Sovelluslatausten tai päivitysten peruuttaminen Mac App Storesta

Olet lataamassa ohjelmistopäivitystä tai sovellusta Maciin. Yhtäkkiä muutat mielesi etkä halua enää ladata sitä. Kuinka tekisit Peruuta Mac App Store -sovellusten tai päivitysten lataaminen?

Vaikka Mac App Storen latausten peruuttaminen on melko helppoa, pieni prosessi ei ehkä ole tiedossa monille ihmisille. Miksi? Se johtuu siitä "Peruuttaa" painike toisin "Tauko" on hieman kääreiden alla. Anna minun näyttää, miten se tehdään!

Kuinka peruuttaa Mac App Storen lataukset tai päivitykset

Vaihe 1. Oletetaan, että lataat ohjelmistopäivityksen tai minkä tahansa sovelluksen Maciin. Käynnistä App Store tietokoneellasi.

Vaihe # 2. Jos lataat päivityksiä, napsauta Päivitykset-välilehteä.

Vaihe # 3. Nyt sinun on painettava Optio (⌥) -näppäin. Se muuttaa taukovaihtoehdon Peruuta-vaihtoehdoksi. Napsauta Peruuta samalla, kun pidät edelleen Optio (⌥) -näppäin.

Vastaavasti, jos lataat sovellusta, napsauta Osta-välilehteä. Pidä Optio-näppäintä painettuna ja napsauta sitten Peruuta.

Vaihe # 4. Näytölle tulee ponnahdusikkuna, jossa sinua pyydetään vahvistamaan. Klikkaa Peruuta lataus.

merkintä: Kun se näyttää asennuksen, et voi peruuttaa sovelluksen lataamista. Joten muista välttää prosessi, kun se on alkuvaiheessa.

Se siitä!

Paketoida

Sanoin, että se on paljon helppoa, mutta hieman hankalaa? Käytä nyt samaa prosessia estääkseen Mac App Storen lataukset.

On toinen tapa peruuttaa lataukset Mac-tietokoneellesi. Irrota tietokone vain Internetistä → ruudulle ilmestyy ponnahdusvalikko, jossa lukee "(x) lataaminen epäonnistui" → napsauta OK.

Haluat tarkistaa myös nämä viestit:

  • Kuinka nopeuttaa Macia
  • Näytä tiedostotunnisteen nimi MacOS: ssa
  • Automaattisten päivitysten poistaminen käytöstä Macissa yksinkertaisilla 3 vaiheilla

Onko sinulla palautetta? Olisi mukavaa tietää arvokas palautteesi alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit