Parhaat kuponkisovellukset iPhonelle vuonna 2021

Jos löydät kuponkeja ostamallesi tuotteelle, voit leikata kulujasi paljon. Miljoonia kuponkeja on saatavilla melkein kaikkeen mitä vain ajatella. Ihmiset käyttävät niitä myös säästääkseen paljon. Entä jos saisit kaikki nämä tiedot suoraan iPhonellasi, joten kun seuraavan kerran aloitat kaupan tai vähittäiskaupan tuotemerkin, voit käyttää kuponkeja alennusten saamiseen?

Se on suunnitelma. Kun aloin etsiä parhaita kuponkisovelluksia iPhonelle, kävi ilmi, että niitä ei ole vain kymmeniä, vaan satoja. Suurin osa näistä on melko hyviä, ja jos olet Yhdysvalloissa, melkein kaikki nämä ovat erittäin hyödyllisiä.

1. Ibotta

IOS-laitteesi “Ibotta” -toiminnon avulla voit nopeasti löytää parhaat tarjoukset, eksklusiiviset tarjoukset ja säästää paljon rahaa ostoksillesi. Sen avulla voit skannata kuittiviivakoodisi tai linkittää kanta-asiakaskorttisi saadaksesi käteispalautussäästöjä ja palkkioita.

Voit säästää rahaa yli 750 000 kaupassa ja ravintolassa, kuten Best Buy, Walgreen, Target ja muissa. Saat myös alennuksia ostoksista joistakin sovelluksista, kuten Boxed, Groupon, Jet, Hotels.com, jne. Lisäksi voit kutsua ystäviä ja ansaita bonuksia.

Hinta: Vapaa

ladata

2. RetailMeNot

RetailMeNot (tuotemerkki) on kaikkien alennus- ja kuponkikampanjoiden kärjessä. Se saa parhaat tarjoukset melkein kenellekään muulle, ja se on mielettömän suosittu verkkosivusto. Niin on heidän iPhone-sovelluksensa.

Saat push-ilmoituksia, parhaat tarjoukset ja sijaintipalveluihin perustuvat kuponit, hienot uudet kuponit tunnin tarpeen mukaan. Se on kultakaivos.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Groupon

Ostajana haluat, että sinulla on ”Groupon” käytettävissänne. Siksi, miksi arvostan tätä sovellusta niin korkealla (sijoitusluokan numero 8 sijalle shoppailuluokassa), johtuu siitä, että se on täydellinen paketti.

Voit hyödyntää parhaita paikallisia tarjouksia ja säästää jopa 70% usein ostamistasi asioista. Kurkista puskurin alennukset ja kuponit joogastudio, kauneushoitola, pizzapaikka ja paljon muuta. Ja jos löydät jotain sopivaa makusi mukaan, tartu niihin heti!

Sovelluksen avulla voit myös selvittää kaupungin hienoimmat paikat, kuten erittäin arvostetut ravintolat, kylpylät ja kuntosalit jne. Lisäksi voit saada jopa 30% käteistä takaisin Groupon + -ravintoloissa.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Kupongit.com - ruokakauppakupongit

"Coupons.com" on ostajien yksi suosikkikohteista, koska voit antaa sinulle mahdollisuuden hallita ruokaostoksia ja säästää helposti. Yhdistä kaupan kanta-asiakaskortti tähän sovellukseen, niin voit lisätä kuponin vain napautuksella. Kaupassasi ei ole kanta-asiakaskortteja? Saat rahat takaisin lähettämällä kuitit. Helppokäyttöisten ominaisuuksien ansiosta se on poikkeuksellisen kätevä myös niille, jotka ovat juuri kehittäneet suurta mieltymystä suuriin kauppoihin.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Käännä

Jos ostokset innostavat sinua eniten viikonloppuisin, sinun ei pidä hukata Flippiä. Voit hakea joukosta mainoksia ja yhdistää kuponkeja viikkomainoksilla sellaisilta huippumerkkeiltä kuin Walmart, Family Dollars, Walgreens, Target. Leikkaa esineitä, jotta voit järjestää ostoslistasi parhaalla mahdollisella tavalla. Aseta muistutuksia, ettet koskaan anna minkään hienon kaupan mennä pois. Voit taata, että säästät jopa 20-50% suosikkituotteistasi.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Krazy kuponki Lady

Haettaessa tonnia kuponkeja tien päällä, “Krazy Coupon Lady” on hieno vaihtoehto. Paikannusominaisuuden avulla löydät heti tunnettuja kauppoja, kuten Dollar General, Target, CVS, Walgreens, Walmart, Rite Aid, Costco, Dollar Tree, Whole Foods, Publix ja paljon muuta.

Sovelluksen avulla voit kurkistaa 60 kuuminta tarjousta joka päivä, jotta voit säästää paljon rahaa suosikkikohteisiisi. Valintasi perusteella voit luoda eksklusiivisen luettelon seuraamaan asioita, jotka kiehtovat sinua vaivattomasti. Lisäksi sen avulla voit synkronoida kaikki tietosi, jotta voit käyttää niitä myös muilta laitteilta.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Kupongit-sovellus

Jos haluat saada kuumia kuponkeja ja ostaa alennuskoodeja, et voi mennä pieleen Kupongit-sovelluksen kanssa. Kun sovellus päivittää kuponkeja ja viikoittaisia ​​mainoksia säännöllisesti, on suuri mahdollisuus löytää jännittäviä tarjouksia useammin kuin ei. Lisäksi voit lunastaa käteissäästöisiä kuponkialennuksia vain sovelluksen sisäpuolelta.

Etkö halua suurta tarjousta luiskahtavan tutkastasi? No, sovellus lähettää sinulle ilmoituksia paikallisten tuotteiden myynnistä, mukaan lukien vaatteet, meikki, päivittäistavarat ja paljon muuta. Siksi voit hyödyntää jokaista isoa kauppaa ja säästää paljon taalaa.

Aikana, kun olet liikkeellä, voit jopa tarkistaa paikallisten huoltoasemien halvimman kaasun hinnan säästääksesi rahaa. Vaikka tämä kuponkisovellus on saatavilla ilmaiseksi, voit käyttää 1,99 dollaria kuukaudessa mainosten poistamiseksi.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto

ladata

8. SnipSnap

“SnipSnap” tarjoaa valtavan valikoiman myymäläkuponkeja. Löydä henkilökohtaiset säästöavustajasi Scout helposti etsimiesi tuotteiden parhaat tarjoukset.

Saat heti mobiilialennuksia, jännittäviä kuponkeja ja parhaat hinnat melkein mihin tahansa tuotteeseen. Lisäksi se voi jopa antaa sinulle pääsyn hintahaun vaihtoehtoihin. Heti kun astut kauppaan, se muistuttaa sinua tallentamastasi kuponista. Se lähettää sinulle myös ilmoituksia, kun kuponkeidesi viimeinen käyttöpäivä on päättymässä.

Hinta: Vapaa

ladata

9. GeoQpons

"GeoQpons" voi olla valtava lahja ostajille. Yhdistämällä myymälä- ja verkkokupongit, tilausmyynnin, ostoslistan ja kanta-asiakaskortit, tämän kuponkisovelluksen avulla voit tehdä ostoksia useissa tunnetuissa myymälöissä, kuten Target, Walgreens, Kohls, Michaels, Macy's, Best Buy, Walmart, Costco, Nordstrom, Meijer, CVS Apteekki, Kohl's, Bath and Body toimii ja paljon muuta.

Varmistaaksesi, että voit hyödyntää upeita tarjouksia parhaalla mahdollisella tavalla, se tarjoaa ainutlaatuisia päivittäisiä tarjouksia. Voit napsauttaa suosikkikuponkejasi nopeasti ja tallentaa ne. Etkö halua jättää huomiotta kuumimpia esineitä? Tee erityinen ostoslista, jotta voit seurata ostamiasi asioita tarkasti ja säästää niissä myös paljon rahaa. Voi kyllä, sovellus ilmoittaa sinulle heti, kun kaikki uudet kuponit saapuvat, jotta voit tarttua varhaislintutarjouksiin epäonnistumatta!

Hinta: Vapaa

ladata

10. Kuponki

Myöskään CouponCabin ei tarvitse esittelyä. Se on kaunis sovellus, joka on suunniteltu auttamaan käyttäjiä löytämään paikallisia kuponkeja helposti. Sisältää valtavan valikoiman ominaisuuksia ja kattaa yli 4000 tuotemerkkiä ja kauppaa. Se lähettää myös push-ilmoituksia, kun uusia kuponkeja on lisätty, ja iCloud-tuen avulla voit käyttää sovellusta kaikissa iDevices-laitteissasi.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Valintasi?

Anna nyt kokeilla näitä suosituimpia kuponkisovelluksia hyödyntämään suuria tarjouksia ja upeita tarjouksia. Varmista, että asetat hälytykset, jotta et koskaan menetä suuria tarjouksia. Jos haluat ystäviesi käyttävän hyviä tarjouksia, jaa listasi myös heidän kanssaan.

Haluat tarkistaa myös nämä viestit:

  • Parhaat ostosovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Muotisovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat kustannusten seurantasovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found