Parhaat Siri-yhteensopivat kuulokkeet iPhonelle vuonna 2021

Aikojen aikana olen nähnyt langattomien kuulokkeiden ja korvanappien käytön villityksen! Käytän sitä iPhonessa puheluun tai musiikin kuunteluun. Annan jopa komentoja kuulokkeiden mikrofonilla, jotta voin suorittaa mitä tahansa toimintoa iPhonellani tai iPadillani käyttämättä sitä! Kyllä, se on mahdollista myös Sirin kanssa yhteensopivien Bluetooth-kuulokkeiden tai nappikuulokkeiden kanssa. Siri-yhteensopivilla langattomilla kuulokkeilla on lukuisia vaihtoehtoja myös iPhonelle / iPadille, Apple Watchille tai Macille. Mutta valita oikea ilman riittävää teknistä tietoa Siri-yhteensopivista Bluetooth-kuulokkeista on pelottava tehtävä! Helpottaakseni sinua olen valinnut joitain parhaita Siri-yhteensopivia kuulokkeita!

 1. Apple AirPods
 2. Beats Solo3
 3. Jabra Elite 65t
 4. Paww WaveSound 3
 5. Treblab X2
 6. SharkTech
 7. Levitaatti
 8. SoundWhiz
 9. RommyRoc
 10. MoKo

# 1. Apple AirPods

Et voi saada parempaa ottelua iPhonelle, iPadille, Apple Watchille tai Macille, kun ensimmäinen vaihtoehto on Apple AirPod. Se muodostaa yhteyden laitteisiisi automaattisesti ja se on myös helppo asentaa. Äänenlaatu on kristallinkirkas, ja sitä odotat Applen tuotteilta! Eikö olekin?

Aloita Sirin käyttö sanomalla "Hei Siri" ja seuraavat komennot, jotka haluat suorittaa laitteella Apple AirPod -laitteiden avulla. Upouusi Apple H2 / H1 -kuulokemikrofoni on salamannopea ja tarjoaa nopeamman yhteyden WiFi-laitteisiin. Useiden laitteiden, kuten iPhone, iPad Pro, Apple Watch tai Mac, vaihtaminen on helppoa. Voit suojata arvokkaita AirPod-laitteitasi myös näillä vedenpitävillä koteloilla.

USP:Siri toimii saumattomasti

Tutustu Amazoniin

# 2. Beats Solo3

Beats-kuulokkeet ovat täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja tyyliä! Säädettäviä, pehmustettuja korvakuppeja voidaan käyttää tarpeidesi mukaan pidempään ilman vaivaa. Sirin voi helposti aktivoida käytettävissä olevien monitoimisten korvan hallintalaitteiden avulla.

Peto antaa sinulle 3 tunnin toiston vain 5 minuutin latauksella. Täydellä latauksella kuulokkeet kestävät 40 tuntia, mikä tekee siitä täydellisen yhteensopivan iPhonen tai iPadin kanssa. Jos kysyt minulta, Beats Solo 3 olisi minun valinta kaikista tänään luetelluista Siri-yhteensopivista Bluetooth-kuulokkeista!

USP: Säädettävät, pehmustetut korvakupit ja 40 tunnin akunkesto

Tutustu Amazoniin

# 3. Jabra Elite 65t

Tämä ei ole vain ensimmäinen Siri-yhteensopiva langaton nappikuuloke, mutta se on myös yksi suosikeistani. Ja syy on 4-mikrofonitekniikka, joka tuottaa parhaan äänen puheluissa tai kuunnellessasi musiikkia. Voit jopa muokata ääntä käyttämällä mukautettavaa taajuuskorjainta Jabra Sound + -sovelluksessa.

Äänikomentojen avulla voit helposti liittää Jabra Elite -korvanapit Siriin, Google Assistantiin tai jopa Alexaan. Voit hallita oletusapuria myös Jabra Sound + -sovelluksella. IP55-luokitus on luokiteltu veteen, hikiin ja pölyyn. Joten tämä voi olla paras Siri-yhteensopiva langaton nappikuuloke matkalla.

USP: Äänen mukauttaminen taajuuskorjaimella

Tutustu Amazoniin

# 4. Paww WaveSound 3

Jos etsit melua vaimentavia kuulokkeita yhdessä Sirin yhteensopivuuden kanssa, Paww: n kuulokkeet ovat oikea tapa! Kuulokkeet ovat kevyitä ja mukavuus parhaimmillaan!

Kuulokkeiden melua vaimentava tekniikkamikrofoni antaa Sirille tai Google Assistantille mahdollisuuden vastata puheluihisi. Sen mukana tulee suojakotelo, jonka akku kestää jopa 16 tuntia. Nämä Siri-yhteensopivat langattomat kuulokkeet sopivat täydellisesti iPhoneen, iPadiin, Apple Watchiin tai Maciin, koska niitä on saatavana kolmessa värissä.

USP: Sirin yhteensopivuus melunvaimennustekniikan kanssa

Tutustu Amazoniin

# 5. Treblab X2

Ensimmäinen asia, joka kiinnitti huomioni, on nappikuulokkeiden suunnittelu sekä latauskotelo, joka tarjoaa 2 lisämaksua tien päällä! Jos etsit keskitason tuotetta, jolla on Siri-yhteensopivuus ja upea äänentoisto, Treblab X2 olisi täydellinen sinulle!

Korvanapit varmistavat, että korvanapit eivät putoa, kun treenaat kuntosalia tai harrastat urheilua. Langattomilla nappikuulokkeilla on 1 vuoden takuu ja niillä on 3 värivaihtoehtoa. Treblab X2 kestää viisi tuntia kertakäyttöisenä, jos sitä käytetään jatkuvasti.

USP: Latauskotelo kahdella lisämaksulla

Tutustu Amazoniin

# 6. SharkTech

HD-äänenlaadulla ja kristallinkirkkaalla äänellä SharkTechin langattomilla nappikuulokkeilla on ilmoitus. 18 tuntia peliaikaa (latauskotelolla) ja hikitiivisillä nappikuulokkeilla se tekee siitä helmi joka tapauksessa! Se on helppo määrittää Bluetoothin avulla ja yhdellä painikkeella voit aktivoida Sirin, Google Assistantin tai Alexan.

Kun nämä Siri-yhteensopivat Bluetooth-nappikuulokkeet on liitetty iPhoneen, iPadiin tai Apple Watchiin, voit helposti liikkua 40 jalan etäisyydellä yhteyden ylläpitämiseksi.

USP: Toimii Sirin, Google Assistantin ja Alexan kanssa

Tutustu Amazoniin

# 7. Levitaatti

Jos haluat luoda tyylilausunnon, levitä jos haluat! Tyylikkäät kuulokkeet voidaan liittää helposti iPhoneen tai iPadiin Bluetoothin avulla ja liittää ne saumattomasti myös Siriin. Jopa 9 tuntia puheaikaa 1,5 tunnin latauksella ja 240 tuntia valmiusaikaa 85 mAh: n akku on parhaimmillaan!

IPX7-vedenkestävän luokituksen ansiosta voit pysyä vedessä jopa 30 minuuttia ja jopa 3 jalkaa syvällä. Kuulokkeet ovat myös hikiestäviä ja niitä voidaan käyttää sateessa tai jopa silloin, kun käydään nopeasti suihkussa. Kolme kokoa pehmeitä korvatulppia varmistavat, että ne sopivat joka vuosi.

USP: Vedenpitävä ja hikiestävä

Tutustu Amazoniin

# 8. SoundWhiz

SoundWhiz on muotoilultaan melko samanlainen kuin Levitate. En näe suurta eroa molemmissa odottaa 7 kokoa kuulokkeita ja erityisen pieniä kokoja, jotka ovat saatavilla SoundWhizissä, mikä on tietysti poikkeuksellista. 100 mAh: n akku varmistaa, että keskeytyksiä ei esiinny jopa 8 tunnin soittoaikaan.

Sitä on helppo käyttää ja se voidaan liittää iPhoneen tai iPadiin Bluetoothin avulla. Sirin voi aktivoida helposti käyttämällä oikean korvanapissa olevia painikkeita. Se tukee myös Android-laitteita.

USP: 7 eri kokoista nappikuuloketta

Tutustu Amazoniin

# 9. RommyRoc

RommyRoc on ainoa kuulokkeista tässä luettelossa, jossa on kaulanauha, ja se antaa hyvän otteen. Vain yhdellä kosketuksella voit liittää iPhonen, iPadin tai Apple Watchin tähän Siri-yhteensopivaan langattomaan kuulokkeeseen ja antoi komentoja tulosten tarkistamiseksi. Jos haluat liittää nämä kuulokkeet Apple Watchiin, voit muodostaa pariliitoksen seuraavasti. Kuulokkeet ovat kevyitä, ne voidaan taittaa, kun niitä ei käytetä, ja niissä on saumaton langaton Bluetooth-yhteys.

Yli 16 tunnin puheajan ja 12 tunnin keskeytymättömän musiikin ansiosta tämä on ylivoimaisesti paras akkutalo Sirin tukevien Bluetooth-kuulokkeiden keskitasolla. Kuulokkeet ovat hikeä kestäviä ja niissä on myös melua vaimentava tekniikka.

USP: Tukee iOS-laitteen virranäyttöä

Tutustu Amazoniin

# 10. MoKo

Jos etsit edullisia Siri-yhteensopivia Bluetooth-kuulokkeita, Moko on täydellinen valinta sinulle. Toistaiseksi tällä kuulokkeella on korkein kapasiteetti 120 mAh: n akku ja se lataa 9 tunniksi ainakin normaalilla soittoaikalla. IPX5-vedenkestävä luokitus antaa sinulle mahdollisuuden liikkua sateessa tai suihkussa ilman ajatusta!

Bluetooth-yhteys on tukeva ja äänenlaatu on uskomattoman upeaa! Se tukee äänikomentoja Sirin avulla. Joten vain aseta puhelimesi sivuun ja anna komentoja MoKo-kuulokkeilla koskematta iPhoneen tai iPadiin.

USP: IPX5 vedenpitävä ja hiki

Tutustu Amazoniin

Joten nämä olivat hienoimpia langattomia Bluetooth-kuulokkeita ja nappikuulokkeita, jotka toimivat Sirin yhteensopivuuden kanssa.

Yhteenvetona…

Haluaisin silti mieluummin Applen AirPodit Applen tuotteena, eikä Sirin ominaisuutta voida vaarantaa. Jos pyydät minua valitsemaan parhaan äänenlaadun, menen Beats Solon kanssa kuulokkeisiin ja Jabra Eliten kanssa nappikuulokkeisiin. Mikä olisi sinun valintasi? Kerro meille kommenteissa!

Tarjoukset varoa!

 • Parhaat vedenpitävät kuulokkeet uimiseen
 • Apple Watch Bluetooth-kuulokkeet
 • Parhaat langattomat Bluetooth-kuulokkeet iPhone Xs Maxille, Xs: lle ja iPhone XR: lle
 • Käytä iPhone-kuulokkeita puheluihin, Siriin ja muuhun [Pika-vinkit]

Uusimmat viestit