Kuinka saada hyvitystä iTunes- tai App Store -ostoksista

Jos et ole tyytyväinen App Store- tai iTunes-ostoihisi, voit pyytää Applelta hyvitystä 90 päivän kuluessa. Joskus ostamasi sovellus tai sovelluksen sisäinen osto ei välttämättä toimi kuvassa esitetyllä tavalla. Toisinaan voi myös tapahtua, että sinä tai perheenjäsen ostat vahingossa. Muissa tilanteissa voit päätyä ostamaan väärän asian. Olipa syy mikä tahansa, anna minun auttaa sinua saada hyvitystä iTunes- tai App Store -ostoksesta.

 • Mitä tapahtuu, kun ilmoitat ongelmasta?
 • Hyvityksen saaminen iPhonella, iPadilla ja Macilla
 • Kuinka saada hyvitystä iTunesin avulla

Mitä tapahtuu, kun ilmoitat ongelmasta?

Kun ilmoitat ongelmasta, sinulle annetaan erilaisia ​​vaihtoehtoja. He ovat "Haluaisin pyytää hyvitystä", "Sovelluksen asennus epäonnistui tai lataaminen ei onnistu", "Sovellus ei toimi tai toimi odotetulla tavalla", "En valtuuttanut tätä ostoa", "Ei" En saa tai et löydä ostoksia sovelluksesta. '

Valitsemastasi (ja muista tekijöistä) riippuen Apple voi päättää myöntää sinulle hyvityksen, ohjata sinut sovelluksen / kehittäjän verkkosivustolle tai viedä sinut takaisin sovellukseen tai peliin ladataksesi sen uudelleen. Uskon, että olet täällä pyytääksesi hyvitystä. Joten tässä on mitä valita ja miten se saadaan. Katso.

Hyvityksen saaminen iPhonella, iPadilla ja Macilla

 1. Avaa Safari, siirry reportaproblem.apple.com-sivustoon ja kirjaudu sisään Apple ID: lläsi.
 2. NäpäytäRaportti/Ilmoita ongelmasta palautettavan tuotteen vieressä.
 3. Napauta avattavaa valikkoa, joka sanooMinä haluaisin… ja valitsePyydä hyvitystä.
 4. NapautaKerro meille lisää ja valitse hyvityksen syy. merkintä: Jos valitsit, että ostit sovelluksen vahingossa tai ostit väärän sovelluksen, saatat saada tekstikentän kuvaamaan ongelmaa. Kirjoita syy
 5. Napauta lopuksiLähetä.

Huomaa, että yllä olevissa vaiheissa saatat nähdä hieman erilaisia ​​vaihtoehtoja riippuen siitä, pyydätkö hyvitystä tilauksesta vai kertaluonteisesta sovelluksesta tai mediaostoksesta.

Vaihtoehtoinen tapa on avata Applelta ostamasi kuitti -sähköposti sovelluksen tai palvelun ostamisen jälkeen. Napauta sähköpostin alaosastaIlmoita ongelmastaja noudata näytön ohjeita.

Kun olet lähettänyt pyyntösi onnistuneesti, odota muutama päivä, kunnes kuulet Applelta. Jos hyvityspyyntösi hyväksytään, saat rahat takaisin pankkitilillesi tai Apple ID: lle vastaavasti viikon sisällä (alueesta ja pankkisäännöistä riippuen).

Yllä olevat vaiheet toimivat myös millä tahansa tietokoneella. Tai jos haluat, voit käyttää hyvitystä iTunesilla. Katso alempaa.

Kuinka saada hyvitystä iTunesin avulla

 1. AvataMusiikki sovellus Macissa, jossa on macOS Catalina tai uudempi. Avata iTunes vanhemmissa Mac- ja Windows-tietokoneissa
 2. KlikkaaTili ylävalikosta ja valitseNäytä Oma tili.
 3. Anna pyydettäessä Apple ID ja salasana.
 4. KlikkaaNäytä kaikki ostohistorian vieressä.
 5. Selaa ostohistoriaasi ja etsi tuote, jolta haluat hyvityksen. KlikkaaLisää sen vieressä.
 6. KlikkausIlmoita ongelmasta.
 7. Napsauta avattavaa valikkoa, joka sanooValitse Ongelma. Seuraava valinta,Haluan pyytää hyvitystä.
 8. Kuvaile ongelmasi ja miksi pyydät hyvitystä. Napsauta lopuksiLähetä.

Kirjautua ulos…

Näin voit pyytää hyvitystä App Storesta tai iTunes Storesta ostetuille sovelluksille, medialle ja tilauksille.

Jos olet ostanut sovelluksen suoraan Mac-tietokoneellasi kehittäjän verkkosivustolta tai kolmannen osapuolen sovellustorilta, sinun on otettava yhteyttä heihin, ei Appleen. Yleensä monet kolmannen osapuolen sovellukset tarjoavat muutaman päivän kokeiluna. Tai ota rahanpalautustakuu viikon, kahden viikon tai kuukauden ajaksi. Käytä hyvityspyyntöä sovelluksen tai asianomaisen kolmannen osapuolen verkkosivuston Ota yhteyttä -osiossa.

Voit myös tarkistaa:

 • Kuinka peruuttaa Apple Arcade -tilauksesi
 • Kuinka hallita tilauksia iPhonessa ja iPadissa
 • Rekisteröidy Apple Oneen iPhonessa ja iPadissa

Kysymyksiä? Käytä alla olevaa kommenttiosaa.

Uusimmat viestit