Kuinka lopettaa sovelluskuvakkeiden heiluttaminen iPhone X -sarjassa

Aina kun löydän minkä tahansa sovelluksen hyödyttömäksi tai en enää tarvitse sitä, poistan sen. Sovelluksen poistaminen iPhone 8: sta tai vanhemmasta on melko yksinkertainen. Kosketa vain sovellusta, jonka haluat ampua ulos laitteestasi, ja kun sovellukset alkavat heilua, napauta sovelluksen ”X” -painiketta ja vahvista sitten ponnahdusikkunassa Poista. Lopuksi paina Koti-painiketta lopettaaksesi. Mutta miten lopetat sovelluskuvakkeiden heiluttamisen poistettuasi sovelluksen iPhonessa X, Xs, Xs Max ja XR, koska sillä ei ole Koti-painiketta?

Muokkaustilan lopettaminen poistettuasi sovelluksia iPhonessa X, Xs, Xs Max ja XR

Vaihe 1. Ensinnäkin, sinun on siirryttävä muokkaustilaan iPhonessa. Voit tehdä niin, sinun on kosketa sovelluskuvaketta pitkään.

Vaihe # 2. Ja kun sovellus alkaa ravista, Valmis-painike ilmestyy oikeaan yläkulmaan. Napauta sitä.

Siinä kaikki ihmiset!

Sovelluskuvakkeet palaavat normaaliin tilaansa.

Koska Valmis-painike sijaitsee kulmassa, silmäni eivät huomanneet sitä alun perin. Siksi ajattelin, että ainoa tapa päästä pois muokkaustilasta oli painaa sivupainiketta. Mutta se ei ollut ollenkaan kätevää. Onneksi silmäni löysivät pian piilotetun painikkeen.

Ota:

Millainen on ollut elämäsi ilman Koti-painiketta iPhone X -sarjassa? Oletko tottunut kotipalkkiin vai pidätkö sitä yhtä kätevänä kuin Touch ID -painike? On tapa, jolla saat virtuaalisen Koti-painikkeen iPhone X: ään tai uudempaan suorittamaan joitain perustoimintoja, kuten kuvakaappausten sieppaaminen hieman helpommin.

Haluat lukea myös nämä viestit:

  • Miten saavutettavuutta käytetään iPhonessa X, Xs, Xs Max ja XR
  • IPhonen ja iPadin uudelleenkäynnistyksen pakottaminen
  • IPhonen asettaminen palautustilaan (kaikki mallit)
  • Kuinka parantaa iPhonen akun käyttöikää

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found