Parhaat Apple Watch -ajastinsovellukset vuonna 2021

Haluatpa ottaa jaksot oikeaan aikaan työn aikana, nukkua ajoissa tai koskaan myöhästyä mistä tahansa vaiheesta ruoanlaiton aikana, näistä parhaista Apple Watch -ajastinsovelluksista voi olla paljon apua! Ajastinsovellukset voivat auttaa sinua pysymään ajan tasalla työstäsi tai kaikesta, mikä on sinulle tärkeää. He voivat varoittaa sinua suorittamaan tietyn työn ajoissa. Voit myös mukauttaa ne täysin tarpeidesi mukaan. Haluatko yhden älykellollesi? Mene tutustumaan hienoimpiin watchOS-ajastinsovelluksiin!

# 1. Helppo kypsennysajastin

Easy Cooking Timer on suunniteltu erityisesti antamaan sinulle ruoanlaitto aikataulun mukaan, jotta et myöhästy. Voit syöttää yksityiskohdat tietyistä aterian vaiheista ja ajoista ja jatkaa ruoanlaittoa.

Ääni- ja visuaaliset hälytykset ilmoittavat, kun jokin vaihe on valmis. Tänään -widgetin avulla voit seurata, mikä vaihe alkaa seuraavaksi ja kuinka kauan ateria on valmis tarjoilemaan.

Hinta: $2.99

ladata

# 2. Seconds Pro -väliajastin

Seconds Pro on mitä tarvitset pysyäksesi huipputahdissa! Sovelluksen avulla voit luoda ajastimia helposti, ja sen mukana toimitetaan erilaisia ​​valmiin malleja, jotta työsi tehdään nopeammin. Se puhuu myös intervalli paikallisella kielelläsi, jotta pysyt tietoisena jäljellä olevasta ajasta.

Lisää hauskaa pelaamiseen myös koordinoimalla musiikkia ajastimien kanssa. Sovellus tukee Bluetooth-sykesensoreita, jotta voit määrittää näytön näyttämään nykyisen sykkeesi ja arvioidut polttamasi kalorit harjoittelun aikana. Lisäksi voit jakaa ajastimesi ystävillesi Facebookin ja Twitterin kautta.

Hinta: $4.99

ladata

# 3. Toista ajastin

”Repeat Timer” sisältää puhtaan käyttöliittymän ja antaa sinun asettaa ja seurata ajastimia. Voit määrittää, kuinka kauan ajastin toimii kullekin toistolle. Poistu sitten sovelluksesta tarkistaa lähtölaskenta tai sulje sovellus saadaksesi ilmoituksen jokaisesta toistosta.

Hanki muistutuksia juoda vettä tai keskittyä työhösi suunnitellun tauon aikana. Sovellus voi olla erittäin keskeinen tuottavuuden parantamisessa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Herätyskello HD

"Herätyskello HD" on monipuolinen ja siinä on useita käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia. Sovelluksen avulla voit asettaa useita hälytyksiä ja jopa muokata niitä suosikkiväreilläsi.

Voit myös luoda soittolistan ja nukahtaa rauhallisesti uniajastimen avulla. Sen avulla voit tarkistaa myös viimeisimmät twiitit. Hanki paikalliset säätiedot, kuten lämpötila, sää kuvaus ja tuulen yksityiskohdat suunnitellaksesi matkasi. Lisäksi voit lukea viimeisimmät uutiset myös Google RSS -lukijasta.

Hinta: $1.99

ladata

# 5. Ajastin +

"Timer +" on yksi suosikkini ajastinsovelluksista. Sen avulla voit asettaa useita ajastimia samanaikaisesti ja voit pitää niiden välilehden. Kun se toimii taustalla, voit käyttää muita sovelluksia sulkematta ajastimia.

Sovelluksen avulla voit toistaa ajastimia jopa 64 kertaa. Tänään widgetin avulla voit seurata mukavasti juoksevia ajastimia. Lisäksi sillä on VoiceOver-ominaisuus, joka on erittäin hyödyllinen näkövammaisille.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Valintasi?

Minkä yllämainituista sovelluksista olet valinnut? Olisin iloinen saadessani tietää sen nimen ja ominaisuudet, joista olet pitänyt siinä. Sitä paitsi, kerro minulle sovellukset, jotka haluat nähdä tässä luettelossa.

Haluat vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat Apple Watch Reminder -sovellukset
  • Apple Watch Alarm -sovellukset
  • Parhaat Apple Watch Fitness -sovellukset
  • Parhaat laskinohjelmat Apple Watchille

Uusimmat viestit