Paras rengaspidike iPhone 8: lle vuonna 2021

Rengaspidike on kätevä esine älypuhelimelle. Sormuskuoresta tekee niin hyödylliseksi kyky tarjota liukastumista estävä pito ja tarjota myös parempi katselukulma mukavampaan handsfree-kokemukseen. Olen rakastanut käyttää rengaskoteloita, koska ne on pohjustettu sekä selfieille että videolle. Entä tutkia joitain parhaita rengaspidikkeitä iPhone 8: lle?

Kaikissa näissä rengaskoteloissa on hyvännäköinen muotoilu. Heillä on kestävä sisäänrakennettu ja tekevät tiukan parin iPhonen kanssa. Lisäksi he voivat kestää iskuja ja tarjoavat myös paremman suojan kameralle ja renkaalle. (Etsitkö iPhone 8 Plus -ohjelmaa? Hyppää tänne.)

# 1. JETech HD Clear Ring Holder -kotelo iPhone 8: lle

JETechillä on huomiota herättävä kristallinkirkas muotoilu. Kun tämä tapaus on päällä, älypuhelimesi pystyy esittelemään sen ulkonäön halutulla tunnelmalla. Valmistettu korkealaatuisesta TPU- ja PC-materiaalista, se on varustettu tarjoamaan olennaisen suojan laitteelle.

Ilmatyynyllä varustettu tekniikka on panssarannut tämän selkeän kotelon kaikki neljä kulmaa. Voit kiertää rengasta 360 astetta parempaan katselukulmaan. Lopuksi, tämä kirkas kotelo on saatavana vain kahdessa värissä: musta ja HD-kirkas.

USP: Kristallinkirkas

Tutustu Amazoniin

# 2. ICONFLANG 360 asteen pyörivä rengaspidike iPhone 8: lle

ICONFLANG on tehty toimivaksi tapaukseksi. Kestävän rakenteensa ansiosta se pystyy kaatamaan vahingossa tapahtuvia kolhuja ja estämään naarmut vahingoittamasta älypuhelimesi tyylikkyyttä.

Sisäänrakennettu rengaspidike on helposti käännettävissä tarjoamaan täydellisen kulman median katseluun. Voit myös kiinnittää sen magneettisella autotelineellä käyttääksesi älypuhelinta handsfree-asemassa. Lisäksi tätä rengaspidikekoteloa on saatavana useina väreinä.

USP: Naarmuuntumisenesto

Tutustu Amazoniin

# 3. DESOF Ultra Slim Ring Holder -kotelot iPhone 8: lle

Jos tarvitset kompaktin ja tarttuvan kumppanin iPhone 8: lle, et voi mennä pieleen DESOF: n kanssa. Kannessa on tukeva PC-takaosa, kun taas runko on iskunvaimennus TPU-materiaalin ansiosta. Pehmeät TPU-painikkeet tarjoavat tuntopalautetta.

Sinkkiseoksesta valmistettu rengaspidike on melko vahva. Voit käyttää rengasta pitämään älypuhelintasi turvallisesti ja tukea sitä myös haluamaasi suuntaan miellyttävän mediakatselukokemuksen takaamiseksi. Ja kyllä, sisäänrakennettu metalli saa sen toimimaan myös magneettisten autotelineiden kanssa, mikä parantaa handsfree-kokemusta tien päällä. Värivaihtoehdoista DESOF on saatavana seitsemässä elävässä sävyvaihtoehdossa.

USP: 360 asteen suoja

Tutustu Amazoniin

# 4. ProCase-suojakotelo kahvanrenkaan pidikkeellä iPhone 8: lle

Mikä on kiinnittänyt silmäni ProCaseen, on kompakti muotoilu. PC: n ja TPU: n hienolla yhdistelmällä se on erittäin kestävä. Voidaan luottaa täysin älypuhelimesi puolustamiseen tahattomilta kolhuilta ja naarmuilta.

Voit ihanteellisesti säätää metallirenkaan pidikettä elävöittääksesi handsfree-aikaa. Lisäksi rengaspidike voidaan kiinnittää myös magneettiseen autotelineeseen. Ergonominen muotoilu tarjoaa turvallisen otteen älypuhelimen pitämiseen.

USP: Vahvistettu kaksikerroksinen rakenne

Tutustu Amazoniin

# 5. Ownest 360 -puhelimen kotelot iPhone 8: lle

Hemmottele iPhone 8: n kauneutta tällä Ownestin läpinäkyvällä rengaskotelolla. Se mahdollistaa median katselun useista näkökulmista mukavasti. Sen lisäksi kotelo suojaa laitetta tehokkaasti normaaleilta putoamisilta ja kolhuilta.

Kotelon tarkat leikkaukset antavat sinulle esteetön pääsyn kaikkiin laitteen portteihin ja toimintoihin. Takana oleva rengas on valmistettu metallista ja lepää siten rauhallisesti magneettisella autotelineellä. Lopuksi koteloa on saatavana kolmessa eri värissä.

USP: Ohut ja läpinäkyvä

Tutustu Amazoniin

# 6. VEGO Fancy söpö kotelo renkaanpidikkeellä iPhone 8: lle

Jos on aika mennä räikeäksi, VEGO kannattaa tarkistaa. Kirkkaan muotoilun ansiosta kimalteleva bling-tekojalokivi takaa herättävän huomion täydellisellä vaivattomuudella. Mutta onko kansi vain ulkonäköä? Ei!

VEGO on kestävä rakenne, jossa on kolme suojakerrosta. Joten, iPhone 8 ei ole vaikeaa taistella naarmuja ja jopa pudotuksia. Koska renkaan pidin on säädettävä, se voi tehdä valmiin jalustan työn luotettavasti.

USP: Kimalteleva muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 7. Guuboly puskurikotelo renkaan pidikkeellä iPhone 8: lle

Kun keskustellaan muodikkaasta rengaspidikkeestä iPhone 8: lle, Guubolyn näkymä olisi uusi idea. No, syy siihen, miksi pidän tämän kannen mukavana, on huomiota herättävät kaksisävyiset värit, joissa on ohut muotoilutekijä, joka vahvistaa tyyliosuutta.

Pehmeästä TPU-materiaalista valmistettu Guuboly on melko joustava. Tämä tarkoittaa, että se on paljon helpompi asentaa / irrottaa ja myös helpompi pitää kiinni. Kameran kolhu takana, kohotettu huuli ja iskunkestävä kehys, kansi on myös tehtävä, kun on kyse pudotusten vastustamisesta.

USP: Muotisuunnittelu, ohut muoto

Tutustu Amazoniin

# 8. Nicexx läpinäkyvä kotelo renkaanpidikkeellä iPhone 8: lle

Jos haluat täydellisen selkeän kotelon, joka voi myös kaksinkertaistaa renkaanpitimen kannen, Nicexx olisi yksi parhaista kilpailijoista. Se on pehmeä ja joustava rakenne johtuu pääasiassa TPU-materiaalista.

Kirkasta selkää on täydennetty osuvasti iskunvaimennuspuskurilla. Rakenteen vahvistamisen lisäksi runko tarjoaa myös paremman otteen. Lisäksi yritys sanoo, että se on langaton lataus yhteensopiva, joten sinun ei tarvitse poistaa kantta ennen puhelimen lataamista

USP: Yhteensopiva langattoman latauksen kanssa

Tutustu Amazoniin

Se siitä! Toivottavasti olet nauttinut seurastani selatessasi tätä luetteloa.

Valintasi?

Joten minkä näistä renkaista olet valinnut älypuhelimeesi? Onko se erittäin suojaava vai hieman ohuemmalla puolella? Kerro meille siitä.

Voit myös tarkistaa nämä viestit:

  • Parhaat iPhone 8 -kotelot
  • Parhaat iPhone 8 -lompakkokotelot
  • iPhone 8 -puskurin kotelot
  • Parhaat iPhone 8 -nahkakotelot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found