Aikavyöhykkeen muuttaminen iPhonen Kalenteri-sovelluksessa

IPhonen / iPadin Kalenteri-sovelluksen aikavyöhykkeet ovat hämmentäviä. Jos poistat aikavyöhykkeen tuen käytöstä, tapahtuman hälytys kuuluu paljon myöhemmin kuin teknisesti sen pitäisi olla. Jos otat sen käyttöön, asiat voivat tulla melko hämmentäviksi.

Mutta tunnustetaan tämä kerran ja puhdistetaan se ikuisesti.

Aikavyöhykkeen muuttaminen iPhonen Kalenteri-sovelluksessa

Vaihe 1. Mene Asetukset.

Vaihe # 2. Näpäytä Posti, yhteystiedot ja kalenteri.

Vaihe # 3. Napauta nyt AikavyöhykeTuki.

Vaihe # 4. Kytke Aikavyöhyketuki päälle ja valitse aikavyöhyke (kirjoittamalla kaupunkisi nimi Aikavyöhyketarraan.)

Mitä tapahtuu, kun teet tämän, on, että tapahtumien ajat muuttuvat aikavyöhykkeesi mukaan (yllä olevassa viimeisessä vaiheessa valitun aikavyöhykkeen mukaan).

Jos olet luonut tapahtuman (tai lisännyt tapahtuman, jonka joku on jakanut) tietyn aikavyöhykkeen perusteella (esimerkiksi Tyynenmeren alue), aika muutetaan aikavyöhykkeesi mukaan. Tämä auttaa sinua saamaan ilmoituksen ajallaan, asiayhteyteen .

Jos esimerkiksi PST: ssä on kello 10.00 tapahtuma (kuten WWDC tai Applen iPhone-tapahtuma) ja asut itäisessä ajassa, tapahtumalla on aikaa klo 13.00. Voit tietysti muuttaa tämän asetuksen aikavyöhykkeeksi, josta haluat ilmoituksen Aikavyöhyke-kaupunkivalinnalla.

Entä jos haluan saada tapahtuman ajan vain tapahtuman sijainnin aikavyöhykkeelle? Tai entä jos en halua Kalenterin vaihtavan aikavyöhykkeitä?

Sammuta vain aikavyöhyketukikytkin, niin kaikilla luotuilla tai jaetuilla tapahtumilla on sama aika kuin niiden kanssa. Mitään muutoksia ei oteta käyttöön suhteellisen aikavyöhykkeen perusteella. En ymmärrä, kuinka siitä on hyötyä, mutta jos haluat, niin sinun on vain kytkettävä se pois päältä.

Hieman liittyvässä muistiinpanossa katsotaan joitain parhaita iPhonen kalenterisovelluksia.

Siinä kaikki, kaveri!

Uusimmat viestit