Valokuvan / videon kuvaaminen teleobjektiivilla iPhone 7 Plus -laitteessa

Vaikka iPhonella oli aina paras kamera, älypuhelin on tullut täysin eri liigaan iPhone 7 Plus: n saapuessa. Yhtäkkiä phabletin kaksoiskamerasta on tullut kateus kaikille.

10-kertaisen digitaalisen zoomauksen, muotokuvatilan ja teleobjektiivin avulla sinulla on kaikki tarvittavat vaihtoehdot upeiden valokuvien ottamiseen. Kun olemme jo yrittäneet 10-kertaisen digitaalisen zoomauksen ja muototilan, olemme nyt asettaneet katseemme teleobjektiiviin.

iPhone 7 Plus pystyy napsauttamaan kuvia kaksinkertaisella suurennuksella 56 mm: n vastaavalla objektiivilla. Selvitetään miten se toimii!

Valokuvien ja videoiden kuvaaminen teleobjektiivilla iPhone 7 Plus -sovelluksessa

  • Kun kuvaat kirkkaasti valaistuilla alueilla kaksinkertaisessa tilassa, Kamera-sovellus voi valita oletuksena 56 mm: n vastaavan
  • Kun kuvaat kuitenkin heikosti valaistulla alueella, Kamera-sovellus siirtyy oletuksena digitaalisesti zoomattuun laajakulmakuvaan
  • Jos älypuhelimeen on asennettu iOS 10.1, voit käyttää Portrait Mode -toimintoa, joka on varustettu kaappaamaan kuvia teleobjektiiviin

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Kamera-sovellus iPhonessa 7 Plus.

Vaihe # 2. Napauta seuraavaksi 1x -painiketta alaosassa vaihtaaksesi kohtaan 2x -tilassa.

Vaihe # 3. Nyt on aika kehystää täydellisesti ja ottaa upea kuva.

Kuinka ottaa valokuvia teleobjektiivien avulla kolmannen osapuolen sovelluksissa iPhone 7 Plus: ssa

On olemassa useita kolmannen osapuolen manuaalisia kamerasovelluksia, joiden avulla voit ottaa valokuvia teleobjektiivilla. Manuaalinen (3,99 dollaria) on yksi suosikkikamerasovelluksistamme, jonka avulla voit vaihtaa objektiivia helposti.

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Manuaalinen -sovelluksen iPhonessa.

Vaihe # 2. Nyt sinun on napautettava 1x yläosassa keskellä vaihtaa 2x -tilassa.

Vaihe # 3. Seuraavaksi kehys täydellisesti ja siepata upea laukaus.

Siinä kaikki!

Kaikkien niiden iPhone-käyttäjien (iPhone 5s, iPhone 6/6 Plus, iPhone 6s / 6s Plus, iPhone SE ja iPhone 7), jotka haluavat laittaa kätensä muotokuva-tilaan, tulisi FabFocus-kamerasovelluksella yrittää lisätä DSLR-kaltainen syvyys kenttä valokuvien hämärtymisellä.

Ja vain siinä tapauksessa, että haluat kaapata raakoja valokuvia iPhonelle tai iPadille, tutustu tähän täydelliseen oppaaseen.

Onko sinulla palautetta? Jaa se alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found