Kuinka unohtaa unohdettu Windows- ja Mac-salasana

Usean huipputason salasanahallinnan, kuten 1Password 7, saapumisen ansiosta salasanojen hallinnasta on tullut vähemmän tylsiä. Se on kuitenkin edelleen ei-toivottu harjoitus, jota harvat harrastavat.

Vaikka en ole koskaan halunnut käsitellä liikaa salasanoja, olen tehnyt rauhanprosessin pelastaakseni itseni ongelmasta. Ja onneksi olin pystynyt hallitsemaan saumattomasti kaikkia salasanojani viime viikkoon asti, jolloin aave palasi tyhjästä!

iSunshare Windows Password Genius for Mac ja Windows Review

Viime kuukausien aikana olin siirtynyt kokonaan uuteen MacBook Proon. Yhtäkkiä minun piti käyttää joitain tiedostoja, jotka oli paikallisesti tallennettu vanhaan Windows-tietokoneeseen. Ja kun menin hakemaan heitä, olin unohtanut järjestelmänvalvojan salasanan.

Kun etsin työkalua menetetyn käyttäjän salasanan palauttamiseksi, törmäsin iSunshare Windows Password Genius -ohjelmaan. Annoin sille yrittää nollata salasana ja onneksi se toimi hyvin palauttamalla Windowsin unohdetun salasanan. Silloin päätin kirjoittaa siitä lyhyen katsauksen!

Joten miten tämä salasanan palautustyökalu Windows 10: lle toimii?

“Windows Password Genius” toimii melko luotettavasti. Sinun on ensin luotava palautuslevy USB: lle tai CD / DVD: lle. Sen jälkeen tietokone on käynnistettävä USB-asemalla. Ja sitten saat mahdollisuuden vaihtaa salasanasi.

Koska prosessi on yksinkertainen, koko prosessin läpi pääsemisessä ei ole ongelmia. Lisäksi koko prosessi on turvallinen, etkä menetä mitään tietoja.

Voisin tuulta läpi koko tehtävän 10 minuutissa. Joten voin sanoa, että se on melko nopea.

Mitkä ovat vaatimukset?

Kuten yllä mainittiin, palautuslevyn luomiseen tarvitaan USB-asema tai CD / DVD. Lisäksi tarvitset Windows Password Genius -järjestelmän täydellisen version ja tietokoneen.

Ohjelmisto toimii sekä Windows- että Mac-tietokoneiden kanssa. Lisäksi se tukee jopa vanhempia Windows- ja macOS-versioita.

Saatavana ilmaiseen kokeiluun

Toinen merkittävä asia, josta pidin tästä salasanan palautustyökalusta Windows 10: lle, on se, että se on saatavana ilmaiseen kokeiluun. Siksi voit asentaa sen tietokoneellesi, jotta voit kurkistaa sen tarjontaan ennen premium-version käyttämistä.

Jos tarvitset kätevää salasanan palautusohjelmistoa, nyt on oikeus saada se. Tämä ohjelmisto on tällä hetkellä saatavana vain 19,95 dollaria alhaisempi kuin 29,95 dollaria - alkuperäinen hinta.

Kuinka nollata Mac- tai Windows PC -järjestelmänvalvojan salasana iSunshare Windows Password Genius -sovelluksella

merkintä: Jos USB-asemassa on joitain tiedostoja, muista tallentaa ne ennen prosessin jatkamista.

Vaihe 1. Ihan aluksi, aseta USB-asema tietokoneeseen.

Vaihe # 2. Käynnistä nyt iSunshare-ohjelmisto tietokoneellasi ja valitse laitetyyppi kuten USB-asema tai CD / DVD-ROM ja valitse se sitten avattavasta luettelosta.

Vaihe # 3. Napsauta sitten Aloita palaminen -painiketta.

Vaihe # 4. Nyt sinun pitäisi nähdä onnistunut ponnahdusikkuna. Napsauta OK.

Vaihe # 5. Seuraavaksi sinun täytyy Käynnistä tietokone USB: ltä.

Vaihe # 6. Nyt sinun täytyy pistoke käynnistettävissä USB-asema lukittuun Windows-tietokoneeseen.

Käynnistä sitten lukittu tietokone ja paina, kun näet toimittajan logon Boot Option -näppäin.

Vaihe # 7. Kun käynnistysvalikko tulee näkyviin, sinun on korostettava USB-asema ja paina Enter käynnistääksesi tietokoneen siitä.

Nyt ohjelmisto tunnistaa asennusaseman ja skannaa sen nopeasti.

Seuraavaksi sinun pitäisi nähdä rekisteröityjen käyttäjien nimi. Nyt voit valita käyttäjän ja napsauttaa Palauta salasana. Vahvista se sitten.

Vaihe # 8. Napsauta seuraavaksi Käynnistä uudelleen -painiketta ja poista USB-asema.

Siinä kaikki ihmiset!

Osta iSunshare

Tuomio

Tämä Windows 10: n salasanan palautustyökalu on merkitty. Se on melko yksinkertainen ja toimii tehokkaasti.

Pitäisikö minun suositella sitä sinulle? Joo. Jos joudut usein käsittelemään unohtuneita salasanoja, sinun tulisi pitää tämä työkalu tutkan alla.

Hintojen osalta se näyttää olevan hieman korkeammalla puolella. Jos kuitenkin otat koko asian perspektiiviin ja näet, kuinka kätevästi se palauttaa kadonneen avaimen, saatat olla hintalappu.

Uusimmat viestit