Apple ID: hen liittyvän sähköpostiosoitteen muuttaminen iPhonessa

Apple ID: hen liittyvän sähköpostiosoitteen muuttamisesta on tullut hieman helpompaa iOS 10.3: ssa. Aikaisemmin voit tehdä sen vain käymällä Apple ID -sivullasi.

Jos et enää käytä iCloud-tiliisi linkitettyä sähköpostiosoitetta tai et pääse siihen, haluat vaihtaa Apple ID: si. On parempi käyttää aktiivista sähköpostiosoitetta Apple ID: n kanssa, koska se tarjoaa enemmän turvallisuutta. Lisäksi saat suosituksia uusista sovelluksista, uusimmat ilmoitukset ja Apple News -päivitykset. Anna minun näyttää, miten se tehdään!

Apple ID: hen liittyvän sähköpostiosoitteen vaihtaminen suoraan iPhonesta ja iPadista, jossa on iOS 10

merkintä: Sinun on käytettävä uusia kirjautumistietojasi kaikissa käyttämissäsi Apple-palveluissa; vaihdettuasi Apple ID: si.

Vaihe 1. Käynnistä Asetukset-sovellus iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Napauta seuraavaksi profiiliasi.

Vaihe # 3. Nyt sinun on napautettava Nimi, puhelinnumerot, sähköposti.

Vaihe # 4. Napauta sitten Muokkaa.

Vaihe # 5. Napauta punaista painiketta ja napauta sitten Poista.

Napauta sitten Jatka ja noudata ohjeita.

Saatat joutua vastaamaan muutamaan turvakysymykseen muuttaessasi sähköpostiosoitettasi.

Kun annat uuden sähköpostiosoitteen, vahvistuskoodi lähetetään tähän osoitteeseen. Sinun on annettava koodi kenttiin vahvistaaksesi uuden sähköpostiosoitteesi.

Se siitä!

Sinulla on mahdollisuus vaihtaa syntymäpäiväsi, nimi ja Apple ID -tunnukseen liittyvä osoite. Jos et halua vastaanottaa ilmoituksia, suosituksia, viimeisimpiä julkaisuja, sammuta kytkimet Ilmoitukset, Apple Music, Uudet sovellukset ja muut, Apple News Updates -kohdan vieressä.

Kirjautua ulos

Nyt on paljon helppoa muuttaa iCloudiin liitettyä sähköpostiosoitetta, eikö olekin? Varmista, että käytät aina aktiivista sähköpostiosoitetta. Varmistaaksesi, että Apple ID on suojattu, ota kaksivaiheinen todennus käyttöön lisäämällä siihen suojaustaso.

Tykkää tämä viesti? Kerro meille palautteesi kommenteissa.

Uusimmat viestit