Super Mario Run Crashing iPhonessa ja iPadissa: Kuinka korjata se

Muutama tunti sitten olin purjehtinut sujuvasti uudella peliaistinnolla nimeltä "Super Mario Run". Juuri kun valmistauduin haastamaan parhaan ystäväni, loputon juoksupeli alkoi kaatua iPhonellani.

Pelisovellus kaatuu uudestaan ​​ja uudestaan, kun se käynnistetään. Muutamissa tapauksissa se kaatui, kun olin juuri löytänyt kultaa keskellä jännittävää istuntoa. Onneksi muutama temppu auttoi minua ratkaisemaan ongelman. Täällä he ovat!

Kuinka korjata Super Mario Run Crashing -ongelma iPhonessa ja iPadissa

Ratkaisu # 1. Pakota uudelleenkäynnistä iPhone

Yksi ensimmäisistä temppuista, jonka yritin korjata tämän loputtoman juoksijapelin kaatumiseen, oli voiman uudelleenkäynnistys. Onneksi se toimi minulle.

Paina ja pidä PÄÄLLE / POIS-painiketta ja Koti-painiketta kerralla noin kymmenen sekunnin ajan iPhonessa ja iPadissa, kunnes näytöllä näkyy Apple-logo.

IPhone 7: ssä ja 7 Plus: ssa on painettava virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta pitkään.

Ratkaisu # 2. Alempi renderointi- ja grafiikka-asetus

Jos ensimmäinen temppu ei toimi ongelman korjaamisessa, laske pelin renderointi ja grafiikka-asetukset, käynnistä iPhone uudelleen ja yritä toistaa sitä uudelleen.

Ratkaisu # 3: Nollaa kaikki asetukset

Yritä palauttaa laite tehdasasetuksiin. Se ei poista valokuvia tai tietoja älypuhelimestasi. Valitse Asetukset → Yleiset → Nollaa → Nollaa kaikki asetukset.

Ratkaisu # 4. Onko iPhone täynnä tilaa? Vapauta tallennustilaa

Laitteesi puute voi aiheuttaa sovellusten kaatumisen. Siirry tähän viestiin puhdistaaksesi iPhonen poistamatta mitään valokuvaa tai sovellusta ja noutaa paljon tallennustilaa.

Ratkaisu # 5: Palauta iPhone uudeksi

Jos mikään yllä mainituista temppuista ei auta sinua korjaamaan kaatumiseen liittyvää ongelmaa, palauta iPhone uudeksi. Se voi auttaa sinua ratkaisemaan sovelluksen satunnaisen kaatumisen. Varmista, että varmuuskopioit laitteesi ennen palautusprosessin aloittamista.

Se siitä!

Olen varma, että näiden vinkkien avulla voit päästä eroon tästä kaatuneesta Super Mario Run -kysymyksestä.

Saatat haluta tarkistaa nämä parhaat vinkit pelataksesi tätä peliä älykkäästi laitteellasi. Kokeile näitä erinomaisia ​​vaihtoehtoja juuri kun kyllästyt siihen.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found