iPhone ei käynnisty tai sammuu satunnaisesti: Kuinka korjata tämä

Jotkut meistä ovat olleet siellä aiemmin: kaikki näyttää menevän hyvin, kun iPhone sammuu satunnaisesti tai muuten iPhone ei käynnisty. Ja se ei myöskään herää. Useimmissa tapauksissa tämä on akun latausongelma. (IPhone ei käynnisty, vaikka akkua olisi jäljellä 5%). Mutta se voi johtua myös muista ongelmista.

Olemme yrittäneet luetella ne täällä. Koska tämä on epämääräinen ja epäselvä ongelma, iPhonen vianmääritys, joka ei käynnisty satunnaisen sammuttamisen jälkeen, voi viedä paljon kokeiluja ja virheitä. Muista lyödä meitä, jos iPhonesi menee kaput, ja sinun täytyy herättää se.

iPhone sammuttaa itsensä satunnaisesti: vinkkejä tämän ongelman korjaamiseen

Vinkki # 1. Pakota Käynnistä iPhone uudelleen

Kova nollaus tai pakotettu uudelleenkäynnistys voi korjata monet ongelmat iPhonessa. Normaalisti tämä menetelmä auttaa sinua, kun iPhone sammuu itsestään, kaatuu jatkuvasti tai ei lataudu. Joskus iPhonen akku tyhjenee nopeasti, etenkin ohjelmistopäivityksen jälkeen. Voit ratkaista kaikki nämä ongelmat pakottamalla laitteen käynnistämään uudelleen.

IPhone 7: llä Apple muutti laitteen uudelleenkäynnistystapaa. Jos sinulla on iPhone 6s tai aiemmat mallit, voit pakottaa uudelleenkäynnistyksen pitämällä uni / herätyspainiketta ja kotipainiketta painettuna samanaikaisesti.

Käynnistä laite uudelleen noudattamalla tätä tapaa iPhone 7: ssä ja 7 Plus: ssa. Jos omistat iPhone 8/8 Plus-, iPhone X- ja uudemmat laitteet, laitteen uudelleenkäynnistys seuraa toista menetelmää ilman kotipainiketta.

Vinkki 2. Yhdistä seinälaturiin ja odota

Ensimmäinen asia, joka sinun on kokeiltava, on liittää iPhone seinälaturiin. Se ei välttämättä ole akkuongelma, mutta tämä on ensimmäinen asia, jota kannattaa kokeilla.

Kun olet muodostanut yhteyden, älä odota iPhonen käynnistyvän heti. Saatat joutua odottamaan noin 5-10 minuuttia. Joissakin harvoissa tapauksissa voi kestää jopa 20 minuuttia, ennen kuin iPhone käynnistyy.

Jos iPhone käynnistyy hetken kuluttua, tarkista akkukuvake. Jos se on punaisella vyöhykkeellä, puhumme vain akkuongelmasta. Vielä ei (jos akun varaus on yli 20%, vihreä), jotkin ohjelmisto-ongelmat ovat saattaneet aiheuttaa iPhonen sammumisen äkillisesti. Jos iPhone ei käynnisty, yritä painaa koti + nukkumis- / herätyspainiketta, kun iPhone on kytketty seinälaturiin. Tämän takana ei ole logiikkaa, paitsi että yhdistelmä potkaisee iPhonen yleensä palautustilaan.

Jos tämä toimi, sinun pitäisi nähdä a "Muodosta yhteys iTunesiin" -näyttö, jossa näkyy salama ja iTunes-kuvake. Kun näin tapahtuu, liitä iPhone iTunesiin ja tee palautus / palautus. (kyllä, tiedot voivat kadota, ellet ole aiemmin varmuuskopioinut).

Vinkki # 3. Aseta iPhone DFU-tilaan

Laitteen laiteohjelmistopäivitys (DFU) auttaa päivittämään iPhonen haluamaasi iOS-versioon. Huomaa, että DFU-tila eroaa palautustilasta, joka asentaa vain uusimman saatavilla olevan iOS-version iOS-laitteeseesi.

Ohjelmistopäivitysten lisäksi DFU-tila voi ratkaista monia vaikeita ongelmia, joita perinteinen palautus- tai palautustila ei pysty ratkaisemaan. Tarkista tämä täydellinen opas iPhonen asettamisesta DFU-tilaan.

Vinkki # 4. Päivitä Apple-ohjelmisto

On monia tapauksia, joissa ohjelmistopäivitys on korjannut paljon ongelmia. IPhonen satunnainen sammutus on saattanut johtua odottavasta ohjelmistopäivityksestä. Voit tarkistaa laitteesi iOS-päivityksen ja ladata ja asentaa sitten Applen uusimman ohjelmiston.

Jos olet ottanut automaattiset ohjelmistopäivitykset käyttöön, sinun ei pitäisi lyödä liipaisinta aina, kun Apple julkaisee päivityksen.

Ennen kuin päivität laitteen, sinun on vietävä varmuuskopio iPhonesta iTunesiin.

Vinkki # 5. Tarkista akun käyttö

Toistuva akun tyhjennys voi myös sammuttaa iPhonen satunnaisesti. Tämä tapahtuu yleensä ohjelmistopäivityksen jälkeen tai jotkin sovellukset käyttäytyvät oudosti laitteessa. Kaikissa tilanteissa voit tarkistaa akun käytön iPhonessa. Tämä antaa sinulle käsityksen siitä, mitkä sovellukset kuluttavat enemmän akkua puhelimessasi.

Vinkki # 6. iPhonen akun vaihto-ohjelma

Kun olet tarkistanut iPhonen akunkäytön, sinun on toteutettava joitain toimenpiteitä laitteen akun keston parantamiseksi. Kuitenkin, kun iPhonen akku ei parane, sinun on käytettävä akun vaihto-ohjelmaa. Käy Applen tukisivulla paristojen ja virran korjaamiseksi ja aloita paristojen vaihto.

# 4. Tarkista fyysiset vauriot (näyttö, lepopainike, kotipainike, neste jne.)

Fyysiset vahingot voivat myös aiheuttaa satunnaisen, äkillisen virran katkaisun.

Tarkista virtapainike: onko se puristettu tai vahingoittunut jollakin tavalla? Jos virtapainike on vaurioitunut, se voi aiheuttaa iPhonen piiriongelman, joka voi sammuttaa sen satunnaisesti (ja estää sitä käynnistymästä)

Nestevahingot: jos iPhone joutuu suoraan kosketuksiin nesteen (todennäköisesti veden) kanssa, se saattaa vaikuttaa näytön piireihin. Tämä saattaa estää näyttöä käynnistymästä tai näyttämästä mitään. Tarkista, että nestekoskettimessa on merkkejä.

Jos nestepohjaisia ​​vaurioita esiintyy, takuu ei kata niitä, mutta ongelman korjaamiseen on vain yksi tapa: Applen palvelukeskus.

Ota yhteyttä Appleen

Kun kaikki yrityksesi eivät tuota tulosta, ota yhteyttä Appleen viimeisenä keinona. Korjaa Apple Genius Bar -tapaaminen ja hanki tekninen tuki.

Siinä kaikki, ystävät!

Kirjautua ulos…

IPhonen äkillinen sammutus on vakava ongelma, varsinkin kun käytät laitettasi sovelluksen tai muiden tuotteiden / palveluiden ostamiseen. Toivon, että tämä vianmääritysopas voi ratkaista ongelman.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Ei ääntä iPhonessa? Vinkkejä korjata iPhonen ääni ei toimi
  • iPhonen kotipainike ei toimi tai ei vastaa? Korjataan se
  • iPhone-kosketusnäyttö ei toimi tai ei vastaa: Vinkkejä ongelman korjaamiseen
  • Onko iPhonen akun tyhjennys yön yli? Vinkkejä ongelman korjaamiseen

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found