avulla se näyttää myös jäljellä olevan virran, jotta voit seurata akun varaustasoa.

USP: PD 18W nopea lataus

Tutustu Amazoniin

5. Mehiläisten AJAT

Bee TIMES tarjoaa sinulle langattoman virtapankin, joka lataa itsensä nopeammin kuin muut kannettavat laturit. DC 5V / 2A -liitännän avulla voit ladata tämän virtapankin kaksi kertaa nopeammin ja ladata iPhone X: n neljä kertaa langattomasti ja kuusi kertaa USB-kaapelilla.

Kahden USB-lähdön ja langattoman latauksen avulla voit ladata kolme laitetta samanaikaisesti. IPhonesi turvallisuuden vuoksi Bee TIMES suojaa laitteitasi ylikuormitukselta, ylipurkaukselta, ylijännitteeltä ja ylijännitteeltä.

USP: Suuri paristo

Tutustu Amazoniin

6. Gnceei

Gnceei on luonut tehopankin hirviön, jolla on 25000 mAh: n akkukapasiteetti neljän laitteen lataamiseen samanaikaisesti. Voit ladata yhden laitteen langattomasti ja kolme laitetta langalla. Tämä erittäin pienikokoinen virtapankki näyttää iPhonelta fyysisesti. Ei-iso profiili on helppo kuljettaa matkalaukussa.

Langallista latausta varten voit käyttää kolmea 2,4 A: n nopeaa lähtöä. Gnceei on rakentanut älykkään digitaalinäytön, joka osoittaa selvästi kannettavan laturin akun keston. Nauti iPhonen lataamisesta tien päällä!

USP: Ohut profiili

Tutustu Amazoniin

7. AUKEY

Aukey on tunnettu nimi lataustarviketeollisuudessa. Joten tämä langaton virtapankki ansaitsee potkun tässä laukaisussa. Suunnittelun kannalta se on saanut taskuystävällisen ilmeen, joka voi liukastua mukavasti sisään ja ulos taskustasi.

80000 mAh: n akku on suhteellisen alhainen. Voit kuitenkin luottaa siihen, että se tarjoaa turvallisemman ja tehokkaamman latausratkaisun iPhonelle. Lisäksi se tarjoaa myös 18 W: n virransyötön, joka voi viedä älypuhelimesi nopeasti päälle.

Lisäksi ulkoisessa laturissa on matalan virran lataustila virran kytkemiseksi alle 60 mAh: n matalavirtaisille laitteille, mukaan lukien kuntoseurannat, Bluetooth-kuulokkeet ja paljon muuta.

USP: Voi myös ladata matalavirtaisia ​​laitteita

Tutustu Amazoniin

8. BONAI

Tässä on paristokotelo, jolla on suurempi kapasiteetti ja pienempi koko. Se on hyödyllinen ja kannettava, 32800 mAh: n teholla. Se mahdollistaa kahden laitteen samanaikaisen lataamisen mukavuuden lisäämiseksi.

Lisäksi siinä on sisäänrakennetut LED-taskulamput, jotka ovat riittävän kirkkaita auttamaan hätätilanteissa. Siinä on myös tukeva rakenne, joka estää pölyn, kolhujen, pudotusten jne. Aiheuttamat vahingot. Lopuksi älykäs piiri varmistaa suojan ylikuormitukselta, oikosululta ja jännitteen epävakaisuuksilta.

USP: Suuri teho

Tutustu Amazoniin

9. Panergia

Tämä panergiatarjous on näyttänyt minulle melko tehokkaalta. 25000 mAh: n akun avulla se voi ladata iPhonea useita kertoja. Lisäksi langattoman Qi-latauksen tuki varmistaa, että sinulla on enemmän joustavuutta laitteen lataamiseen.

Tarjolla on kolme lähtöporttia, joten voit käynnistää useita laitteita kerralla. Täydellinen pitkälle matkalle, jossa joudut käsittelemään virranhimoisia laitteita. Toinen huomionarvoinen ominaisuus on sisäänrakennetut kaapelit, jotka varmistavat, että sinun ei tarvitse kantaa kaapeleita laitteen lataamiseen.

Kestävyyden edessä panergialla on kestävä rakenne, joka voi mukavasti soittaa. Hinnoiteltu 31,99 dollaria, se on myös suhteellisen halvempi kuin monet muut kilpailijat siellä.

USP: Turvallinen ja tehokas latausratkaisu

Tutustu Amazoniin

10. MAKU

BLAVOR tarjoaa Qi-virtapankin, joka on yhteensopiva iPhone 8, 8 Plus ja X -sarjojen kanssa. 10000 mAh: n kannettava laturi on pakattu litiumpolymeeriakulla, jonka lähtö on 5 V 2,1 A. LCD-virran ilmaisin näyttää tämän virtapankin akun tilan. Voit ladata iPhoneasi kaksi tai kolme kertaa.

Ennen kuin tämä virtapankki saapuu kotiovellesi, se läpäisee sarjan kokeellisia testejä ja sitten se myönnetään Ul-sertifikaateilla. BLAVOR on käyttänyt korkealaatuista ABS-tulenkestävää materiaalia tyylikkään ja ohuen virtapankin valmistamiseen.

USP: UL-varmenteet

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Mikä on suosikkisi Qi-virtapankki?

Oletetaan, että olet nauttinut näiden huippuluokan langattomien ulkoisten laturien selaamisesta. Muuten, minkä olet valinnut iPhonellesi ja mikä tekee siitä erottuvan.

Luulin, että haluat lukea myös nämä viestit:

 • Parhaat virtapankit iPhonelle
 • AirPower-vaihtoehdot iPhonelle
 • Parhaat langattomat autotelineet iPhonelle
 • Parhaat langattomat laturit iPhonelle

Uusimmat viestit