Kuinka käyttää iPhonea Mac-hiirenä

Me kaikki tiedämme, että iPhone on melko uskomaton laite, jolla on loputon luettelo ominaisuuksista. Aivan kuten se toimii myös web-kamerana tai tietokoneen kauko-ohjaimena, voit käyttää sitä myös Mac-hiirenä. Tästä voi olla hyötyä, jos haluat toistaa ja hallita musiikkia tietokoneellasi samalla kun teet askareita talon ympäri. Tai vaikka tavallinen hiiresi lakkaisi yhtäkkiä toimimasta, etkä voi vaihtaa sitä heti. IPhonen käyttäminen hiirenä on mahdollista joidenkin sovellusten kautta. Katsotaanpa muutama.

Kuinka käyttää iPhonea hiirenä etähiiren kanssa

Remote Mouse on erittäin kätevä iPhone-sovellus, joka toimii kuin viehätys muuntaa puhelimesi kosketusnäyttö kosketuslevyksi PC: lle / Macille. Se voi toimia myös näppäimistönä.

Remote Mouse iPhone -sovellus on saatavana kahtena versiona: ilmainen, joka näyttää mainoksia, ja 1,99 dollarin versio, joka ei sisällä mainoksia. Sovellus muodostaa yhteyden Maciin / PC: hen langattoman yhteyden kautta (WiFi tai matkapuhelindata). Tämä on hienoa, koska Bluetooth-ohjatut sovellukset eivät ole yhtä tehokkaita ja niillä on rajallinen kantama.

Voit käyttää Remote Mouse -hiirtä seuraavasti:

  • Lataa Remote Mouse -sovellus iPhoneen
  • Lataa ohjelmiston Mac- / PC-versio osoitteesta www.remotemouse.net
  • Suorita ohjelmisto Mac / PC: llä
  • Avaa nyt Remote Mouse iPhonessa
  • Napauta Käynnistä ja sen pitäisi muodostaa yhteys automaattisesti, jos iPhone ja Mac / PC ovat samassa Wi-Fi-verkossa
  • Se siitä! Jos se ei muodosta yhteyttä automaattisesti, voit antaa PC: n / Macin IP-osoitteen myös manuaalisesti napauttamalla pientä IP-hakukuvaketta

Se siitä! Puhelimesi näyttö muuttuu nyt ohjauslevyksi. Kahden sormen napautus otetaan hiiren kakkospainikkeella ja pyyhkäisy otetaan vierityksenä. Näytöllä on myös painikkeita, joita voit napauttaa jäljitelläksesi napsautuksia. Etähiiri on suosikkisovelluksemme käyttää iPhoneasi hiirenä, mutta jos haluat kokeilla muita vaihtoehtoja, olemme listanneet pari muuta alla.

Muuta iPhone Mac-hiireksi näiden sovellusten avulla

# 1. Mobiilihiiren kaukosäädin

Tämä on hieno sovellus, jolla voit muuntaa iPhonen välittömästi langattomaksi hiireksi Macille! Haluatpa surffata verkossa, selata valokuviasi tai hallita musiikkisoitinta sohvalta, Mobile Mouse tekee siitä helppoa. On ilmainen versio, joka tarjoaa sekä hiiren että näppäimistön toiminnot. Maksettu PRO-versio menee askeleen pidemmälle mahtavien ominaisuuksien, kuten macOS-tyylisen telakan, salasanasuojauksen, ohjelmoitavien pikanäppäinten ja muun kanssa. Lataa mobiilisovellus yllä olevasta linkistä ja lataa palvelin tietokoneellesi Mobilemouse.com -sivustolta

Hinta: $1.99

ladata

# 2. Kaukosäädin: hiiri / näppäimistö / esitys / ohjauslevy

Tämä sovellus on tyylikäs, muokattavissa ja täysin toimiva heti asennuksen jälkeen. Kun olet ladannut sen puhelimeesi napsauttamalla yllä olevaa linkkiä, hanki tietokoneesi auttajaversio Benzle.com -sivustolta. Sovellus jäljittelee kaikkia Macin erikoistoimintonäppäimiä, mukaan lukien kirkkauden säätö ja media / äänenvoimakkuuden säätö. App Storen käyttäjien arvostelut kiittävät erityisesti sen helppokäyttöisyyttä.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

# 3. Kaukosäädin, hiiri ja näppäimistö

Tällä on yli miljoona latausta ja lähes 90% positiivisia arvosteluja App Storessa. Hiiren ja näppäimistön lisäksi voit jopa käynnistää minkä tahansa sovelluksen Macissasi, lähettää Macin nukkumaan, herättää sen ja suorittaa monia muita hyödyllisiä toimintoja hallita tietokonetta etäyhteyden kautta. Sinun on ladattava Mac Helper -sovellus Cherpake.com-sivustolta ja yhdistettävä Mac- ja iOS-laitteesi samaan WiFi-verkkoon, jotta asennus tapahtuu.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

# 4. FullControl: Kaukosäädin Macille

Tämä eroaa muista, koska se on erittäin muokattavissa ja jokaiselle Mac-sovellukselle on erityisiä komentoja. Voit käynnistää tiedostoja, hallita tallennusvälineitä ja sammuttaa tai käynnistää tietokoneen uudelleen sormella napauttamalla tai napauttamalla. Voit päivittää maksulliseen versioon, jotta voit ottaa Mac-kuvakaappauksia etänä ja nauttia muista hienoista ominaisuuksista. Tietokoneesi apusovellus on saatavilla ilmaiseksi osoitteesta Fullcontrol.cescobaz.com.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

Käärimistä…

Joten käytätkö koskaan iPhoneasi hiirenä? Mihin käytät sitä ja mitkä näistä sovelluksista toimivat parhaiten sinulle? Jaa kokemuksesi alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit