Paras mittausetäisyyssovellus iPhonelle vuonna 2021

Joskus saatat joutua mittaamaan etäisyyden, mutta huomaat, että sinulla ei ole viivainta tai mittanauhaa kätevä. Näissä tilanteissa ja iOS-sovellus etäisyyden mittaamiseen olisi hyödyllistä. Olemme keränneet parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset etäisyyden mittaamiseksi täällä. Olemme saaneet ne kaikki täällä AR-kamerapohjaisista työkaluista satelliittikuvien seurantalaitteisiin niin yksinkertaiseen kuin näytön viivain. Tässä on mittaustyökaluja, jotka täyttävät kaikki mittaustarpeesi.

1. Etäisyysmitta

Etäisyysmitta on loistava vaihtoehto, jos haluat mitata suuria etäisyyksiä. Esimerkiksi kuinka kaukana Yhdysvaltojen länsirannikolla sijaitseva tietty kaupunki on Limasta, Perusta? Sovellus lukee satelliittikarttoja verkosta. Voit asettaa reittipisteitä sijaintien välillä ja saat sitten etäisyyden.

Sovellus tukee sekä metrisiä mittauksia metreinä ja kilometreinä että keisarillista standardia jalkoineen ja mailineen.

Hinta: Vapaa

ladata

2. EasyMeasure

Kuten nimestä voi päätellä, EasyMeasure tekee etäisyyden mittaamisesta helppoa käyttämällä iPhonen AR-ominaisuuksia. Sen avulla voit katsella mitä tahansa maailman kohdetta kameran linssin läpi ja saada sitten tarkan pituuden mittauksen. Tämä tarkoittaa sitä, että sitä voidaan käyttää pienten esineiden kohdalla - tietokoneen näytöllä - suuriin kohteisiin, kuten rakennuksiin.

Voit jopa mitata jonkun pituutta. Vaikka mittaukset, erityisesti suurempien kohteiden kohdalla, voivat olla hieman meluisia, mukavuuskerroin on tärkeä.

Hinta: Ilmainen (korkeus- / leveysmitta: 5,99 dollaria)

ladata

3. Viivain AR

Tämä sovellus on mielenkiintoinen, koska se vie EasyMeasure-ajatuksen AR-hallitsijasta ja kehittää sitä sitten mielenkiintoiseen suuntaan. Pohjimmiltaan se yrittää toistaa kokemusta mittanauhan käytöstä iPhonessa.

Mittanauhan avulla voit päättää, missä mittauksen alku- ja loppupisteet ovat, ja voit tehdä tämän Viivaimen AR: lla. Kun kamera osoittaa haluamaasi kohtaan, valitse vain pisteet, joiden välillä haluat mitata, niin saat sen.

Hinta: Ilmainen (Ruler Pro -ominaisuudet: 1,99 dollaria)

ladata

4. Viivainohjelma + AR-mittanauha

Tämä sovellus tarjoaa sinulle molempien maailmojen parhaat puolet. Vaikka AR-mittaustyökalut ovat hienoja, niiden asettaminen voi olla vaikeaa. Ne voivat myös antaa sinulle epätarkkoja lukemia hämärässä. Samaan aikaan tavalliset viivainohjelmat ovat hienoja, mutta vain näyttöäsi pienempien kohteiden mittaamiseen.

Tämä sovellus antaa sinulle molemmat vaihtoehdot. Jos sinulla on pieni esine mitattavaksi, käytä vain viivaintoimintoa. Jos haluat mitata jotain suurempaa, ota AR-mittanauha ja käytä kameraa ja AR-ominaisuuksia.

Hinta: Ilmainen (Premium PRO: 7,99 USD)

ladata

5. PLNAR

PLNAR ottaa AR-kameran mittauskonseptin ja nostaa sen uusille korkeuksille. PLNAR on rakennettu ammattilaisia ​​ajatellen, ja sillä on tuki 2D- ja 3D-pohjapiirrosten luomiselle tekemiensä AR-etäisyysmittausten avulla. Se toimii samalla tavalla kuin muut AR-mittaustyökalut: Osoitat sitä esineille ja mitat sitten etäisyyden kameralla.

Kuitenkin se käyttää näitä tietoja myös pohjapiirrosten luomiseen. Tämä tekee siitä hyödyllisen arkkitehdeille, rakennusalan ihmisille ja muille, jotka saattavat olla käyttökelpoisia lattian suunnittelussa.

Hinta: Vapaa

ladata

6. AirMeasure

AirMeasure on toinen sovellus, joka vie AR-mittauskonseptin eri suuntiin. Se ei ole vain yksinkertainen 2D-nauhamittaustyökalu (vaikka se onkin vaihtoehto). Se antaa sinulle yli 15 erilaista mittaustilaa, jotka hyödyntävät suuresti AR-ominaisuuksia. Voit esimerkiksi piirtää 3D-kuution selvittääksesi, sopiko objekti tähän tilavuuteen. Voit määrittää henkilön korkeuden erikoistyökalulla Henkilön korkeus, kun taas Kulmanmittaustyökalu antaa sinulle kulman eri pintojen välillä.

AirMeasure on erityinen, koska se pitää tärkeimpänä ominaisuutena muita työkaluja ja antaa ne kaikki sinulle kerralla. Sinun ei tarvitse ladata useita sovelluksia, koska kaikki mittaustoiminnot ovat täällä.

Hinta: 0,99 dollaria (iso vinkki: 7,99 dollaria)

ladata

7. Etäisyystyökalu

Tässä on työkalu, jonka avulla voit mitata kartan pisteiden välisen etäisyyden nopeasti ja helposti. Voit myös laskea piirtämättömien monikulmioiden pinta-alan. Katso tulokset metrisinä yksikköinä etäisyyden (metreinä, kilometreinä) ja brittiläisten yksikköjen (telakoiden, mailien, jalkojen korkeus) suhteen.

Se on kätevä kartoittamaan tontteja / kotirajoja, maatalouspeltoja tai muita etäisyyksiä / alueita. Voit myös piirtää minkä tahansa muodon kartalle ja laskea alueen. Lisäksi Seuraa-tilassa voit laskea etäisyyden tai pinta-alat yksinkertaisesti liikkumalla.

Hinta: 3,99 dollaria

ladata

8. Kartta My Walk

Joskus sinun on mitattava pidempiä matkoja, mukaan lukien kävellessäsi kulkemasi matkan. Täällä Map My Walk on loistava vaihtoehto. Jos olet kiinnostunut mittaamaan esimerkiksi kodin ja lähimmän supermarketin välisen etäisyyden, voit seurata kävelyäsi Map My Walk -sovelluksella. Se käyttää GPS-seurantaa antamaan sinulle tarkan etäisyyden näiden kahden sijainnin välillä.

Se on samanlainen kuin etäisyysmitta, mutta sopii paremmin keskisuurille etäisyyksille. Map My Walk ei kuitenkaan ole ainoa sovellus, jota voidaan käyttää kävelyetäisyyksien mittaamiseen. Meillä on yhteenveto parhaista kävely- ja juoksumatkan seurantasovelluksista.

Hinta: Ilmainen (vuotuinen MVP: 29,99 dollaria)

ladata

9. Planimetri - Mittaa maa-alue

Planimetri on hyödyllinen työkalu, jos olet kiinnostunut mittaamaan etäisyyksiä kotiprojekteihin. Se käyttää satelliittikuvia antamaan sinulle näkymän ulkotiloihin. Tämän jälkeen voit tunnistaa kohteiden eri alueet ja pituudet toisiinsa nähden.

Jos aiot esimerkiksi rakentaa suojaan takapihalle, Planimeter voi auttaa sinua tunnistamaan, kuinka paljon tilaa on aidojen välissä.

Hinta: $7.99

ladata

10. Marea

Epätavallisesta nimestä huolimatta Marea on yllättävän hyödyllinen työkalu. Se toimii samalla tavalla kuin Planimeter, koska se käyttää satelliittikuvia ja antaa sinun sitten mitata näytettyjen pintojen alueita.

Jos haluat selvittää esimerkiksi tontin likimääräisen koon, voit käyttää Mareaa täällä. Kartoita Marean maan laajuus ja se näyttää kuinka tontti on kooltaan suuri.

Hinta: Ilmainen (Avaa: 2,99 dollaria)

ladata

Se on kaikki tässä luettelossa!

Minkä etäisyydenmittaussovelluksen pidit hyödyllisimmäksi? Millaisia ​​matkoja sinulla on tapana mitata? Muista antaa meille palautetta alla olevissa kommenteissa.

Voit halutessasi vilkaista ::

  • Parhaat astrologiasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • iOS-sovellukset markkinointistrategiaan
  • Parhaat iPhone- ja iPad-sähköpostisovellukset
  • Parhaat WiFi-analysaattorisovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit