WiFi ei toimi iOS 14: ssä iPhonessa tai iPadissa? 10 tapaa korjata!

Joskus saattaa olla vaikeaa saada Wi-Fi toimimaan oikein iPhonessa. Huolimatta yhteyden muodostumisesta verkkosivustot tai sovellukset eivät välttämättä lataudu. Joskus laitteesi on jopa mahdotonta liittyä WiFi-verkkoon. Onneksi olemme keksineet joitain testattuja ratkaisuja korjaamaan WiFi ei toimi -ongelman iPhonessa, jossa on iOS 14 tai 13.

 1. Tarkista reititin
 2. Sammuta Wi-Fi ja muodosta yhteys uudelleen
 3. Ota lentokonetila käyttöön ja poista se käytöstä
 4. Käynnistä iPhone uudelleen
 5. Unohda Wi-Fi-verkko ja liity uudelleen
 6. Sammuta VPN
 7. Päivitä iPhone uusimpaan iOS: ään
 8. Nollaa verkkoasetukset
 9. Käytä mukautettua DNS: ää
 10. Ota yhteyttä Applen tukeen

1. Tarkista reititin

Ensimmäinen askel on varmistaa, että olet langattoman reitittimen alueella, ja asiat ovat tältä osin oikein.

Avaa asetukset sovelluksen iPhonessa ja napauta Wi-Fi. Varmista, että olet yhteydessä oikeaan verkkoon. Sininen rasti nimen edessä tarkoittaa, että olet yhteydessä. Napauta tämän jälkeeniOikean yhdistetyn Wi-Fi-nimen vieressä ja kytke päälle Automaattinen liittyminen.

Merkintä: Joskus laite todellisen verkon (koti, toimisto jne.) Sijaan voi liittyä automaattisesti avoimeen, ei-toimivaan verkkoon, johon olet ehkä liittänyt vahingossa tai tarkoituksella aiemmin. Voit korjata tämän napauttamallai‘Tämän Wi-Fi-nimen vieressä ja poista automaattisen liittymisen kytkin käytöstä.

Lopuksi ja mikä tärkeintä, Käynnistä Wi-Fi-reititin uudelleen. Tämä on yksi helpoimmista, varmimmista ja nopeimmista tavoista korjata ongelma. Voit käyttää virtakytkintä tai reitittimen virtapainiketta sammuttaaksesi sen ja käynnistämällä sen uudelleen minuutin kuluttua.

2. Sammuta Wi-Fi ja muodosta yhteys uudelleen

 1. Avaa asetukset sovellus ja napauta Wi-Fi.
 2. Sammuta kytkin Wi-Fi.
 3. Kytke se takaisin päälle 30 sekunnin kuluttua napauttamalla samaa kytkintä.
 4. Anna iPhonen muodostaa yhteys tunnettuun verkkoon. Tai napauta tarvittaessa Wi-Fi-nimeä liittyäksesi siihen. Anna pyydettäessä Wi-Fi-salasana.

3. Ota lentokonetila käyttöön ja poista se käytöstä

 1. Tuo hallintakeskus esiin: Pyyhkäise iPhonella, jolla on Face ID, pyyhkäisemällä alas näytön oikeasta yläkulmasta. Malleissa, joissa on Koti-painike, pyyhkäise ylöspäin näytön alareunasta.
 2. Napauta lentokone -kuvaketta.
 3. Napauta 15 sekunnin kuluttua samaa kuvaketta poistaaksesi sen käytöstä.

IPhonen pitäisi muodostaa yhteys automaattisesti Wi-Fi-verkkoon, ja asioiden pitäisi toimia oikein. Yhdistä tarvittaessa Wi-Fi-verkkoon manuaalisesti Asetukset-sovelluksesta (edellä esitetty menetelmä).

4. Käynnistä iPhone uudelleen

Tämä on tehokas ratkaisu useiden iPhone-verkko-ongelmien ratkaisemiseen. Kun käynnistät laitteen uudelleen, RAM tyhjennetään, rikkoutuneet tehtävät nollataan, väärin käyttäytyvät sovellukset saavat uuden alun ja paljon muuta. Tämän seurauksena väliaikaiset ongelmat ratkaistaan.

Uudelleenkäynnistys tarkoittaa laitteen sammuttamista ja sitten uudelleen käynnistämistä. Voit käyttää fyysisiä painikkeita tavalliseen tapaan tai seurata iPhonen uudelleenkäynnistystä koskevaa opasta.

5. Unohda Wi-Fi-verkko ja liity uudelleen

Varmista, että tiedät Wi-Fi-salasanan, ennen kuin suoritat alla olevia ohjeita.

 1. Avaa asetukset sovellus ja napauta Wi-Fi.
 2. Näpäytä 'i”Liitetyn verkon vieressä.
 3. Näpäytä Unohda tämä verkkoUnohtaa.
 4. Valinnainen, mutta suositeltava: Käynnistä iPhone uudelleen.
 5. Avaa asetukset sovellus → Wi-Fi. Napauta Wi-Fi-nimeä ja anna sen salasana muodostaaksesi yhteyden uudelleen.

6. Sammuta VPN

Saatat kohdata ongelmia, kun VPN on yhteydessä (joissakin tapauksissa ja joissakin sovelluksissa ja verkkosivustoissa). Voit korjata tämän sammuttamalla VPN: n sen sovelluksella. Tai avaa asetukset sovelluksen ja sammuta valinta VPN.

7. Päivitä iPhone uusimpaan iOS: ään

On hyvä, että sinulla on käyttöjärjestelmän uusin versio. Tämä varmistaa, että sinulla on viimeisimmät ominaisuudet ja uusimmat parannukset. Päivitä iPhonesi, jotta saat sujuvan ja huolettoman kokemuksen. Tämän jälkeen Wi-Fi-ongelmasi voivat olla menneisyyttä!

8. Nollaa verkkoasetukset

Tämä poistaa kaikki iPhonen verkkoasetukset, kuten tallennetut Wi-Fi-, Bluetooth-laitteet, VPN-kokoonpanot jne., Ja palauttaa ne oletusasetuksiin. Tämä ei kuitenkaan vaikuta henkilötietoihin, kuten valokuviin, videoihin, yhteystietoihin, sovelluksiin.

 1. Avaa asetukset sovellus ja napauta Kenraali.
 2. Siirry loppuun ja napauta Nollaa.
 3. Näpäytä Nollaa verkkoasetukset.
 4. Anna laitteen salasana ja vahvista.

9. Käytä mukautettua DNS: ää

Mikään yllä olevista ratkaisuista ei toimi sinulle? Tällaisessa tilanteessa voit yrittää muuttaa iPhonen DNS: ää. Tämä voi korjata Wi-Fi-yhteyden ongelman, varsinkin jos sinulla on vaikeuksia käyttää tiettyjä verkkosivustoja ja sovelluksia.

10. Ota yhteyttä Applen tukeen

Lopuksi, kun mikään ei näytä ratkaisevan ongelmaa, on aika ottaa yhteyttä viralliseen Apple-tukeen. Voit tavoittaa heidät verkkopuhelun, puhelun tai jopa Twitterin kautta.

Kirjautua ulos

Toivon, että pystyit korjaamaan ongelman ja saamaan Wi-Fi-yhteyden jälleen toimimaan. Kerro meille ja tuleville lukijoille, mitkä ratkaisut toimivat sinulle. Voit myös mainita kaikki ylimääräiset temput, jotka sinulla on.

Jos sinulla on Wi-Fi-ongelmia Macin kanssa, kattava oppaamme on katsonut sinut.

Viimeinkin ehdotan, että tarkistat uuden iOS 14: een liittyvän sisällön. Uusin versio on tuonut useita uusia ominaisuuksia, joita et saa hukata!

 • Vaiheet vaihtaa sovelluskuvakkeita iOS 14: ssä iPhonessa
 • Takaisin käyttäminen Napauta iPhonessa, jossa on iOS 14
 • IPhonen sovelluskirjaston käyttäminen iOS 14: ssä
 • iOS 14: WiFi-verkon vaihtaminen iPhonen ohjauskeskuksessa

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found