Sovellukset puuttuvat Macin Launchpadista? Vinkkejä sen palauttamiseen

Launchpad on erittäin hyödyllinen ominaisuus macOS: ssa. Se on kehitetty tarjoamaan iOS-tyyppinen lähestymistapa sovellusten hallintaan entistä mukavammalla Macilla.

Toisinaan saatat löytää joitain sovelluksia, jotka puuttuvat Launchpad-käyttöliittymästä. Yleensä vasta asennettuja kolmannen osapuolen sovelluksia ei näytetä. Jotta voit korjata ongelman tai palauttaa puuttuvat sovellukset, sinun on nollattava Launchpad.

Sovellukset, joita ei näytetä Macin Launchpadissa - kuinka palauttaa se

  • Käytä oletussijainteja sovelluksiin
  • Nollaa Launchpad
  • Rakenna Launchpad-tietokanta uudelleen

Käytä oletussijainteja sovelluksiin

Vaihe 1. Aloita napsauttamallatyöpöydälle.

Vaihe # 2. Seuraavaksi sinun on napsautettavaMennä valikkorivillä.

Vaihe # 3. Pidä nyt painettunaOptio-näppäin ⌥. Napsauta sittenKirjasto.

Vaihe # 4. Seuraavaksi sinun on kaksoisnapsautettavaOhjelmistotuki kansio.

Vaihe # 5. KaksoisnapsautaTelakka kansio.

Sitten sinun täytyy vetää kaikki tiedostot, jotka päättyvät.db osaksiroskakoriin.

Vaihe # 6. KlikkaaApple-kuvake näytön vasemmassa yläkulmassa → Lopuksi sinun on napsautettavaUudelleenkäynnistääKäynnistä uudelleen -painike.

Nollaa Launchpad

Launchpad näyttää sovellukset, jotka ovat oletussovelluskansiossa. Jos ohjelmaa ei ole, se ei näy Launchpadissa. Tässä tapauksessa siirrä sovellus pois kansiosta, kirjaudu ulos ja kirjaudu sisään käynnistääksesi Launchpadin uudelleen. Siirrä nyt ohjelma takaisin Applications-kansioon.

Rakenna Launchpad-tietokanta uudelleen

macOS Dock ohjaa tietokantoja, jotka määrittävät sovellukset, jotka näytetään Launchpadissa. Tietokannat ovat saattaneet vioittua. Korjaa ongelma rakentamalla Launchpad-tietokannat uudelleen.

Vaihe 1. Pidä Optio-näppäintä painettuna ja valitse Kirjasto Go-valikosta Finderissa.

Vaihe # 2. Avaa Application Support → Dock-kansio ja poista tiedostot. Sinun pitäisi nähdä aakkosnumeeriset merkit niminä.

Vaihe # 3. Kirjaudu nyt ulos ja kirjaudu takaisin tiliisi. Nyt Dock ja Launchpad nollaavat ja skannaavat Applications-kansiot.

Se siitä!

Mac käynnistyy uudelleen. Kun se käynnistyy uudelleen, kaikki puuttuvat sovelluksesi näkyvät Launchpadissa. Voit käyttää tätä temppua ongelman korjaamiseen aina, kun et löydä siitä sovelluksia.

Toivon, että Apple toimitti paremman ratkaisun kadonneiden sovellusten palauttamiseksi Launchpadiin seuraavassa macOS-versiossa.

macOS Catalina on monin tavoin merkittävä päivitys. Mutta kuten sanotaan, mikään ei ole täydellinen maailmassa, sitä voidaan silti parantaa. Mac-käyttäjänä sinulla on oltava pitkä luettelo toivelistoja, jotka haluaisit nähdä tulevassa macOS-versiossa.

Haluatko jakaa ne kanssamme? Olisimme iloisia voidessamme tietää ne teiltä kommenteissa.

Lue lisää:

  • Launchpadin käyttäminen Macissa: Aloittelijan opas

Uusimmat viestit